Dodaj do ulubionych

Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka??

IP: *.sdl.vectranet.pl 03.03.06, 21:34
Witam!!
Jakie ma oznaczenie aktualizacja która sprawdza autentycznosc systemu
Windows?? Ewentualnie jak to mozna sprawdzic.Jeszcze niedawno byl watek w
ktorym ktos o tym pisal. albo jestem slepy, albo ktos skasowal.
PS. Dla moralistow-mam zainstalowana piracka wersje.
Obserwuj wątek
    • Gość: kokosza Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.crowley.pl 03.03.06, 22:00
      ja mam ten sam problem właśnie mi się wyświetlił taki komunikat i nie wiem,
      co robić, jak nie mam kasy na orgyginał, jutro mi policja zastuka do drzwi????
    • Gość: egon Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:12
      1. Przywracanie systemu powinno pomóc.
      2. Wyłączyć automatyczne aktualizacje (zostawić powiadamianie i samemu decydować co się instaluje).
      • Gość: awk Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.aster.pl 08.03.06, 00:30
        Gość portalu: egon napisał(a):

> 1.Przywracanie systemu powinno pomóc.
        > 2.Wyłączyć automatyczne aktualizacje (zostawić powiadamianie i samemu decydowa
        > ć co się instaluje).

Tak właśnie zrobiłem i jest O.K. Znikła ta gó..ana żółta plamka na pasku,
        która wisiała mi od paru dni a której nie mogłem sie pozbyć.
    • Gość: Rene Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 03.03.06, 22:39
      Spokojnie!
      Za te denerwujące okienka odpowiada ostatnia aktualizacja bodajże z 1 lub 2
      marca. Wystarczy ją zaznaczyć przez Dodaj/Usuń programy z Panelu sterowania i
      wydać polecenie usunięcia.
      Ani śladu ostrzeżeń i komunikatów.

• Gość: joker Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.sdl.vectranet.pl 03.03.06, 23:10
        dzieki:)
        • Gość: B@rt Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: 193.28.0.* 03.03.06, 23:21
          Joker - powiedz zadziałało to co tu opisują forumowicze. Pojawił mi się
          niestety ten sam problem !!!!
          • Gość: joker Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.sdl.vectranet.pl 03.03.06, 23:52
            zadzialalo. w dodaj usun programy wyswietl zainstalowane poprawki wg. daty
            nastepnie odinstaluj ostatnia poprawke z marca. W odroznieniu od innych ma ona
            jakas angielska nazwe(sorki zapomnialem ja sie nazywa). W kazdym razie z marca
            ja mialem jedna. powodzenia
            • Gość: kojtek Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 22:34
              Mam ten sam problem. Czy chodzi o usunięcie "Windows genuine advantage
              notifications"?
              • Gość: A Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.ghnet.pl 06.03.06, 21:28
                dokładnie:]
      • Gość: Uważny Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.03.06, 23:58
        W panelu sterowania nie ma poprawek. One są w Windows
        • Gość: tero Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 03.03.06, 23:59
          Piszecie bzdury.Jak ktoś coś wie to niech sie wypowie.
          • aga55jaga Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? 04.03.06, 00:14
            ja to dziś usuwałam. Tak jak było wcześniej opisane w którymś z wątków.
            Dodaj/usuń programy, z datą bodajże 2 marca. Następnie ustawiłam w
            aktualizacjach automatycnych dla Windowsa - powiadamianie ale nie instalowanie
            aktualizacji. I restart kompa. wszystko jest ok.
            • Gość: tero Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 04.03.06, 00:22
              To ci nic nie da,bo podczas aktualizacji sytuacja się powtórzy i nie będzie
              mozna pobrać łatki.
              • Gość: Rene Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 04.03.06, 08:42
                Ejże!
                W Panelu Sterowania, w aplecie Dodaj/Usuń programy należy zaptaszyć okienko
                Pokaż aktualizacje. Wybrać tę najnowszą z marca i usunąć.
                • Gość: Jaś Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.06, 11:19
                  U mnie w panelu sterowania nie ma żadnych aktualizacji. Są w windows.
              • Gość: ja Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.sieci.fonet.pl / 217.98.102.* 04.03.06, 20:09
                wtedy przy instalce aktualizacji - wybierasz instalkę niestandardową i
                zaptaszasz co cię interesuje a co nie
        • Gość: Rene Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 04.03.06, 08:39
          Nie pleć!
          Panel sterowania znajduje się właśnie w systemie Windows.
          Żeby pojawiły się w nim poprawki, w Panelu Sterowania, w aplecie Dodaj/Usuń
          programy należy zaptaszyć okienko Pokaż aktualizacje. Wybrać tę najnowszą z
          marca i usunąć.
          • Gość: Jaki numer??? Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.06, 11:52
            W komputerze kupionym miesiąć temu nie ma w panelu sterowania żadnej
            aktualizacji z marca, Ostatnia aktualizacja 22 lutego.
            • neder Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? 04.03.06, 13:23
              > W komputerze kupionym miesiąć temu nie ma w panelu sterowania żadnej
              > aktualizacji z marca, Ostatnia aktualizacja 22 lutego.

Bo może nie pobrałeś? :/
            • Gość: Janusz Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: 82.177.97.* 05.03.06, 20:05
              Podaje oznaczenie pliku KB905474-nalezy go usunac!!!!!
      • Gość: jeszcze_ja Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.acn.waw.pl 06.03.06, 23:18
        miałam włączone automatyczne uaktualnienia XP,ściągnęło mi tę poprawkę ale jej
        nie zainstalowałam.Wisi mi to teraz na kompie - jak się tego pozbyć nie instalując ?
    • Gość: $$ Re: Obrazki,były już na tym forum IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.03.06, 15:24
      Z serwera imagehosting.cc:
      www.imagehosting.cc/view.php/9191.jpg
      www.imagehosting.cc/view.php/9192.jpg
      To samo z fotosik.pl:
      images1.fotosik.pl/30/3pxw5jsdv0zdtzsa.jpg
      images3.fotosik.pl/30/pi4h3zrgbgew9p4n.jpg
    • camilla3 Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? 04.03.06, 19:16
      Szanowni piraci!
      Dopoki jestescie polaczeni z netem, to zadne kombinacje nie pomoga. Nawet jesli
      po kombinacjach denerwujace was okienko zniknie. To tak, jakby obiniony spalil
      wezwanie na rozprawe i uwazal ze juz takiej nie ma. Pirackie XP
      nie przerodzi sie cudownie w oryginal.
      Odlaczcie net, albo zbierajcie kase na dobrych adwokatow....
      • Gość: ja Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.sieci.fonet.pl / 217.98.102.* 04.03.06, 20:07
        ta
      • Gość: obserwator Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.06, 21:17
        Do Camilla. Wszyscy powinni podziękować za tak cenne wskazówki. Ja wprawdzie
        nie popieram piractwa, ale trzeba wziąć pod uwagę, że ten człowiek Geates
        robi fortunę na biednych ludziach. W nosie go mają Chinczycy i nawet w
        urzędach używają pirackiego oprogramowania. Tak samo, w USA, gdzie windows
        kosztuje ok 100 dol. szacunki podają, że ok. 30 % używa piratów. Tak więc
        taka porada jest chyba mało atrakcyjna.
        Myślę, że ci co tutaj piszą mają kpmputery dla rozrywki w domach i nie
        zarabiają na pirackich windowsach.
        • jola_wroc Re: czy może ktos podać dokładnie która to 05.03.06, 13:20
          bo u mnie nie ma dat przy poprawkach
        • Gość: Janusz Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: 82.177.97.* 05.03.06, 20:11
          Odinstaluj w panelu sterowania Windows Genuine Advantage Notifications
          application (KB905474) Przedtem nalezy wylaczyc usuge automatycznej aktualizacji
          powodzenia!!!!
      • Gość: . Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.03.06, 21:58
        camilla3 napisała:

> Szanowni piraci!
        Szanowni bandyci!Jeśli ktoś obiecuje ulepszenie systemu a zakłada trojana to
        przekręt.Uytkownikom Windows naleą się odszkodowania za wszystkie szkody
        spowodowane przez tą klikę do której nalezą włamywacze i operatorzy central i
        producenci programów antytrojanowych.
        PS.Niech premier zje 2 kurczaki w Częstochowie,moe to wpłynie na tematy komputerów.
      • Gość: joker Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.sdl.vectranet.pl 05.03.06, 23:00
        ciekawe, juz ci wieze ze masz wszystkie programy orginalne, ze nie masz na dysku
        mp3 i filmow. marna prowokacja
        • Gość: zięć Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.03.06, 21:19
          Czytam te posty i dochodzę do wniosku, że zwolennicy legalnego windows chyba
          mają na ekranie samego Geatsa, tak jak niektórzy noszą zdjecie teśsciowej!!!!!
          • Gość: werty Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.31.radom.pilicka.pl 07.03.06, 06:27
            Geats, nie znam gościa, kto to taki?
    • Gość: mOOse Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 00:29
      mrgh0st.freehost.pl/Windows%20Update%20Protection%20-%20Remover.rar
      ...i po bólu
      • Gość: serta Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.03.06, 00:46
        a co to da,jak będą nowe łatki to tak nie pójdzie pobrac.
        • adamuss Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? 07.03.06, 01:01
          i tu się mylisz
          • Gość: ff Re: Błąd autentyczności winxp-ktora to poprawka?? IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.03.06, 01:47
            a kto wie kiedy będą nowe poprawki?
    • inquisition A ja mam oryginał i też miałem ten komunikat :-) 07.03.06, 17:37
      I na 99% nikt mi nie ukradł klucza (a nawet jeśli ukradł to przez internet
      kożystając z "jakości" zabezpieczeń XP)

Ba! Klucz był sprawdzany przy okazji pobierania np AntiSpyware z microsoft.com
      i wszystko było OK nie wiem skąd mu się to z dnia na dzień wzięło
      • Gość: Chuck Norris HA ha ha ah aha ha aha ah a.... IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:36
        Kolejny kawał chucka, jak zwykle zaginionego w akcji neutralizacji parszywego
        błędu sprawdzania oryginalności systemu windows...
      • gray Re: A ja mam oryginał i też miałem ten komunikat 08.03.06, 07:20

tam piszą gdzie zadzwonić jeżeli komunikat wyświetla się, twoim zdaniem,
        niesłusznie. śmiało - dzwoń.
        • Gość: marek Re:To jak to wreszicie jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 16:21
          NIedawno 18 marca zrobiłem te aktualizacje i mi sie pojawił komunikat o pirackim
          systemie.Wszedł w dodaj/usun programy i usunąłem jakąś aktualizacje i nie było
          juz tego komunikatu o pirackim systemi :)
          Lecz nadal mam wątpliwossci co do tego czy moze sie cos stac
          :)

Czy jezeli nei pojawia mi sie ten bład moge byc spokojny ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka