Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog na Ursynowie...

IP: *.met.pl 12.11.03, 13:51
Czy któras z Pań moglaby mi polecić jakiegoś dobrego ginekologa, najlepiej
kobietę, z przychodni na Romera, ew. innej publicznej na Urysnowie? Byłabym
bardzo wdzięczna, bo juz nie chce mi sie jeżdzić tak daleko na Kajakowa...
Obserwuj wątek
    • Gość: Jenny Re: Dobry ginekolog na Ursynowie... IP: *.met.pl 12.11.03, 21:19
      Podciągam post
      • Gość: I. Re: Dobry ginekolog na Ursynowie... IP: 194.250.98.* 13.11.03, 17:15
        polecam panią doktor z przychodni na wiertniczej - przy kościele św. Anny w
        Wilanowie. Przyjmuje codziennie (w poniedziałki po południu), przychodnia jest
        publiczna wiec nic sie nie płaci, zapisywać się nie trzeba decyduje kolejność
        przyjścia, używa jednorazowych wzierników i jest skuteczna. Poza tym "na siłę"
        robi raz do roku cytologię i jeśli chesz brać pigułki co 6 miesięcy kieruje
        Cię na badania krwi (oczywiście nie trzeba za nie płacić bo wszystko jest w
        ramach ubezpieczenia)- i za to ją bardzo cenię. Nazwiska niestety nie pamiętam.
        pozdrawiam
        • Gość: agi Re: Dobry ginekolog na Ursynowie... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 13.11.03, 19:48
          Moze chodzi o dr. Ilczuk? Przyjmuje o ile sie nie myle od godz. 14
          • Gość: I. Re: Dobry ginekolog na Ursynowie... IP: 194.250.98.* 14.11.03, 13:56
            Tak, chyba własnie ma na nazwisko Ilczuk
            • Gość: Jenny Re: Dobry ginekolog na Ursynowie... IP: *.met.pl 15.11.03, 14:23
              Na Wiertniczej...w sumie tez niedaleko:) tyle że znalazłam w ksiązce tel. info,
              iz jest tam tylko poradnia dziecięca, a dla dorosłych jest na
              Przyczółkowej...cóz, pewnie się coś pozmieniało. Ale chyba się wybiorę, bo
              trochę strach iść gdzieś w ciemno:) No, chyba że ktoś jeszcze coś podpowie
              odnosnie przychodni na Romera:)tak tam teraz ładnie;p po remoncie, nawet panie
              rejestracji bardziej ludzkie jakby...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka