Dodaj do ulubionych

Wygwizdana Pierwsza Dama

25.06.06, 12:03
Czy prawda jest ze na wczorajszych Wiankach nasza urodziwa Pierwsza dame
wygwizdalo 15.000 uczestnikow zabawy.
Czy to przypadkiem nie byly ostatnie Wianki w Warszawie ??
Obserwuj wątek
    • gienia.gienia Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 25.06.06, 12:10
      sekalek napisał:

> Czy prawda jest ze na wczorajszych Wiankach nasza urodziwa Pierwsza dame
      > wygwizdalo 15.000 uczestnikow zabawy.
      > Czy to przypadkiem nie byly ostatnie Wianki w Warszawie ??

Trwają zatrzymania. Pan min. Ziobro osobiście nadzoruje sądy natychmiastowe.
      • marianna2005 Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 25.06.06, 12:43
        o kurczę, pardon-kaczę, takie widowisko przeszło mi koło nosa. Leżę na łożu
        boleści, bo w upały od lat przeziębiam się, a tu w stolicy naszej
        Najjaśniejszej "pisiarze" bawią się, na Wiankach, ..........wiankami itp.
        Przyłączyłabym się czynnie do tych 15 000 uczestników. a co, jestem wyrazista!
        Swoich poglądów nie ukrywam.
        • mark.parker Tylko Jaruś, Pierwsza Dziewica 28.06.06, 18:46
          ma prawo do wijanka :)))))
      • Gość: Tomasz Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.centertel.pl 26.06.06, 16:39
        co nie? Bo to zly faszysta jest.. a wiesz moze kiedy przezucaja wiezniow do
        obozow koncentracyjnych?
    • Gość: entuzjasta Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 12:58
      Czy była w kapeluszu? To bardzo ważne.
      • misia007 Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 25.06.06, 13:12
        Czy to sie zdarzylo naprawdę, chciałabym mieć pewność ale nawet bez niej humor
        mi sie
        wydatnie polepszył.
    • Gość: widz Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.chello.pl 25.06.06, 14:06
      Tak to prawda. Prowadzący przedstawił organizatora imprezy i komisarza Warszawy
      i gdy powiedział żeby powitać Marię Kaczyńską bo jest z nami... i nagle
      rozległy się olbrzymie gwizdy i okrzyki typu "bbbuuu....". Pani Kaczyńska nawet
      nie wyszła na scenę.
      Pozdrawiam
      • misia007 Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 25.06.06, 16:34
        Dzieki za potwierdzenie, tyle naszego, ze pogwiżdżemy.
        • Gość: Tomasz Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.centertel.pl 26.06.06, 16:42
          tak, tyle waszego... a nasza jest wladza.
          • soulworm do czasu, zlodzieju. 01.07.06, 01:49

• Gość: entuzjasta Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 16:37
        Więc nikt nie wie czy była w kapeluszu?
        • Gość: Jolka K. Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 16:45
          Naprawdę ją wygwizdano ?
          • gienia.gienia Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 25.06.06, 16:49
            Przecież nie miała śpiewać. Od spiewania fachurką jest jej niedorobiony
            szwagier.
            • Gość: zapijaczonyryj A co tomiały być wybory miss Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 17:43
              ze się tam tam piekna kobieta znalzła
              • Gość: normalny Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:07
                Nie lubie Kaczynskich jako polityków, ale brzydzi mnie takie przypieprzanie sie
                do milej kobiety, ktora nie zrobila nic zlego ani niewlasciwego. Czego
                przypieprzacie sie do jej urody? Czy to wedle tego kryterium glosowaliscie w
                wyborach? Jesli tak, to wspolczuje wszystkim wokol was, ze musza sie zadawac z
                takimi palantami.
                • sekalek Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? 25.06.06, 19:18
                  Raczej gwizdy swiadcza o stosunku spoleczenstwa do obecnej wladzy.
                  Rozumiem ze elektorat PiS moze byc rozgoryczony tym zachowaniem ale dosc
                  niedawno ich ulubiency z luboscia pluli na poprzednia Pierwsza Dame za jej
                  fundacje i "inne" grzechy, ktore mimo calej zajadmosci nie zostaly do dzis
                  rozliczone. Moze ich po prostu nie bylo ??
                  Polecam obecnej Pierwszej Damie genialnego konsultanta od PR. Ten geniusz
                  rozniez by sie przydal nie mojemu Prezdentowi oraz jego bratu zawsze dziewicy
                  • Gość: vanHosen Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:24
                    Heeh :D
                    ...zawsze dziewicy!
                    Ponoć brat mu najładniejszą dziewoję wyhaczył...to i dziewicą został...bo z
                    kotem to sie chyba nie liczy? :P

• Gość: Tomasz Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? IP: *.centertel.pl 26.06.06, 16:45
                    a co, zal ci, ze poprzedni prezydent Aleksander K mial rewelacyjny PR, podobnie
                    jak Donald T? Eh, ze tez w tym palacu prezydenckim nie siegi para piekna jak z
                    bajki... mielibysmy krolestwo jak zza siedmiu gor..
                    • soulworm nie musza byc piekni. ale zeby widelcow nie kradli 01.07.06, 01:51

• venus99 Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? 25.06.06, 20:10
                  przecież to obiekt zastępczy.
                  wyrażony został w ten sposób ciepły stosunek do meża.
                  a poza tym niech sie kobita nauczy,że nie gmera sie mężowi przy rozporku w
                  miejscu publicznym.
                • Gość: ferment Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? IP: *.chello.pl 25.06.06, 20:38
                  popieram
                  • Gość: ferment Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? IP: *.chello.pl 25.06.06, 20:41
                    "wysłało się" bez podania, że popieram wypowiedź:
                    Gość: normalny 25.06.06, 18:07

Nie lubie Kaczynskich jako polityków, ale brzydzi mnie takie przypieprzanie sie
                    do milej kobiety, ktora nie zrobila nic zlego ani niewlasciwego. Czego
                    przypieprzacie sie do jej urody? Czy to wedle tego kryterium glosowaliscie w
                    wyborach? Jesli tak, to wspolczuje wszystkim wokol was, ze musza sie zadawac z
                    takimi palantami.

no, moze nie użyłbym tych dosadnych łów na p.
                    • Gość: maryla Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:27
                      Kazdy ma taka urode jaka ma. Nie piszczie tak.To zle o Was swiadczy.
                      Troszke jednak kultury trzeba w sobie miec
                      • rollex Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? 25.06.06, 22:06
                        Gość portalu: maryla napisał(a):

> Kazdy ma taka urode jaka ma. Nie piszczie tak.To zle o Was swiadczy.
                        > Troszke jednak kultury trzeba w sobie miec
                        No w sumie uroda powinna pomagać ale wymagana nie jest. Zastanowiłem sie
                        natomiast i wyobraziłem sobie delegacje w składzie Prezydent z FL , Prezes Brat,
                        obok wierny towarzysz partyjny E. Gosiewski, vice Lepper pod ręke z Chojarską
                        Danutą za nimi toczy się zawsze uśmiechnięta kancelaria . Na końcu Roman G.- i
                        tyle. Pierwsze wrażenie ludzi patrzących na każdym lotnisku świata to zdziwienie
                        i zaduma nad złośliwością losu. 165cm/na osobę każdego koalicjanta z ekipą
                        rządzącą daje nam mistrzostwo świata po przeliczeniu władzy w państwie na cm
                        wzrostu rządzących ( dobijemy każdego dopiskiem "łacznie z najbliższą rodziną).
                        I tylko Roman jako wyjątek potwierdzający jakaś zapewne regułe jest wiekszy
                        ..ale rażąco za dużo. Jest jakby dowodem na profesjonalizm rządzących - w myśl
                        zasady- mądrych już zabrakło więc wzięliśmy se największego. I taka ekipa przy
                        której Benny Hill jest smutnym desperatem, powinna zobaczyć jak się w tym mało
                        układnym bukiecie komponują - Piszę to nie żeby obśmiać czy w inny sposób
                        atakować. Przecież to geny sprawiły więc do natury ewentualne roszczenia
                        niezadowolonych, a jak kogoś śmieszy czyjś wzrost to też w sumie jego sprawa.
                        Nie mogę jednak przejść spokojnie że jakoś małoprzekonywująco i małoświatowo i
                        ogólnie marnie jesteśmy dzięki nim odbierani
                        .
                        • Gość: normalnuch Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? IP: *.chello.pl 26.06.06, 01:41
                          > Nie mogę jednak przejść spokojnie że jakoś małoprzekonywująco i małoświatowo i
                          > ogólnie marnie jesteśmy dzięki nim odbierani

Dałeś bardzo trafną diagnozę buractwa i hołoty. Teraz można zrozumieć całkowity
                          bezwład umysłowy oponentów PiSu i pozostałych koalicjantów. Mam nieodparte
                          wrażenie, że jakiekolwiek ich potrzeby emocjonalno-estetyczno-kulturalno-myślowe
                          zaspokajają Kiepscy i Klan - zaś już nawet Radio Maryja jest na zbyt wysokim
                          poziomie abstrakcji.
                          Polakom gratulujemy kultury i horyzontów :/
                          • Gość: tojatoja Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:15
                            normaluch napisał:
                            >Teraz można zrozumieć całkowity
                            > bezwład umysłowy oponentów PiSu i pozostałych koalicjantów.

Gwizdali oponenci PiSu, tylko oni byli na wiankach?
                            Oponentom PiSu /mam na myśli normalnych ludzi a nie frustratów i wulgarnych ćwierćinteligentów/ nie chodzi o urodę naszych przywódców ani reprezentacyjny wygląd. Pozostańmy przy kobietach bo to prezydentową wygwizdano.
                            Stereotypowo postrzegając zewnętrzność to Golda Meir miała fizis okrutnej czarownicy z bajki a Margareth Tatcher wygladąła jak podskubana perliczka. Jednak nikomu na świecie nie przyszło do głowy żeby śmiać się z ich wyglądu.
                            Dlaczego? Bo to były przywódczynie najwyższej klasy. W tym jest problem.
                            W klasie, kompetencji i skuteczności polityka a nie w jego wyglądzie.
                            Wygwizdywanie pani prezydentowej wyrażało niezadowolenie z polityki /czy też jej braku/ prezydenta i Jego zaplecza partyjnego.
                            Gawiedź, w dodatku podpita, utożsamia żonę z prezydentem i prezydenta z koalicją. A wulgarni i prymitywni forumowicze sprowadzili sprawę do poziomu bazarowych pogaduszek przekupek.
                            • Gość: normalnuch Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? IP: *.chello.pl 26.06.06, 12:33
                              Racja!

Miło mi się zgodzić :)
                            • Gość: wieczny: student Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:12
                              Gość portalu: tojatoja napisał(a):> Gwizdali oponenci PiSu, tylko oni byli na wiankach?...<
                              Chociaz jedna rozsądna wypowiedź. Rzeczowo i na temat. Przydałoby się częściej
                              na tym forum.
                              Podobała mi się "podskubana perliczka", to własne?
                    • Gość: magdasw Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? IP: *.spray.net.pl 27.06.06, 10:48
                      ja także popieram wypowiedź normalnego. Moim zdaniem takie traktowanie
                      kogokolwiek jest wyjątkowym brakiem kultury.
                • kriss67 Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? 27.06.06, 09:09
                  Nie znosze Kaczorów, ale co ta kobieta winna, że zakochała sie w takim Lechu?
                  Oj nieładnie Warszawiacy, nie wolno na kobiete gwizdac.
                • pawelb70 Re: A co tomiały być wybory miss Warszawy? 01.07.06, 21:39
                  > Nie lubie Kaczynskich jako polityków, ale brzydzi mnie takie przypieprzanie sie
                  > do milej kobiety, ktora nie zrobila nic zlego ani niewlasciwego. Czego
                  > przypieprzacie sie do jej urody? Czy to wedle tego kryterium glosowaliscie w
                  > wyborach? Jesli tak, to wspolczuje wszystkim wokol was, ze musza sie zadawac z
                  > takimi palantami.

Ojej, od razu wyzwiska? Jak to prezydentowa Kaczyńska nic złego nie zrobiła? A
                  kto wspierał swojego męża-nieudacznego prezydenta stolicy w wyborach na
                  prezydenta kraju? Kto pomagał oszukiwać w kampanii, doprowadzając tym samym
                  miliony Polaków do niekorzystnego rozporządzenia swoim głosem - i nadal za to
                  nie odpowiedział? :)
      • Gość: Tomasz Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.centertel.pl 26.06.06, 16:42
        byc wygwzizdanym to jeszcze zaden wstyd.. ja cieszylbym sie gdyby wygwizdala
        mnie jakas banda lewackich anarchistow po kolejnym piwsku, z petem w dloni, co
        normalnie prawie lezeli na ziemi i specjalnie podniesli sie(lub nawet nie) zeby
        zagwizdac.. Pewnie byli w drodze z jednej parady antygiertychowskiej na
        druga... niebieskie ptaki, leniwce itp element byl na wiankach, to i gwizdali
        • Gość: Jabas Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 15:34
          Czy naprawdę uważasz że tylko przeciwnicy PIS piją alkohol,palą papierosy -to
          znaczy że 90% społeczeństwa jest przeciwko i po co sondaże?
    • Gość: entuzjasta Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:43
      Pyskujecie, piszecie o bzdetach a nikt nie pisze czy była w kapeluszu.
      Gdyby była w kapeluszu to by definitywnie rozwiązywało sprawę.
    • Gość: yyy Warszawa to wies:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:40
      To swiadczy tylko o tym jak prowincjonalni sa mieszkancy stolicy. Warszawa pod
      wzgledem architektury nigdy nie dorowna innym stolica UE, pod wzgledem
      mentalnym tez nie, czego najlepszym dowodem jest wygwizdanie Kaczynskiej i
      niektore komentarze na tym forum.
      • w0man29 Re: Warszawa to wies:( 25.06.06, 23:35
        a ty skąd jesteś ? skoro nawet nie znasz historii warszawy ..
        • alistair-p Re: Warszawa to wies:( 25.06.06, 23:50
          w0man29 napisała:

> a ty skąd jesteś ? skoro nawet nie znasz historii warszawy ..
          ================================
          On może tu i mieszka ale zawsze zostanie szmondakiem.Warszawa przyciąga rózne
          kreatury które nigdy sie z prawdziwymi Warszawiakami nie zasymilują.Znam kilku
          takich,w piątek już się urywają i jadą po wałówki na wies.Tam mówia jacy tu są
          mocni i wracaja niestety.Szmondaki i ćwoki.
          • Gość: yyy Re: Warszawa to wies:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:36
            alistair-p napisał:
            > On może tu i mieszka ale zawsze zostanie szmondakiem.Warszawa przyciąga rózne
            > kreatury które nigdy sie z prawdziwymi Warszawiakami nie zasymilują.Znam kilku
            > takich,w piątek już się urywają i jadą po wałówki na wies.Tam mówia jacy tu są
            > mocni i wracaja niestety.Szmondaki i ćwoki.

Wlasnie przez takich ludzi jak ty wawa postregana jest jako wiocha. Coz
            prawdziwi warszawiacy zgineli podczas wojny, a ci ktorzy podkreslaja swoj
            warszawski rodowod maja najczesciej rodzine na wsi.

• Gość: takajednazwarszawy Re: Warszawa to wies:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:14
              Jestem rodowita z dziada-pradziada i nie zgadzam się z opinią że prawdziwi
              wyginęli!Zostało trochę ich potomków.
              • soulworm tak, pucuja mi lampy, gdy stoje na skrzyzowaniu 01.07.06, 01:52

• viprk Re: Warszawa to wies:( 26.06.06, 13:04
          ani gramatyki (deklinacja rzeczownika "stolica" celownik?komu?czemu? stolicOM.
      • Gość: ola My w Warszawie lubimy wiejskie powietrze:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:39
        Nie obrazisz nas....Kompleksy mozna leczyc
        • Gość: yyy Re: My w Warszawie lubimy wiejskie powietrze:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:54
          Gość portalu: ola napisał(a):

> Nie obrazisz nas....Kompleksy mozna leczyc

Dlatego tak często jezdzicie do rodziny na wies?:)
          Nie mam zadnych kompleksow, kompleksy to moge miec gdy jestem za ggranica:)
      • Gość: arahat taka wies zrobil z wawa jej maz z bratem i kotem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:48
        dlatego czy to buraki, lewaki, anarchisci czy intelektualisci wygwizdali rzady
        prezesia wawy a teraz kaczodolu.... zal polksi jaka pozostanie po rzadach brata
        ui kota....byla w berecie- nie mylic z moherem
      • Gość: polski kibol Re: Warszawa to wies:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 01:02
        Kolega zapewne z wielkomiejskiego i postepowego Torunia.
      • maria333 Re: Warszawa to wies:( 30.06.06, 13:53
        Gość portalu: yyy napisał(a):

> To swiadczy tylko o tym jak prowincjonalni sa mieszkancy stolicy. Warszawa
        pod > wzgledem architektury nigdy nie dorowna innym stolica UE, pod wzgledem
        > mentalnym tez nie, czego najlepszym dowodem jest wygwizdanie Kaczynskiej i
        > niektore komentarze na tym forum.

Innym stolicą to na pewno nie, ale stolicom może tak.
        Największa wieś to jest na wiejskiej, połowa to wieśniacy w najgorszym - i
        dosłownym - tego słowa znaczeniu.

Może nieładnie gwizdać na kobietę, szkoda mi jej - ale jej mąż tyle nam
        nabruździł jako prezydent miasta przez trzy lata, a potem nie dopuścił do
        wyborów!!! Zamach na demokrację!!!

Bo wie, że byśmy im pokazali nie czerwoną kartkę nawet, a figę...

A tak, to 'se' możemy... nagwizdać..

Ja niestety tego nie słyszałam, ale dobrze że niektórym klapki z oczu opadły...
    • allegro.con.brio Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 25.06.06, 22:56
      > Czy to przypadkiem nie byly ostatnie Wianki w Warszawie ??

Warszawa to wiocha, jak widać.
      • gienia.gienia [...] 25.06.06, 23:18
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • alistair-p Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 25.06.06, 23:45
        allegro.con.brio napisał:

> > Czy to przypadkiem nie byly ostatnie Wianki w Warszawie ??
        >
        > Warszawa to wiocha, jak widać.
        =======================================
        Posprzątamy niedługo kacze g.ówna.Coś co tylko zalatuje PiS nie ma szans w
        Warszawie.Pokazali już jak sie rządzi miastem.DOSYĆ !!!!
        • gienia.gienia Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 26.06.06, 08:33
          alistair-p napisał:

> allegro.con.brio napisał:
          >
          > > > Czy to przypadkiem nie byly ostatnie Wianki w Warszawie ??
          > >
          > > Warszawa to wiocha, jak widać.
          > =======================================
          > Posprzątamy niedługo kacze g.ówna.Coś co tylko zalatuje PiS nie ma szans w
          > Warszawie.Pokazali już jak sie rządzi miastem.DOSYĆ !!!!
          >

100 % poparcia.
    • Gość: wrz00d Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.06.06, 09:34
      hyhyhy sam bym moze wygwizdal, bo jej nie lubie
    • kazuyoshi78 Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 26.06.06, 11:40
      Tak to bywa, gdy władza reprezentująca przede wszystkim środowiska wiejskie,
      małomiasteczkowe i zamknięte na świat, próbuje się nachalnie lansować w wielkim
      i otwartym mieście Warszawa.

Mają, na co zasłużyli.
    • t-800 Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 26.06.06, 11:59
      Gwizdali młodzi i wykształceni Europejczycy z dużych miast. :-)
    • Gość: sawka Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: 195.187.84.* 26.06.06, 12:46
      Przykre, ale należało się z tym liczyc. Sama bym zagwizdała, ale mnie tam
      niestety nie było.
      • kazuyoshi78 Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 26.06.06, 12:55
        Na drugi raz niech się władza tak nachalnie nie lansuje, zwłaszcza tam, gdzie
        nie jest mile widziana.

Kiedyś w ten sam sposób próbowali się lansować partyjni dygnitarze. Teraz
        zmienili się aktorzy, ale żałosny teatrzyk wciąż taki sam :(
        • marianna2005 Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 27.06.06, 09:40
          władza myśli, że jak już przeznaczyła nasze pieniądze na imprezę to przy okazji
          może się zapromować. Czyli dwa w jednym, taki swoisty dualizm. No i co, ta
          niepokorna Warszawa znów miała swoje zdanie. Tak trzymać!!!
    • eric_theodore_cartman Mam z was niezły ubaw:-) 26.06.06, 12:52
      Biedni frustraci sobie pogwizdali, he he. Szykujcie się bidulki na drugą kadencję:-)
      • antoni.goczal Re: Mam z was niezły ubaw:-) 26.06.06, 13:10
        eric_theodore_cartman napisał:

> Biedni frustraci sobie pogwizdali, he he. Szykujcie się bidulki na drugą
        kadenc
        > ję:-)

Temu PiSda rzuciła się na mózg !
      • nautilus.pompilius Re: Mam z was niezły ubaw:-) 26.06.06, 15:16
        eric_theodore_cartman napisał:

> Biedni frustraci sobie pogwizdali, he he. Szykujcie się bidulki na drugą kadenc
        > ję:-)

Jak to "biedni frustraci"? Przecież to nie elektorat pisu gwizdał. Drugą
        kadencję? Uważaj, żeby pierwszą przetrwali do końca, bo raczej się nie zanosi.
    • Gość: jalo Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: 213.25.91.* 26.06.06, 14:52
      Hm... Ale "Spieprzaj dziadówo" nie usłyszała. Powinna sie cieszyć.
      • d.z Re: chamstwo chamstwem będzie 26.06.06, 14:58
        przykre ale prawdziwe.
        To jest "żona swojego męża" i w zasadzie Jej winy w tym co jest i jak jest to
        nie ma.
        Ponosić musi jednak konsekwencje co jest zwyczajnie przykre.
        • Gość: inka Re: chamstwo chamstwem będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 15:47
          zal mi jej. wyobrazmy sobie jak musiala sie poczuc. pewnie "chciala dobrze". z
          drugiej jednak strony, chyba miala jakis wplyw na wybor wlasnego meza, wiec
          wiedziala "kogo bierze". jak wybrala tak teraz ma i musi sie liczyc z takim
          reakcjami.
          • atak.spawacza Re: chamstwo chamstwem będzie 26.06.06, 16:44
            Gość portalu: inka napisał(a):

> zal mi jej. wyobrazmy sobie jak musiala sie poczuc. pewnie "chciala dobrze".
            z
            > drugiej jednak strony, chyba miala jakis wplyw na wybor wlasnego meza, wiec
            > wiedziala "kogo bierze". jak wybrala tak teraz ma i musi sie liczyc z takim
            > reakcjami.
            W wywiadach dla tzw. prasy kobiecej po wyborze jej męża bardzo się sadziła -
            jak to ona zakasuje Jolkę. Trochę skromności by się przydało.
      • Gość: Tomasz Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.centertel.pl 26.06.06, 16:47
        a czemu mialaby uslyszec? Tez przerwala czyjas konferencje prasowa na
        polityczne zamowienie??
    • pkulej Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 26.06.06, 16:56
      No i dobrze, że ją wygwizdali. Widocznie jej się należało. Było nie wychodzić za
      gościa, który jest najgorszym prezydentem w historii. Warszawa pokazała co myśli
      o obecnej władzy. Tak trzymać rodacy:)
    • Gość: Michał Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.aster.pl 26.06.06, 19:53
      Całe szczęście bo już myślałem, ze jakąś feministkę i znów byłyby kolejne
      rezolucje o polskiej ksenofobii i antysemityźmie. A tak tylko mała dyskusja na
      forum gazety.
      • gienia.gienia Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 26.06.06, 20:13
        To były gwizdy przeznaczone dla Prezia.
        • atak.spawacza Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 27.06.06, 10:02
          gienia.gienia napisała:

> To były gwizdy przeznaczone dla Prezia.

Natychmiast zawiadamiam Iziego Wassermanna i Donka Dorna !!!
          Oraz oczywiście też powiadamiam 0 !
        • anmanika Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 27.06.06, 10:02
          Kilka tygodni temu jechałam autobusem Nowym Światem, przejeżdżał wtedy Prezio,
          żebyście słyszeli te komentarze i wrogi pomruk tłumu. Jakby mu się niechcący
          samochód zepsuł, to by go chyba rozszarpali.
          • antoni.goczal Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 27.06.06, 15:46
            anmanika napisała:

> Kilka tygodni temu jechałam autobusem Nowym Światem, przejeżdżał wtedy
            Prezio,
            > żebyście słyszeli te komentarze i wrogi pomruk tłumu. Jakby mu się niechcący
            > samochód zepsuł, to by go chyba rozszarpali.

Mam nadzieję, że natychmiast wezwała ABW, CBŚ i policję. Ziobro powinien
            skonfiskować austobus !
    • very_famous Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 29.06.06, 08:56
      Jesli tak było to faktycznie - następnej takiej imprezy nie będzie. Albo będzie
      przynajmniej w asyście policji i armatek wodnych. ;-)
      • gienia.gienia Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 29.06.06, 19:50
        very_famous napisała:

> Jesli tak było to faktycznie - następnej takiej imprezy nie będzie. Albo
        będzie
        > przynajmniej w asyście policji i armatek wodnych. ;-)
        Podobno zatrzymano 3456 osób ?!!!
        • Gość: Jachniczek Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:56
          gienia.gienia napisała:
          Podobno zatrzymano 3456 osób ?!!!
          To plotka. Zatrzymano 3,456 osoby.
          • antoni.goczal Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 30.06.06, 09:47
            Gość portalu: Jachniczek napisał(a):

> gienia.gienia napisała:
            > Podobno zatrzymano 3456 osób ?!!!
            > To plotka. Zatrzymano 3,456 osoby.

Te 0,456 osoby to szwagier ?
            • Gość: Jachniczek Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:57

> > gienia.gienia napisała:
              > > Podobno zatrzymano 3456 osób ?!!!
              > > To plotka. Zatrzymano 3,456 osoby.
              >
              > Te 0,456 osoby to szwagier ?

Nie, jedna pani była w czwarym miesiącu.
              • olek.olek Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 30.06.06, 16:01
                Gość portalu: Jachniczek napisał(a):

>
                > > > gienia.gienia napisała:
                > > > Podobno zatrzymano 3456 osób ?!!!
                > > > To plotka. Zatrzymano 3,456 osoby.
                > >
                > > Te 0,456 osoby to szwagier ?
                >
                > Nie, jedna pani była w czwarym miesiącu.

Jarosław K. w ciąży ???? A co za sk..... Go tak urządził ?
                Zero czy Arturek Żigolak ?!!!!!
      • Gość: już Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.06, 08:13
        Nic nowego. Zawsze na imprezach dla mas wygwizdywano polityków (lub ich żony,
        mężów). Pamiętam jak wygwizdywano Marcina Święcickiego. Taka jest natura tłumu.
        • atak.spawacza Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 01.07.06, 10:57
          Gość portalu: już napisał(a):

> Nic nowego. Zawsze na imprezach dla mas wygwizdywano polityków (lub ich żony,
          > mężów). Pamiętam jak wygwizdywano Marcina Święcickiego. Taka jest natura
          tłumu.
          Wielonickowy (tym razem: już ) wielbiciel smrodu niepranych skarpetek Jarosława
          K. i ćwiczeń w wykonaniu Edgara dał głos.
          • olek.olek Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 01.07.06, 23:13
            atak.spawacza napisał:

> Gość portalu: już napisał(a):
            >
            > > Nic nowego. Zawsze na imprezach dla mas wygwizdywano polityków (lub ich ż
            > ony,
            > > mężów). Pamiętam jak wygwizdywano Marcina Święcickiego. Taka jest natura
            > tłumu.
            > Wielonickowy (tym razem: już ) wielbiciel smrodu niepranych skarpetek
            Jarosława
            >
            > K. i ćwiczeń w wykonaniu Edgara dał głos.
            !
          • Gość: już Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.07.06, 23:54
            Mózg ci wyżarło ataku.spawacza, a właściwie urodziłeś się bez mózgu, więc
            bredzisz. Wszystko ci się, biedaku, kojarzy z wielbieniem Kaczyńskiego.
            Kaczyńskiego nie znoszę.
            • olek.olek Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 02.07.06, 13:02
              Gość portalu: już napisał(a):

> Mózg mi wyżarło, a właściwie urodziłem się bez mózgu, więc
              > bredzę. Wszystko mi się, kojarzy z wielbieniem Kaczyńskiego.
              > Kaczyńskiego kocham jak moją żonę co wali się z każdym.

O?!
              • Gość: już Re: Wygwizdana Pierwsza Dama IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.06, 20:25
                No i znowu się olku zarzygałeś. Zupełnie jak twoja matka.
                • atak.spawacza Re: Wygwizdana Pierwsza Dama 03.07.06, 09:08

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka