Gość: KTOŚ IP: *.devs.futuro.pl 18.10.05, 23:47 Jak chcecie napic sie piwa odwiedzcie Bierhalle w Arkadii. Tam jest piwo, którego nie ma w BrowArmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maksio Re: BrowArmia Królewska IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.10.05, 22:01 ale to brzmi bierhalle w Arkadii, niektórym to się już wszystko poplątało w tych centrach handlowych...ohyda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wjaz Re: BrowArmia Królewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.08, 12:20 Bierhalle w Arkadii - nigdy więcej. Jedzenie baaaardzo słabe, być może z powodu szerokiego menu. Piwo dobre i świeże, ale ja akurat byłem tam zjeść... Odpowiedz Link Zgłoś
wetton Re: BrowArmia Królewska 20.10.05, 12:18 Byłem. Bardzo miło - szczegolnie w piwnicy. Kelnerka sprawna i fajna, piwko miodzio. Bede wpadal czesciej. wet Odpowiedz Link Zgłoś
aklepa Re: BrowArmia Królewska 26.10.05, 12:43 Przykro mi, że nie mogę napisac pozytywnego komentarza :( Wybrałam się do Browarmii ze znajomymi w piątkowy wieczór i przeżyłam spore rozczarowanie... Na pierwsze piwo czekaliśmy ok. 10 min, więc OK, ale pani poinformowała nas, że mamy wielkie szczęście, że tak szybko udało nam się je "zdobyć" . Zapaliły nam sie lampki kontrolne, ale piwo dobre, więc po pewnym czasie zamówiliśmy nastęne. No i tu zaczęły się schody. Pani kelnerka przyjęła zamówienie i zniknęła na 30 min. Po rozmowie z kierownikiem sali okazało się, że Browarmia ma problemy z piwem, że istnieją od niedawna i że się nie wyrabiają itd. itd. Poprosiliśmy o rachunek, na który czekaliśmy następne 15 min, ale i to nie udało się obsłudze. Wrażenia tragiczne! Szkoda, bo dużo spodziewałam się po tej knajpie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darecki Re: BrowArmia Królewska IP: *.chello.pl 04.11.05, 09:18 Ludzie, z całym szacunkiem. Jak wam mogło smakować piwo w Browarmi. Jasne że jest lepsze od moczu rozlewanego do niektórych polskich butelek, ale nie ma to nic wspólnego z piwem z minibrowaru. No wielka pomyłka. Piwo to jest dobre ale właśnie w Arkadii. Nieporównywalne wręcz. Jak można mówić że piwo jest dobre kompletnie sie na tym nie znając. Można powiedzieć że smakuje bo to rzecz gustu. Spytajcie się znawców jaka różnica jest pomiędzy Bierhalle w Arkadii a Browarmią. Przepaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyrczat Re: BrowArmia Królewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:42 A jakie masz Darecki doświadczenie w ocenie piwa? Czy tylko za Mickiewiczem powtarzasz żeśmy papugą narodów? I jak coś jest bier to znaczy że jest lepsze od piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: BrowArmia Królewska IP: *.aster.pl 03.01.06, 16:48 Uważam,że większość tych komentarzy to mocno przesadzone bzdury. Ja bywam w browarmii często i nie zdażyło mi się czekanie na piwo,jedzenie czy rachunek zbyt długo. Pozatym pracuje w gastronomii i wiem jak to jest pracować przy sali pełnej ludzi-troche wyrozumiałości paniska! Jeśli chodzi o ten lokal,to jest to jeden z moich ulubionych,jedynym absurdem jest ta "deklaracja 35zł" i pana (czy panią,bo trudno określić) na szatni przydało by sie wymienić,bo jakoś człowiek "nie wygląda". Jeśli ktoś z szefostwa by to przeczytał, to mam chyba pomysł w jaki sposób rozwiązać ten problem ze studentami,którzy w 8 zamawiają jedno piwo i w dodatku hałasują. Zróbcie na jednym poziomie pub z piwem i przekąskami dla studentów,a na drugim coś a'la restauracje dla poważniejszych klientów,którzy przychodzą nie tylko na piwo. Popracujcie też nad kuchnią,bo jednego dnia wszystko jest ok,ładne i smaczne,a drugiego...cóż,widać różnice. Chyba inna zmiana kucharzy. No i te kelnerki...nie które wyglądają i zachowują się jak (cenzura),zacznijcie zatrudniać miłe dziewczyny,a nie te,które zrobią loda managerowi. Pozdrawiam i powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwer Re: BrowArmia Królewska IP: *.nask.waw.pl 10.11.05, 14:00 Słuchajcie byłem wczoraj w Browarmii i to była ciężka tragedia! Byłem tam pierwszy raz i spodziewałem się przynajmniej minimalnego poziomu obsługi klienta. A tu pani na wstępie zaczęła robić problemy, że jak nie ma rezerwacji to nie można wejść. Nie zrażeni spytalismy czy możemy sprawdzić czy może jakiś stolik sie nie zwalnia - pozwoliła. Weszliśmy na dół i spokojnie znaleźliśmy wolny stolik. Zamówiliśmy. Czekamy 20 minut. Nic. Przyszli nasi znajomi i dzwonią z szatni, że nie mogą wejść. Znów lece do wejścia i tłumaczę, że mamy stolik. Nie bo tam nie ma tyle miejsc. No to tłumacze że obok jest wolny stolik i przystawimy go. Też nie bo to będzie przeszkadzało kelnerkom (dodam tylko że to była bzdura bo nie było takiej możliwości). Tego było za dużo. W końcu to nie klient ma prosić o miejsce tylko odwrotnie. I to Klient decyduje ile osób będzie siedziało przy stole - czy 5 czy może jednak 6. Ogólnie na każdym etapie obsługi było nieprzyjemnie. Piwa nie spróbowałem bo w ciągu 30 minut nie zdążyli podać. NIE POLECAM. NIE ZAMIERZAM TAM WRACAĆ. TRAGEDIA. Niestety ale już nawet chyba w Harendzie jest lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: BrowArmia Królewska 10.11.05, 18:20 Piwer.. przesadzasz Słowo rezerwacja oznacza,ze prawdopodobnie ktoś wczesniej zadzwonił i zaklepał sobie miejsce, które Wy zajęliscie. To ,ze są wolne stoliki nie zawsze oznacza, ze są wolne miejsca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: BrowArmia Królewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:39 Ale możesz zawsze wrucić tam z kąd przyjechałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: BrowArmia Królewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 17:11 Świetne miejsce, sporo miejsca, smaczne piwko i oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: BrowArmia Królewska IP: *.aster.pl 03.01.06, 16:35 To zamiast napić się piwa i zjeśc coś w browarmii skocz do bierhalle na piwo i do carrefoura na zapiekanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: BrowArmia Królewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 16:41 stawiam bilet ale nie wiem jaki burakowóz jeżdzi do ąrkadi Odpowiedz Link Zgłoś