Dodaj do ulubionych

Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka.

IP: *.realestate.net.pl 20.04.05, 12:46
Proszę o polecenie mi dentysty dla dwulatka, najlepiej na NFZ, ale
niekoniecznie. Musi byc dobry, mieć podejście i leczyć nowocześnie, czyli
żelem.
proszę o szybką pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: matkapolka Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.realestate.net.pl 20.04.05, 20:46
      nikt nie zna??????????????????????????????
      • Gość: tmk Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:45
        Ozonoterapia- tmk centrum stomatologii-zapraszam , zobaczymy co da sie zrobic-
        ul .ak68a
        • Gość: tmk Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:47
          Przyjmuje w piatek od 9 do 13
    • Gość: gosia A. Lewandowka - Rusek IP: *.zim.pcz.czest.pl 21.04.05, 10:23
      dr Anna Lewandowska - Rusek - tel.3620166 - chodzę do niej z moim synem i
      jestem bardzo zadowolona, ma fajne podejście do dziecka, wszystko dziecku
      tłumaczy i pokazuje przed zrobieniem, mój sym bez problemu pozwala jej borować
      itp. a do zbytnio odważnych w tym wzgledzie nie należy
      pozdrawiam
      • Gość: monika Re: A. Lewandowska - Rusek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:55
        zgadzam się z Tobą. Też chodzę z czterolatkiem do niej i jestem bardzo
        zadowolona.
        • Gość: matkapolka Re: A. Lewandowska - Rusek IP: *.realestate.net.pl 21.04.05, 20:45
          A to takim maluchom boruja zabki mleczne? jest metoda leczenia
          żelem...słyszałam,ze jest rewelacyjna, a przede wszystkim bezbolesna.
          Zresztą powiem, moja mała ma białe plamki od dziąsła na jedynkach górnych. Nie
          wygląda to jak próchnica, ale bardziej odwapnienie, ale nie jestem pewna.
          Dziekuje za odp.
          • Gość: masia Re: A. Lewandowska - Rusek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:46
            białe plamki podobno, ale podkreślam podobno od nadmiaru fluoru
    • drka Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. 21.04.05, 23:48
      Również poszukuję dobrego stomatologa tylko, że dla 8 - latka, mającego
      doświadczenia z mineralizacją szkliwa.
    • Gość: XXXXXX Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.pcz.pl 22.04.05, 14:27
      Najlepsza dentystka dla dzieci przyjmuje na Jasnogórskiej. Nazywa się
      P.Małgosia Zaleska-Rajczyk. Miałam niezłego stracha idąc z dzieckiem do
      stomatologa, ale po wizycie u niej mój syn nie może się doczekać następnej
      wizyty. Polecam i jeszcze raz polecam. Ma niesamowite podejście do maluchów.
    • Gość: matkapolka Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.realestate.net.pl 22.04.05, 16:00
      dzis jadę do poradni Ag-dens, zobaczymy...z polecenia. prosze o nr tel do z
      ul. Jasnogórskiej.
    • Gość: matkapolka Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.realestate.net.pl 22.04.05, 19:33
      własnie wróciłam z Ag-Dens i jestem bardzo zadowolona, że sama po 10 latach
      innego dentysty zapisałam sie tam na wizytę. Córcia mająca dwa lata była
      dzielna, ale ze względu na panującą tam atmosferę. Podczas lakierowania ząbków
      ogladała bajkę a na koniec dostała zabawkę która sobie sama wybrała. A do Pań
      pracujących w Poradni wołała ciocie.
      POLECAM!!!
      • Gość: masia Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:12
        a moglabyś podac szczegóły finansowo - lokalizacyjne, proszę
        • Gość: matkapolka Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.realestate.net.pl 23.04.05, 09:08
          Ag-dens ul. Wrocławska 3d, tel 366-63-33. Za kontrolę i za lakierowanie 4ząbków
          zapłacilam 30zł, to chyba nie jest dużo...
          Jak zapytałam o siebie to 1-sza wizyta polega na przeswietleniu wszystkich
          zębów i jak jest ubytek to wizyta kosztuje od 120zł ze znieczuleniem ,
          znieczulenie mają tradycyjne za 30zł ( jak na nfz) i komputerowe bez nakuwania
          za 50zł. Ostatnio byłam u dentysty i ze znieczuleniem i plombę
          światłoutwardzalną zapłaciłam 110zł, bez prześwietlenia i super sprzetu i tak
          miłej obsługi.
          To nie jest reklama gabinetu, tylko naprawdę wszytskim polecam, bo ja bardzo
          dbam o zęby i widziaam różne gabinety, ale do tego bede chodziła i moja córka
          również.
          • Gość: masia Re: Pilnie!!! Dentysta dla dwulatka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 16:26
            bardzo dziękuję za informacje gdy się wybiorę podziele się wrażeniami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka