Dodaj do ulubionych

ile zarabia kierowca w dot comie??

IP: *.server.ntli.net 24.01.07, 22:29
czy ktoś mógłby mi podać ile zarabia kierowca w dot comie na godzine z
dodatkami i bez,albo tygodniowo i ilość godzin.
Dzieki za odpowiedzi "poszukaj na forum", szukałem wszędzie jest około 7 a
mnie interesuje konkretna kwota.
Obserwuj wątek
    • Gość: 1spag Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 24.01.07, 23:51
      ser_nik leniwcze
      ponizej odpowiedzi (czas znalezienia ok 7minut)

Gość portalu: refill napisał(a):

> Oki dzieki za info ale nadal nie wiem ile konkretnie zarabiasz z
      > nadgodzinami. :)

BEZ nadgodzin (bo mi się nie chce :) około 1000

b.

na poczatek dostaniesz 7.25 brutto, czyli jakies 5+ na reke(na poczatek - bo
      bedzesz placil emergency tax- potem ci to wyrownaja). Bedziesz pracowal ok. 42
      godz. /tyg czyli dostaniesz ok.900/mc. Za mieszkanie zaplacisz 200-250/mc,reszta
      - ok.150 - czyli spokojnie mozesz sobie odlozyc jakies 500/mc. A jak bedziesz
      robil nadgodziny to i lepej. Ja wysylam do Polski ok 600/mc i jeszcze mam
      100-200 zapasu na wlasne wydatki (oczywiscie robiac overtime).
      • Gość: gos Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? IP: 83.100.220.* 04.02.07, 19:03
        Misiu
        nie opowiadaj takich bajek i to publicznie!!! albo - druga opcja - powiedz
        gdzie takie "kokosy" placa!!!! pracuje juz 6mcy w dotcom i nie widzialem takich
        pieniedzy na oczy, co wazniejsze nie zdarzylo sie zeby wyplacili pieniazki
        zgodnie z zapisem w kontrakcie ....tyle, jesli nie dotarlo to .......spij i
        snij dalej
        Pozdrawiam
        • Gość: zwinny robot Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? IP: *.hudd.cable.ntl.com 04.02.07, 19:41
          jak dobrze pójdzie i nie będę cię oszukiwać to dostaniesz 500 do ręki za miesiąc
    • Gość: gosc Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? IP: *.cmbg.cable.ntl.com 07.02.07, 14:37
      witam
      pracuje w Tesco i kierowcy zarabiaja bez nadgodzin o wiele mniej niz mówiono w
      Krakowie.Bardziej opłaca sie praca na sklepie w nocy. I na pewno nie pracuja po
      12 h dziennie tak jak mówili innym w Polsce
      • babka.z.wadowickiej Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? 07.02.07, 14:55
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> witam
        > pracuje w Tesco i kierowcy zarabiaja bez nadgodzin o wiele mniej niz mówiono w
        > Krakowie.Bardziej opłaca sie praca na sklepie w nocy. I na pewno nie pracuja po
        >
        > 12 h dziennie tak jak mówili innym w Polsce

Co to znaczy "mówili" nie dostałeś umowy?
    • Gość: kierowca Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? IP: *.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk 26.03.07, 20:36
      Jak przegladam takie forum i widze niektore nieszczere odpowiedzi to sie noz w
      kieszeni otwiera.Pamietam jak sam przegldalem to forum zanim wyjechalem i jak
      badzo chcialem uslyszec jak jest naprawde bo przeciez musialem wlasciwie
      wszystko zostawic i pojechac w nieznane.Dzisiaj juz prawie rok jestem kierowca
      Tesco Dotcom i moge powiedziec ze ta praca nie ma przedemna zadnych
      tajemnic.Poniewaz nie wracam do tego forum czesto nie zadawajcie mi zadnych
      pytan.Powiem tylko ze jak nie boisz sie pracy[czasami dosc ciezkiej]to nie
      zginiesz,jesli chodzi o pieniadze to 1000 na reke masz co cztery tygodnie bez
      nadgodzin a potem to juz tylko moze byc wiecej.Dodam ze praca na poczatku jest
      dosc nerwowa ale z czasem przywykniesz.Pozdrawiam glowa do gory i do zobaczenia
      w Croydon
      • Gość: dymek Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 15:03
        czesc ja mam pojutrze rozmowe w sprawie pracy jako kierowca mozesz napisac jak
        wyglądają testy i w jakim jestes miescie i nazwa firmy?czy naprawde na ręke
        mozna zarobić 1000 funtów?pozdrawiam i dzieki za informacje
      • Gość: mareczaekxx Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? IP: *.static.mailbox.co.uk 30.03.07, 23:13
        No to ciekawe!
        Powiedz kolego drogi gdzie placa na reke 1000
        Ja jezdze w londynie i nie przypominam sobie takiej kwoty
        ale prosze moze w innym dotcomie jest inaczej
        • Gość: ktosik Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? IP: 89.243.54.* 31.03.07, 11:57
          1000 na reke co 4 tygodnie normalna wyplata kierowcy w Croydon (połudnowy Londyn).
          4 dni pracy 3 dni wolnego z tym ze 12 godzinne zmiany jedynie w niedziele 7
          godzin. jestem nie cały rok i mam stawke 7.53 brutto po pelyn roku bedzie jakos
          7.7 czy 7.8 nie pamietam teraz. Wszyscy kierowcy pracujący na normalnych
          sklepach poza londynem maja mniejsze stawki ale utrzymanie jest tansze
          • Gość: mareczekxx Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? IP: *.static.mailbox.co.uk 01.04.07, 00:54
            Posluchaj kolego,ja pracuje w Hammesmith/Zachodni londyn/ duzy dotcom i tez mam
            ta sama stawke ale jakos ni h..a nie wciagam 1000 na lape.Sluchaj koles nie
            pierdziel ze 12 godzin dziennie bo to nie prawda.Oni placa ci za 9 razy 4 dni w
            tygodniu to jest 36 godzin i tak jest wszedzie.oczywiscie 1 godzina lunch time
            nieplatna to razem daje 10 godzin dziennie.Te 7.53 to stawka bazowa plus dodatek
            lokalny plus suplemabnt marketu ,ktory w londynie jest prawie wszedzie taki
            sam.Teraz policz naprawde ile zarabiasz na roczke after deductions i napisz
            prawde.To wszytko,powodzenia i czekam na odzew.
            • Gość: mareczek xx Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? IP: *.static.mailbox.co.uk 01.04.07, 01:00
              Acha,jeszcze jedno w niedziel nie 7 a 5 godzin od 11 do 16.I sa to overtimy
              poniewaz w niedziele Tesco dotcoms nie maja zakontraktowanych kierowcow i praca
              w ten dzien jest dobrowolna.
              Jak widzisz troszeczke sie orientuje bo spedzilem tu juz troche czasu.
              Napisz
              • Gość: ktosik Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? IP: 89.243.186.* 02.04.07, 21:58
                To masz złe informacj kierowca w Croydon ma zakontraktowane 44 godziny
                tygodniowo i za tyle jest płcone. Pracujemy 4 dni w tygodniu( i mówie tu tylko o
                Croydon) zwykły dzień roboczy 12 godzin w tym 1h nieodpłatnej przerwy, w soboty
                pracujemy 10 godzin a w niedziele 7h. I w Croydon kierowcy mają jeśli tak ułożą
                im grafik pracują normalnie w niedziele więc uwierz mi że mamy 1000 funtów
                miesiecznej wypłaty. w niedziele standardowo 1,5 stawki i jest możliwość brania
                nadgodzin przez cały tydzien.
                najwczesniejsza zmiana zaczyna sie o 7 i kończy o 19, potem 9-21, 10-22 i
                ostatnia zmiana najgorsza z możliwych 11-23. Ja tu mówie tylko o dotcomie w
                Croydon jest to tylko i wyłącznie magazyn bez normalnego sklepu. i jest jakies
                10-15 min spacerkiem od West Croydon Station. Jęsli masz jeszcze jakieś pytania
                o Croydon to wal śmiało postaram się szybko odpowiedzieć
                • Gość: faja Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? IP: *.leon.com.pl 26.06.07, 18:56
                  Latwo sie przestawić na lewstronny ruch w Angli? Dlaczego praca jako kierowca
                  jest taka ciężka jak to co niektórzy mówią? Na czym ta praca dokladnie polega
                  (co rozwozżą kierowcy)?
                  • Gość: kierowca z croydon Re: ile zarabia kierowca w dot comie?? IP: 91.104.126.* 27.06.07, 00:51
                    czy praca jest ciezka? opinie sa rozne, ale generalnie przewaza chyba zdanie,
                    ze nie jest tak najgorzej...

dzien wyglada mniej wiecej tak:
                    - przyjscie do pracy
                    - wizyta w office w celu otrzymania informacji o swoich wyjazdach (najczesciej
                    dwoch) na dzien
                    - wyjazd na miasto vanem zaladowanym owczesnie przez loaderow (od wielkiego
                    dzwonu trzeba sobie vana samemu zaladowac, ale szczerze mowiac ja nie pamietam,
                    kiedy ostatnio musialem to robic)
                    - dostarczanie (od 1 do okolo 17) zamowien
                    - najgorsze, ze jezeli nie ma windy trzeba zakupy nosic do 4 bodaj pietra
                    - zjazd do bazy, godzina przrwy, drugi wyjazd
                    - dostarczasz produkty codziennego uzytku - jedzenie, srodki czystosci etc.
                    - ladownosc vana do 850 kg (max towaru na jeden wyjazd)
                    - zarobki na poczatek chyba 7,34 brutto, po roku chyba 7,84 o ile mnie pamiec
                    nie myli (od 1 lipca powinno urosnac do okolo 8,10 w zwiazku z podwyzka w calym
                    tesco) - stawki dla tesco w croydon
                    - umowa na 44 godziny (4 razy po 12 godzin minus godzinna, bezplatna przerwa
                    kazdego dnia) - znowu sytuacja w croydon... gdzie indziej roznie z tym bywa

A do lewostronnego ruchu przyzwyczail sie jakos kazdy, a jest nas tu z 50.
                    Obecnie jezdzi mi sie juz duzo lepiej po lewej stronie niz podczas urlopu w
                    polsce po prawej ;) Przez tydzien musisz myslec by trzymac sie lewej, a potem
                    wchodzi to w nawyk.

To z grubsza tyle o tej pracy. Jest w porzadku, zarobki jako takie, a na
                    atmosfere pracy (niezwykle dla mnie wazne, pozwolilo szybko i be\bolesnie sie
                    zaaklimatyzowac) nie moge narzekac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka