joanna796 07.12.06, 16:19 Może znacie opinie, które z pieluszek jednorazowych najlepiej sprawdzają sie dla noworodka?Czy macie zamiar eksperymentować czy macie już wyrobione zdanie? Nie wiem na jakie sie połasić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelekk Re: Jakie pieluszki dla nowordka bedziecie kupowa 07.12.06, 17:01 Mi dziewczyny z innego forum doradziły kupienie jako pierwszych pampersy 1, gdyż mają wkład wchłaniający kupkę, dzięki czemu jeśli zauważysz lub poczujesz ciut później, że dzidziuś narobił, unikniesz odparzeń. Później podobno najmniej "plastikowymi" pieluszkami są podobno tescowe i huggisy z kubusiem puchatkiem. Narazie nie mogę nic mówić o swoich doświadczeniach, ale dzielę się doświadczeniami innych mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisia7 Re: Jakie pieluszki dla nowordka bedziecie kupowa 07.12.06, 17:48 Od samego początku używałam tylko Pampers 1 Baby New Born i bylam w sumie z nich zadowolona. Pozniej odkrylam te same pieluszki tyle, ze niemieckie - o wiele bardziej chlonne niz polskie. Teraz uzywamy juz rozm 2, ale caly czas kupuje niemieckie pampersy na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś