Dodaj do ulubionych

DSO Exploit - jak go usunąć ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 12:02
Już od jakiegoś czasu skanuję komputer między innymi programem Spybot i za
każdym razem znajduje mi on DSO Exploit .Jak mam się go pozbyć ?Ile razy bym
nie skanowała i go nie usuwała to i tak po chwili znowu jest .Porszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: that.canadian.guy Re: DSO Exploit - jak go usunąć ?? IP: *.sympatico.ca 18.10.04, 03:33
      Ja mam ten sam problem. Czy Pani zainstalowala Service Pack 2 dla Windows XP?
      Ten problem mi sie pojawil akurat po tej instalacji.

Ja byl radzil powiedziec Spybot'owi zeby ignorowal tego dodatka do Pani Windows
      Registry. Skoro to jest prawdopodobnie nic groznego, to sie nic Pani komputera
      nie stanie. W przyszly wersjach Spybot'u sposub identyfikacjyjny spyware bedzie
      lepszy, i sie DSO Exploit nie powinien pojawiac.
      • Gość: dreamy_girl Re: DSO Exploit - jak go usunąć ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 17:36
        Przede wszystkim to mam Windows 98 .I właściwie od samego początku gdy
        skanowąłam kompuetr spybotem to wykrywał on tego Exploita .Mam nadzieję ,że
        spybot jakoś w niedługim czasie sam rozwiąże ten problem .Bo widać nie mi
        jednej się to zdażyło .Dziękuję za odpowiedź!Pozdrawiam
        • Gość: that.canadian.guy Re: DSO Exploit - jak go usunąć ?? IP: *.sympatico.ca 19.10.04, 03:10
          Przepraszam bardzo, Dreamy_Girl, ze automatycznie myslalem ze masz Windows XP.
          Chce tez dodac ze ten problem mi sie tylko pojawil w werski 1.3 Spybot'a. Kiedy
          jeszcze najnowsza wersja byla 1.2, to nic takiego mi sie nie pokazywalo.

I hope you don't get any real spyware!

Do widzenia!

• netsec Re: DSO Exploit - jak go usunąć ?? 18.10.04, 08:40
      Nie ma się, czym martwić :)
      Nie jest to tak groźne, na jakie wygląda.
      • Gość: qvazar Re: DSO Exploit - jak go usunąć ?? IP: *.kulczyktradex.com.pl 21.10.04, 15:55
        odezwij się na GG to sprubuje pomóc - gg 3634117

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka