Dodaj do ulubionych

BrowArmia Królewska

IP: *.devs.futuro.pl 18.10.05, 23:47
Jak chcecie napic sie piwa odwiedzcie Bierhalle w Arkadii. Tam jest piwo,
którego nie ma w BrowArmi.
Obserwuj wątek
    • Gość: maksio Re: BrowArmia Królewska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.05, 22:01
      ale to brzmi bierhalle w Arkadii, niektórym to się już wszystko poplątało w
      tych centrach handlowych...ohyda!!
      • Gość: wjaz Re: BrowArmia Królewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 12:20
        Bierhalle w Arkadii - nigdy więcej.
        Jedzenie baaaardzo słabe, być może z powodu szerokiego menu.
        Piwo dobre i świeże, ale ja akurat byłem tam zjeść...
    • wetton Re: BrowArmia Królewska 20.10.05, 12:18
      Byłem.
      Bardzo miło - szczegolnie w piwnicy. Kelnerka sprawna i fajna, piwko miodzio.
      Bede wpadal czesciej.
      wet
    • aklepa Re: BrowArmia Królewska 26.10.05, 12:43
      Przykro mi, że nie mogę napisac pozytywnego komentarza :(
      Wybrałam się do Browarmii ze znajomymi w piątkowy wieczór i przeżyłam spore
      rozczarowanie... Na pierwsze piwo czekaliśmy ok. 10 min, więc OK, ale pani
      poinformowała nas, że mamy wielkie szczęście, że tak szybko udało nam się
      je "zdobyć" . Zapaliły nam sie lampki kontrolne, ale piwo dobre, więc po pewnym
      czasie zamówiliśmy nastęne. No i tu zaczęły się schody. Pani kelnerka przyjęła
      zamówienie i zniknęła na 30 min. Po rozmowie z kierownikiem sali okazało się,
      że Browarmia ma problemy z piwem, że istnieją od niedawna i że się nie
      wyrabiają itd. itd. Poprosiliśmy o rachunek, na który czekaliśmy następne 15
      min, ale i to nie udało się obsłudze. Wrażenia tragiczne! Szkoda, bo dużo
      spodziewałam się po tej knajpie...
      • Gość: darecki Re: BrowArmia Królewska IP: *.chello.pl 04.11.05, 09:18
        Ludzie, z całym szacunkiem. Jak wam mogło smakować piwo w Browarmi. Jasne że
        jest lepsze od moczu rozlewanego do niektórych polskich butelek, ale nie ma to
        nic wspólnego z piwem z minibrowaru. No wielka pomyłka. Piwo to jest dobre ale
        właśnie w Arkadii. Nieporównywalne wręcz. Jak można mówić że piwo jest dobre
        kompletnie sie na tym nie znając. Można powiedzieć że smakuje bo to rzecz
        gustu. Spytajcie się znawców jaka różnica jest pomiędzy Bierhalle w Arkadii a
        Browarmią. Przepaść.
        • Gość: nyrczat Re: BrowArmia Królewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:42
          A jakie masz Darecki doświadczenie w ocenie piwa? Czy tylko za Mickiewiczem
          powtarzasz żeśmy papugą narodów? I jak coś jest bier to znaczy że jest lepsze
          od piwa?
          • Gość: Klient Re: BrowArmia Królewska IP: *.aster.pl 03.01.06, 16:48
            Uważam,że większość tych komentarzy to mocno przesadzone bzdury. Ja bywam w
            browarmii często i nie zdażyło mi się czekanie na piwo,jedzenie czy rachunek
            zbyt długo. Pozatym pracuje w gastronomii i wiem jak to jest pracować przy sali
            pełnej ludzi-troche wyrozumiałości paniska! Jeśli chodzi o ten lokal,to jest to
            jeden z moich ulubionych,jedynym absurdem jest ta "deklaracja 35zł" i pana (czy
            panią,bo trudno określić) na szatni przydało by sie wymienić,bo jakoś
            człowiek "nie wygląda". Jeśli ktoś z szefostwa by to przeczytał, to mam chyba
            pomysł w jaki sposób rozwiązać ten problem ze studentami,którzy w 8 zamawiają
            jedno piwo i w dodatku hałasują. Zróbcie na jednym poziomie pub z piwem i
            przekąskami dla studentów,a na drugim coś a'la restauracje dla poważniejszych
            klientów,którzy przychodzą nie tylko na piwo. Popracujcie też nad kuchnią,bo
            jednego dnia wszystko jest ok,ładne i smaczne,a drugiego...cóż,widać różnice.
            Chyba inna zmiana kucharzy. No i te kelnerki...nie które wyglądają i zachowują
            się jak (cenzura),zacznijcie zatrudniać miłe dziewczyny,a nie te,które zrobią
            loda managerowi. Pozdrawiam i powodzenia!!!
    • Gość: Piwer Re: BrowArmia Królewska IP: *.nask.waw.pl 10.11.05, 14:00
      Słuchajcie byłem wczoraj w Browarmii i to była ciężka tragedia! Byłem tam
      pierwszy raz i spodziewałem się przynajmniej minimalnego poziomu obsługi
      klienta. A tu pani na wstępie zaczęła robić problemy, że jak nie ma rezerwacji
      to nie można wejść. Nie zrażeni spytalismy czy możemy sprawdzić czy może jakiś
      stolik sie nie zwalnia - pozwoliła. Weszliśmy na dół i spokojnie znaleźliśmy
      wolny stolik. Zamówiliśmy. Czekamy 20 minut. Nic. Przyszli nasi znajomi i
      dzwonią z szatni, że nie mogą wejść. Znów lece do wejścia i tłumaczę, że mamy
      stolik. Nie bo tam nie ma tyle miejsc. No to tłumacze że obok jest wolny stolik
      i przystawimy go. Też nie bo to będzie przeszkadzało kelnerkom (dodam tylko że
      to była bzdura bo nie było takiej możliwości). Tego było za dużo. W końcu to
      nie klient ma prosić o miejsce tylko odwrotnie. I to Klient decyduje ile osób
      będzie siedziało przy stole - czy 5 czy może jednak 6. Ogólnie na każdym etapie
      obsługi było nieprzyjemnie. Piwa nie spróbowałem bo w ciągu 30 minut nie
      zdążyli podać. NIE POLECAM. NIE ZAMIERZAM TAM WRACAĆ. TRAGEDIA. Niestety ale
      już nawet chyba w Harendzie jest lepiej.
      • marghe_72 Re: BrowArmia Królewska 10.11.05, 18:20
        Piwer..
        przesadzasz
        Słowo rezerwacja oznacza,ze prawdopodobnie ktoś wczesniej zadzwonił i zaklepał
        sobie miejsce, które Wy zajęliscie. To ,ze są wolne stoliki nie zawsze oznacza,
        ze są wolne miejsca..
      • Gość: ja Re: BrowArmia Królewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:39
        Ale możesz zawsze wrucić tam z kąd przyjechałeś
    • Gość: Anka Re: BrowArmia Królewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 17:11
      Świetne miejsce, sporo miejsca, smaczne piwko i oryginalne
    • Gość: Klient Re: BrowArmia Królewska IP: *.aster.pl 03.01.06, 16:35
      To zamiast napić się piwa i zjeśc coś w browarmii skocz do bierhalle na piwo i
      do carrefoura na zapiekanki.
      • Gość: JA Re: BrowArmia Królewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:41
        stawiam bilet ale nie wiem jaki burakowóz jeżdzi do ąrkadi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka