makoba 19.02.07, 22:07 Z calego serca dziekuje za tak wspanialomyslna oferte na srodki opatrunkowe dla naszych dzieci. Zalaczam serdeczne pozdrowienia dla wszystkich pracownikow. Marta Kobusińska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_julia Re: Podziękowanie dla firmy Zarys, wpisujcie sie 20.02.07, 00:54 Bardzo dziękuję Firmie Zarys za tak wspaniałą cenę. Cena 108,07 za plaster 12 na 15 cm Cica Care jest piękna będzie mnie stać abym zmieniała jej co m-c aby się dobrze kleiły jeszcze raz bardzo dziękuję. Julicia też dziękuje te plastry bardzo jej się podobają same się trzymają i juz nie musi płakać bo nie musze jej zakładać ubranka w wieku 4 lat umie poprawnie wymówić że nosi plastry silikonowe takie mięciutkie i nie boli przy odklejaniu. To naprawdę dla niej bardzo dużo po tym ile się wycierpiała poparzona cała lewa rączka. Marto tobie też należą się podziękowania jutro zadzwonie po licze pieniążki i zamówie od razu ile tylko będe w stanie. JESZCZE RAZ BARDZO DZIEKUJE Odpowiedz Link
mamablizniakow Re: Podziękowanie dla firmy Zarys, wpisujcie sie 20.02.07, 07:19 Ja również chciałabym podziękować. W końcu realna cena, za coś co jest nam niezbędne do leczenia Naszych Dzieci. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link
www.agata Re: Podziękowanie dla firmy Zarys, wpisujcie sie 20.02.07, 10:26 Myślę, że wszyscy tu zgromadzeni w duchu krzyczą: DZIĘKUJEMY!!! A! Zamówię jeden plaster, dostałam kopniaka... będziemy dalej walczyć z bliznami. A już sobie odpuściliśmy. Odpowiedz Link
mzuzi Re: Podziękowanie dla firmy Zarys, wpisujcie sie 20.02.07, 15:36 Dziękujemy bardzo Zarysowi za upust, Marcie za inicjatywę i waleczność Odpowiedz Link
ewaradosz Re: Podziękowanie dla firmy Zarys, wpisujcie sie 21.02.07, 16:58 Także przyłączam się bardzo srdecznie do podziękowań Ewa Odpowiedz Link
tess74 Re: Podziękowanie dla firmy Zarys, wpisujcie sie 22.02.07, 18:09 serdecznie dziękuję Odpowiedz Link