Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy

10.04.03, 19:50
    Naprawdę... ta gra traci swój sens... bo ktoś sie przypalił na nagrody...
    Jak patrze na ten ranking to mnie skręca... pierwsza setka i co chwile SAME
    DAMY < numer >, albo jakoni itp... Sam jestem około 900 miejsca.. Mam 1
    druzynę, 1 konto... Tak, wiem ze moge miec ile chce itp.. ale mysle ze nie o
    to chodzi w tej grze... dla mnie jest to głownie zabawa... chociaz
    oczywiscie nie plakalbym gdybym cos wygrał.. choc nadzieji sobie za duzych
    nie robie...
    Zmierzam do tego... zeby cos z tym zrobic... jakos to rozstrzygnac... No
    traci to troche sens...
    W takiej klasifykacji regionalnej małopolski to beczkwina w pierwszej 50
    jest chyba z 40 razy... =/

Prosze o poparcie tego posta...

Prezes Pablooo
    z konieczności mail Pavlooo ;]
    Obserwuj wątek
      • sebaian2 Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 19:57
        No w końcu jakiś strajk - to lubię. Jako przewodniczący propnuje najpierw
        blokady dróg i zatrzymywanie na granicy beczkawin z importu.
        Samoobrona - 1242013603.
        • olenap Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 23:44
          hehehhehehhehehhehehehehehe
      • siedla Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 19:57
        jest dokladnie jak pran redaktor powiedzial!!
        popieram w 100%, a jak ktos mysli inaczej, to niech bedzie "myslacym inaczej"
        dalej, ale od pilkarzykow wara!!
        Trzeba cos zrobic z tym burdelem, bo tak dalej byc nie moze!!

cala moja rodzinka sie podpisuje obiema rekami pod tym postem!!
        • sebaian2 Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 19:59
          Bardzo mi miło - to zobaczenia na barykadach.
          • siedla Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 20:00
            to co... dzis w nocy zboze z wagonow na boiska??
            ;)
            • tomala_zpr Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 17.09.03, 12:17
              Zgadzam się co do walki z klonami, ale tego także musi chcieć redakcja
              a jak narazie to oni popierają klony raz się wysilili i skasowali 155 klubów,
              ale co to dało jak są inni prezesi którzy mają po 50 lub więcej kont ja gram
              tylko jednym klubem i uważam, że to jest świetna zabawa, ale też szkoda, że są
              ludzie którzy tą zabawe psują. Drodzy Prezesi, my nie jesteśmy w stanie nic
              z tym zrobić jedynie redakcja może coś z tym, ale ta najwyraźniej niechce.
        • Gość: DarekG Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.v1.pl 16.05.03, 14:31
          zgadzam sie, ze klonowanie psuje zabawe. najsensowniejszy wydaje mi sie pomysl
          sprawdzenia zdobywcow nagrod i dyskwalifikacji w przypadku wykrycia klona
      • Gość: Knopers Popieram! @ - stawiam plonacą opone!! :) n/t IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 20:00
      • Gość: Pe-Pe Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 20:03
        Gorąco popieram tą prośbę.Nie jestem zwolennikiem patrzenia na to samo czyli na
        beczkowinę.Na prawdę ciężko się znaleźć wysoko jeśli jakiś gość stworzył 100
        swoich srużyn a skłasy tych drużyn nie dużo różnią się od siebie a przez co w
        pierwszej setce jest jakieś 18-20% drużyn menadżera beczkowiny.
        Jak najbardziej staje po stronie strajku myślę że zbierzę się na tyle podpisów
        aby zlikwidować dominację pana beczkowiny.
        • sebaian2 Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 20:07
          Beczkawina=Balcerowicz ... i musi odejść !!
          • olenap Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 11.04.03, 17:15
            sebaian2 napisał:

> Beczkawina=Balcerowicz ... i musi odejść !!

nie obrażaj Balcerowicza(hehe zwłaszcza na portalu Gazety:))))
            ale serio to Balcerowicz nie obstawia 100 stanowisk pracy w NBP czy też RPP,
            więc zrównywanie go z tym frajerem nie godzi sie
      • andchud Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 20:07
        Jasne ze sie dopisze i to obiema rekami !!! Sam mam tylko jedna druzyne i jedno
        konto, tak jest najfajniej i najbardziej zblizone jest to do rzeczywistosci. W
        koncu ktory prawdziwy prezes w Polsce ma 50 klubow !!!

Pozdrawiam
        • Gość: PZPN Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.04.03, 20:39
          andchud napisał:

> koncu ktory prawdziwy prezes w Polsce ma 50 klubow !!!
          >
          > Pozdrawiam

Oczywiście prezes Listkiewicz :))
        • Gość: olisadebe Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 20:50
          JEEEEEEEEEEEEEEEEEE PANATINAJKOS PROWADZI lalalallalalla !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: fafafafafa Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 20:53
          Też uważam, że klony to gnoje, zwykłe lamery. Takich co mają chociarz 9 drużyn
          to powinni usunąć ŚMIERĆ KLONOM !!!!!!!
          • siedla Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 17.09.03, 16:59
            Gość portalu: fafafafafa napisał(a):

> Też uważam, że klony to gnoje, zwykłe lamery. Takich co mają chociarz 9
            drużyn
            > to powinni usunąć ŚMIERĆ KLONOM !!!!!!!
      • Gość: maxis Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.eu.org / 192.168.1.* 10.04.03, 20:12
        calkowicie popieram precz z oszustami
        PREZESI WZYSTKICH KLUBOW LACZCIE
        SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • sebaian2 Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 20:15
          Dobrze gada ! Wszyscy protestujący do Samoobrony - 1242013603.
          • Gość: tomek Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.ne.client2.attbi.com 10.04.03, 20:18
            popieram!!!!
            • Gość: klusek Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.conexnet.pl 10.04.03, 20:23
              W zupełności was popieram w tym strajku.Ten beczkowin to jakiś h...m
              • sebaian2 Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 20:25
                Ham ? To jakaś sugestia ?
                • olenap Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 11.04.03, 17:17
                  sebaian2 napisał:

> Ham ? To jakaś sugestia ?

HAM hehe szynka chyba - wieprzowina czyly - idąc dalej - ŚWINIA
        • Gość: bezszelestny Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: 213.17.234.* 27.06.03, 09:47
          lepiej by było mieć tylko jedną drużyne!!!!!!!!!! a nie jak beczkawina 30 albo
          i więcej
      • |kgb| Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 20:47
        Ruszamy pod redakcje GW ;-)))
        A serio to z tych kloniarzy to IMO niezli frajerzy. Pewnie mysleli, ze beda
        nagrody za kolejke tak jak to bylo na jesieni, dzieki Bogu jednak takich nagrod
        nie ma (nie wiem czy to zasluga Redakcji, czy dlatego ze sponsorzy olali
        sprawe, w kazdym razie wyszlo to tylko na dobre).
        Bo jesli chodzi o glowna nagrode to jestem prawie pewnien, ze te lole jej nie
        wygraja. SPRAWIEDLIWOSCI musi stac sie zadosc :-))) Jak pan jakoni, czy inny
        beczkawina wygra to sam jestem gotow oddac im swoj rower: wigry5 z 3
        przerzutkami (full opcja) ;-PPPPPPPP
      • sajmon_krak Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 20:55
        jestem za
      • Gość: Kiwny Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.chello.pl 10.04.03, 21:15
        W poprzedniej rundzie na forum pojawiało sięsporo postów przeciw kloniarzą, to
        samo było w Ad-Amie i nigdy nic nie daje. Jedyne co redakcja zrobiła to nie
        wysyła pod jeden adres i nazwisko więcej niż jednej nagrody.
        • Gość: Maverick Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 21:33
          Popieram, aczkolwiek to nie ma sensu. Pamietam strajk podczas Mistrzostw
          Swiata w Korei i Japonii (nie mylic z mistrzostwami swiata w pilce noznej) i
          nic z tego nie wyszlo. Proponowalbym Wam tylko nie tracic na to czasu. I
          zapisac sie do klasyfikacji najdrozszych druzyn :-).
          Pozdrawiam
          • olenap Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 23:48
            maverick - to nie jest strata czasu, trzeba to pisać ciągle - tak długo aż to
            przyniesie skutek
      • Gość: Krzysiek Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.03, 21:45
        W pełni popieram strajk !!!!!!!!!!!!!!
        Mam nawet propozycję aby utrudnić życie "Kloniarzą":
        - Np. przy zakładaniu drużyny można by podawać numer PESEL, który niemógłby się
        powtarzać. Przy odbiorze ewentualnej nagrody redakcjia sprawdzałaby czy zgadza
        się on z prawdą i gdyby było inaczej odbierała nagrode. To zniechęci
        przynajmniej tych, którzy polują tylko na nagrody tworząć mnóstwo drużyn.

• Gość: gregul Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: 212.244.27.* 10.04.03, 21:58
          oni i tak w koncu wymiekna, wyobrazcie sobie jak koles ktory ma 100 klonow, ma
          zmienic przed sobotą w kazdej druzynie zurawskiego i stolarczyka na kogos
          innego (albo innych pauzujacych za akrtki itp)lub ewentualnie dokupic zamiast
          nich innych zawodnikow, to jest po prostu niemozliwe, a jesli bedzie mu sie
          chcialo tyle bawic to jego sprawa, skutek bedzie taki ze w koncu znudzi mu sie
          administrowanie wszysktimi druzynami i nie bedize trzeba ich ogladac ;]
      • olenap Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 23:46
        popieram w 100 - a nawet w 200 procentach.
        niech redakcja wreszcie coś zrobi, bo jak narazie konsekwentnie uchylają się od
        stanięcia twarzą w twarz z tym problemem.
        a na przyszłość, tzn w następnych edycjach piłkarzyków przydałoby się
        załatwienie tej sprawy na samym początku
        • Gość: popieram Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: 62.233.233.* 10.04.03, 23:49
          Rozumiem 2 lub 3 konta dla zabawy ale............100!!!!!!!!
          to jest debilstwo!!!!!!
          Popieram Pana z postu nr. i wszystkich którzy go popieraja!!!!
          PS niech redakcja cos z tym zrobi!!!!!
        • olenap Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 23:52
          i pamiętajcie o jednym - konieczność zmiany choćby nicka prezesa byłaby dla
          kloniarzy poważnym utrudnieniem. musieliby zapamiętać tyle nickow ile chcieliby
          założyć drużyn - to już trudniej bo gdyby tak nie było to taki BECZKA nie
          miałby przy każdej drużynie tego samego nicka - prawda?? więc niech redakcja
          zacznie im chociaż utrudniać życie, skoro nie potrafi położyć temu kresu
      • olenap Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 10.04.03, 23:52
        głosujcie wszyscy na super wątek
        • Gość: siedlaq Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.ha.pwr.wroc.pl 11.04.03, 09:02
          oj mistrzu!! boje sie, ze "wszyscy" nie zaglosuja, bo wystarczy spojrzec na
          klasyfikacje - ile jest kloniarzy... A oni przeciez wbrew swoim sumieniom
          (hehehehehe) nie beda, prawda??
      • Gość: tasta Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.127.30.61.isp.tfn.net.tw 11.04.03, 07:07
        klony na drzewo!!!
      • pavlooo Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 11.04.03, 09:31
        Strajkujemy! > Klonów Nie Chcemy < ;]
      • Gość: Gryzelda Nowak Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.kluczewo.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 09:35
        Popieram petycję w 100 %.
        Myśle że zabawa (bo dla mnie jest to tylko b.dobra zabawa) co niektórym
        uderzyła już za mocno do głowy. Po jaką cholerę zakładać 100 kont.
        Ja jako prezesowa mam tylko jeden klub i tylko nim zarządzam, co niekiedy
        przyprawia mnie o mocny ból głowy, a pomysleć że gdybym miała ich 100 :))

Tak czytam sobie te wszystkie posty wyżej i myśle że co to da. Obawiam sie że
        sprawa rozejdzie sie po kościach. Gazeta cały czas wyjaśnia i nic z tego.
        Zostało tylko apelować do rozumu kloniarzy, aby Ci tak dalej nie postępowali.
        Ale czy do nich to dotrze. Wątpię.

Pozdr.
        Prezesowa Gryzelda Nowak

• pavlooo Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 11.04.03, 09:50
        NIE WIEM CZY TO COS DA, ALE PISZCIE W TYM POŚCIE ;]

Może SZANOWNA REDAKCJA postanowi coś zrobic w tej srpawie =\
        • Gość: siedlaq droga redakcjo!! IP: *.ha.pwr.wroc.pl 11.04.03, 13:52
          A ten pomysl z tym, co by kloniarzom dac kilka dni do namyslu - niech sobie
          wybiora klub, ktory wystawialiby juz co tydzien i TYLKO jeden do kazdej
          kolejki. To moim zdaniem jest do zalatwienia i bardzo realne...
          Mowicie, ze nie macie zadnego "tytulu prawnego"... Boicie sie jakichs
          procesow... osobiscie wydaje mi sie, ze kazdy z klniarzy sam balby sie procesu
          i nic takiego ni mialoby miejsca. A pozatym, na pewno w waszej firmie pracuje
          jakis radca prawny, ktory moglby sie wypowiedziec w tej kwestii... W
          ostatecznosci zawsze mozna zatrudnic dobrych prawnikow...
          ;)
          Chyba, ze sledztwo w sprawie Rywingate juz Agorze wystarczy...
      • nikor05 Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 11.04.03, 14:24
        Tak samo uważam że to jest bez sensu i tacy dal mnie są lamerami, gnoje jedne :>
        Moja liga - Warcraft - 6957022727 Zapisujcie Się !!!!!!!!!!!
        • zet99 popieram 11.04.03, 17:08
          nie moge przejsc obok takiego wspanialego pomyslu i staje w obronie
          prawidlowosci swiata i rowniez zastarjkuje
        • Gość: smok_telesfor Chamstwa nie zniese. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.04.03, 03:24
          Od gnojów to wyzywaj sobie swoją rodzinę. Dobra ? Bo to tylko swiadczy o Twoim
          poziomie dyskutowania.
          • olenap Re: Chamstwa nie zniese. 13.04.03, 02:43
            swojej rodziny z całą pewnością nie ma powodów obrażać. obrażać można tych,
            którzy oszukując - pozwalają na to żeby ich tak traktować. napraszają się o to
            wręcz.
            s koro przyjąłeś to tak osobiście, to...
      • Gość: siedlaq Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.ha.pwr.wroc.pl 11.04.03, 17:21
        czytaliscie odpowiedz redakcji??
        ciagle literki im sie ukladaja w cos na ksztalt "nie mamy tytulu prawnego"...
        po prostu potworzyli sami luki w regulaminie, moze po to, zeby na dluzej
        zatrzymac uzytkownika na wlasnych stronach... bo na przyklad taka beczkawina
        musi siedziec przed kompem tydzien non stop, zeby ustalic sklady...
        no i wowczas jest wieksze zainteresowanie sponsorami (moze im placa za kazdy
        klub, ktory wybierze sponsora... - to by mialo sens... nie za prezesa, tylko za
        klub)..

mam racje??
        • Gość: Przemo Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.iweb.pl 03.08.03, 22:14
          Ty myślisz, że on normalnie administruje drużyną? Ustawił na początku sezonu
          100 drużyn, każda inna, i czeka na efekt pod koniec. Może się uda... Teraz
          pewnie też tak będzie. A potem się okaże, że serwer zapchany...
      • Gość: siedlaq Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.ha.pwr.wroc.pl 11.04.03, 19:08
        czytaliscie wypowiedz niejakiego roni (specjalnie z malej litery)??? gosciu
        jest niepowazny i posty sle tez co najmniej dziwne...
        ale co mozna od niego wymagac... jest klonem...
        • Gość: m71m Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.media4.pl 11.04.03, 19:40
          Qwa ale wy zaprzeproszeniem pierd....sami jestescie swieci macie jedna druzyne
          i nigdy nikogo nie oszukaliscie....
          To co robi Beczkawina jest smieszne ,ale to jego sprawa......niech chlopak robi
          co chce ...nie macie sie do czego przypiepszyc....jesli nawet macie 2 konta tez
          jestecie klonami..a NIE UWIERZE ze kazdy z was ma tylko JEDNA druzyne...
          To jest konkurs komercyjny nastawony na ilosc nie jakosc wiec redakcja chce
          pozyskac jak najwiecej druzyn i nie dziwie sie im..w koncu to nie jest Caritas
          zeby tylko dawali....i maja racje ze kazdy moze miec tyle kont ile chce....
          Jak chcecie sie uczciwie pobawic zapraszam na www.eurogol.prv.pl ...konkurs
          prawie bez nagrod a ile chetnych.
          Nie popieram waszego strajku bo jestescie dwulicowi..kloniarze.....
          • Gość: siedlaq Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.ha.pwr.wroc.pl 11.04.03, 19:47
            oj gosciu, teraz to walnąłeś jak łysy grzywką w kant kuli!!! Ja moge zlozyc
            oficjalne oswiadczenie (zapewne wiekszosc rowniez), ze mam, mialem i bede mial
            tylko jedno konto. To co napisalem w poprzednim poscie to tylko hipoteza, gdyby
            mnie gazeta w jakikolwiek sposob (jesli to mozliwe) zbanowala, ale wierze, ze
            moja ukochana gazetka tego nie zrobi, co wiecej, wierze, ze kiedys wyeliminuje
            mozliwosc powielania kont...

Nie udalo ci sie tym razem.

siedla
            prezes (tylko i wylacznie jednego) klubu MISTRZAKI
          • Gość: matek Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.truskawka.com / 192.168.0.* 11.04.03, 22:49
            a ja popieram! mam jedną drużynkę GKS Jóźwiki i nei mam zamaru mieć więcej bo
            to bzdet jakbym miał kilka drużyn to mogę robić różne ustawienia
            no to na dole własno ręczny podpuis :P
            matek
          • olenap Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 13.04.03, 02:49
            słchaj frajerze
            mam jedną drużynę i - jesli Redakcja śledzi ten wątek, a ma możliwość
            potwierdzenia tego co mówię, to bedę bardzo rada
            a ty palancie, skoro już czytasz nasze posty i marnujesz czas zamiast ustawiać
            którąś tam swoją drużynę, to mógłbyś chociaż parę spraw przemyśleć, zamiast
            kogucić się tam gdzie nie potrzeba
        • olenap Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy 13.04.03, 02:45
          zgadzam się co do roniego
          wyjątkowo bezczelny typek
      • Gość: grzesol I TAK NIC WAM TO NIE DA ! IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 22:59
        Już były takie przypadki we wcześniejszej edycji i nie było żadnej reakcji ze
        strony REDAKCJI i niestety tak jest i będzie w TEJ EDYCJI !
        • Gość: malzona Re: I TAK NIC WAM TO NIE DA ! IP: *.ha.pwr.wroc.pl 11.04.03, 23:27
          Czy to znaczy, ze redakcja ma w tym interes, zeby istnieli kloniarze i
          panoszyli sie po tak milej i sympatycznej grze jak pilkarzyki??
          • Gość: grzesol Do MALZONA ! IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 23:35
            Na to pytanie ci nie odpowiem.Zapytaj się REDAKCJI która i tak postąpi tak jak
            ja czyli ci nie odpowie :) . CAŁA REDAKCJA !
          • olenap Re: I TAK NIC WAM TO NIE DA ! 13.04.03, 02:52
            Gość portalu: malzona napisał(a):

> Czy to znaczy, ze redakcja ma w tym interes, zeby istnieli kloniarze i
            > panoszyli sie po tak milej i sympatycznej grze jak pilkarzyki??

ktoś już wysuwał taką hipotezę
            hmm ciężko byłoby w to uwierzyć, ale jeśli to prawda...
            • Gość: malzona Re: I TAK NIC WAM TO NIE DA ! IP: *.ha.pwr.wroc.pl 13.04.03, 10:56
              a ty jak sadzisz?? czy to prawda??
              bo jesli tak, to niewatpliwie jest to granda, ze hohohoh...

pozdr
      • Gość: prawda Daj sobie spokój... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.03, 00:44
        ...to i tak nic nie da. Jak to wyegzekwować?
      • Gość: pawellus2@wp.pl Nie rozumiem Cię ponieważ: IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.04.03, 03:12
        1. Jeśli Cię "skręca" to po co grasz ?
        2. Jeśli ktoś ma kilka drużyn to zawyza Ci poprzeczkę czy co ?
        3. Jeśli z jakichś względów (nie wnikam jakich) nie zrobiłeś więcej niż jednej
        drużyny to walcz tą jedną z godnością i wg obowiązujących zasad, zamiast smutać
        i starać się je zmieniać.
        4. Możesz sobie zagrać w takiej lidze prywatnej, gdzie gracze mają po jednym
        zespole.
        5. Czy uważasz, że łatwiej jest wygrać, gdy ma się wiele zespołów ? Zaręczam
        Ci, że także trzeba mieć wiedzę o piłce, sporo rozumu a także nosa i szcześcia.
        Zobacz sobie ile osób ma wiele druzyn, a nie mają nawet jednej w pierwszym 1000.
        6. Ponadto wiele osób ma tyle czasu, że ustalanie składów to dla nich zwyczajna
        przyjemność - w imię czego chcesz im tą przyjemność odebrać ? Przecież wszyscy
        maja szansę wygrać.
        Ogólnie uważam Twój protest za bezsensowną pomyłkę.
        Pozdrawiam.
        • olenap Re: Nie rozumiem Cię ponieważ: 13.04.03, 02:55
          Gość portalu: pawellus2@wp.pl napisał(a):

> 1. Jeśli Cię "skręca" to po co grasz ?
          > 2. Jeśli ktoś ma kilka drużyn to zawyza Ci poprzeczkę czy co ?
          > 3. Jeśli z jakichś względów (nie wnikam jakich) nie zrobiłeś więcej niż
          jednej
          > drużyny to walcz tą jedną z godnością i wg obowiązujących zasad, zamiast
          smutać
          >
          > i starać się je zmieniać.
          > 4. Możesz sobie zagrać w takiej lidze prywatnej, gdzie gracze mają po jednym
          > zespole.
          > 5. Czy uważasz, że łatwiej jest wygrać, gdy ma się wiele zespołów ? Zaręczam
          > Ci, że także trzeba mieć wiedzę o piłce, sporo rozumu a także nosa i
          szcześcia.
          >
          > Zobacz sobie ile osób ma wiele druzyn, a nie mają nawet jednej w pierwszym
          1000
          > .
          > 6. Ponadto wiele osób ma tyle czasu, że ustalanie składów to dla nich
          zwyczajna
          >
          > przyjemność - w imię czego chcesz im tą przyjemność odebrać ? Przecież
          wszyscy
          > maja szansę wygrać.
          > Ogólnie uważam Twój protest za bezsensowną pomyłkę.
          > Pozdrawiam.

no coment
        • pavlooo Re: Nie rozumiem Cię ponieważ: 13.04.03, 20:45
          tak jest... czytamy ze zrozumieniem.. bueheheh
      • Gość: pawellus2@wp.pl Jeszcze kilka słów IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.04.03, 03:32
        Jak chcesz zagrać w Dużego Lotka to możesz skreślić jeden zakład lub ich
        nieograniczoną ilość. Jak chcesz mieć "równe" szanse to grasz w inną grę. To
        proste jak drut.
        • Gość: siedlaq Re: Jeszcze kilka słów IP: *.ha.pwr.wroc.pl 29.04.03, 15:18
          alw my w dalszym ciagu czekamy na wpisy poparcia!!
          zaangazowwanym dziekujemy ;)
      • Gość: michalmaly Re: StrajK [klonowanie kont] - Zbieramy Wpisy IP: *.tkdami.net 12.04.03, 09:16
        Jestem za usuniecie klonow z pilkarzykow. Ta gra traci przez to sens.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka