Gość: hr_de IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.12.07, 19:32 czujecie w zwiazku z tym cos szczegolnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dyzio Re: Dzis w nocy stanie sie cud polaczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 23:47 A pomyśleć, że jeszcze kilka dni temu, czeski celnik zapytał mnie dokąd jadę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Dzis w nocy stanie sie cud polaczenia 21.12.07, 20:57 Gość portalu: dyzio napisał: > A pomyśleć, że jeszcze kilka lat temu, czeski celnik zapytał mnie dokąd jadę :) > ) dyziu drogi, dobrze, ze nie pytal po co... wiadomo wszak, ze w Czechach ziele jest ok. 30% tansze... Odpowiedz Link Zgłoś
lehnin Re: Dzis w nocy stanie sie cud polaczenia 23.12.07, 01:33 Po pierwsze primo Nie celnik tylko strażnik graniczny (a różnica to zasadnicza) Po drugie primo Żaden pogranicznik w UE nie ma prawa pytać obywatela UE o cel podróży Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanekb Re: Dzis w nocy stanie sie cud polaczenia 21.12.07, 10:07 Gość portalu: hr_de napisał(a): > czujecie w zwiazku z tym cos szczegolnego? Hrabio, to Ty winienes czus cos milego, bo w koncu bedziesz mogl spoko wrocic do kraju, po tym, jak rabneli Ci dokumenty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr_de Re: Dzis w nocy stanie sie cud polaczenia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.12.07, 10:17 bogdanekb - jam jest Ona czyli hrabina ta z szanownego towarzystwa wzajemnej adoracji smietanki towarzyskiej :) Dokumenty sa mi zbedene jam znana wszedzie w swiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Cholera, nie czułam, ale spałam 21.12.07, 20:52 może dlatego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica Mikołaja Re: Dzis w nocy stanie sie cud polaczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 21:42 ja nic choć niedaleko mieszkam ,tyle tego dla mnie e jak sie zamyślę to iść przed siebie będę mogła plażą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica Mikołaja Re: Dzis w nocy stanie sie cud polaczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 21:43 to może i papieroski ze sobą zabiorę.. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzis w nocy stanie sie cud polaczenia 21.12.07, 21:48 Najfajniej musiał mieć ten ktoś, kto był za ostatnim sprawdzanym samochodem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica Mikołaja Re: Dzis w nocy stanie sie cud polaczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 22:10 hi hi hi roz***** mnie ten samochód-faktycznie nie pomyślałam że teraz to już można..szkoda że Holandia tak daleko.. Odpowiedz Link Zgłoś