Gość: matkapolka IP: *.realestate.net.pl 20.04.05, 12:46 Proszę o polecenie mi dentysty dla dwulatka, najlepiej na NFZ, ale niekoniecznie. Musi byc dobry, mieć podejście i leczyć nowocześnie, czyli żelem. proszę o szybką pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matkapolka Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.realestate.net.pl 20.04.05, 20:46 nikt nie zna?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmk Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:45 Ozonoterapia- tmk centrum stomatologii-zapraszam , zobaczymy co da sie zrobic- ul .ak68a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmk Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:47 Przyjmuje w piatek od 9 do 13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia A. Lewandowka - Rusek IP: *.zim.pcz.czest.pl 21.04.05, 10:23 dr Anna Lewandowska - Rusek - tel.3620166 - chodzę do niej z moim synem i jestem bardzo zadowolona, ma fajne podejście do dziecka, wszystko dziecku tłumaczy i pokazuje przed zrobieniem, mój sym bez problemu pozwala jej borować itp. a do zbytnio odważnych w tym wzgledzie nie należy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: A. Lewandowska - Rusek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:55 zgadzam się z Tobą. Też chodzę z czterolatkiem do niej i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matkapolka Re: A. Lewandowska - Rusek IP: *.realestate.net.pl 21.04.05, 20:45 A to takim maluchom boruja zabki mleczne? jest metoda leczenia żelem...słyszałam,ze jest rewelacyjna, a przede wszystkim bezbolesna. Zresztą powiem, moja mała ma białe plamki od dziąsła na jedynkach górnych. Nie wygląda to jak próchnica, ale bardziej odwapnienie, ale nie jestem pewna. Dziekuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia Re: A. Lewandowska - Rusek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:46 białe plamki podobno, ale podkreślam podobno od nadmiaru fluoru Odpowiedz Link Zgłoś
drka Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. 21.04.05, 23:48 Również poszukuję dobrego stomatologa tylko, że dla 8 - latka, mającego doświadczenia z mineralizacją szkliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXX Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.pcz.pl 22.04.05, 14:27 Najlepsza dentystka dla dzieci przyjmuje na Jasnogórskiej. Nazywa się P.Małgosia Zaleska-Rajczyk. Miałam niezłego stracha idąc z dzieckiem do stomatologa, ale po wizycie u niej mój syn nie może się doczekać następnej wizyty. Polecam i jeszcze raz polecam. Ma niesamowite podejście do maluchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matkapolka Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.realestate.net.pl 22.04.05, 16:00 dzis jadę do poradni Ag-dens, zobaczymy...z polecenia. prosze o nr tel do z ul. Jasnogórskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matkapolka Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.realestate.net.pl 22.04.05, 19:33 własnie wróciłam z Ag-Dens i jestem bardzo zadowolona, że sama po 10 latach innego dentysty zapisałam sie tam na wizytę. Córcia mająca dwa lata była dzielna, ale ze względu na panującą tam atmosferę. Podczas lakierowania ząbków ogladała bajkę a na koniec dostała zabawkę która sobie sama wybrała. A do Pań pracujących w Poradni wołała ciocie. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:12 a moglabyś podac szczegóły finansowo - lokalizacyjne, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matkapolka Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.realestate.net.pl 23.04.05, 09:08 Ag-dens ul. Wrocławska 3d, tel 366-63-33. Za kontrolę i za lakierowanie 4ząbków zapłacilam 30zł, to chyba nie jest dużo... Jak zapytałam o siebie to 1-sza wizyta polega na przeswietleniu wszystkich zębów i jak jest ubytek to wizyta kosztuje od 120zł ze znieczuleniem , znieczulenie mają tradycyjne za 30zł ( jak na nfz) i komputerowe bez nakuwania za 50zł. Ostatnio byłam u dentysty i ze znieczuleniem i plombę światłoutwardzalną zapłaciłam 110zł, bez prześwietlenia i super sprzetu i tak miłej obsługi. To nie jest reklama gabinetu, tylko naprawdę wszytskim polecam, bo ja bardzo dbam o zęby i widziaam różne gabinety, ale do tego bede chodziła i moja córka również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masia Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:26 bardzo dziękuję za informacje gdy się wybiorę podziele się wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś