Dodaj do ulubionych

czy z 2-latkiem można się wybrać do kina???

10.11.05, 14:26
Takie właśnie mam pytanie. Jakie były Wasze doświadczenia. Zastanawiam się
czy to w ogóle ma sens?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • e_r_i_n Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:29
      Ja pierwszy raz odwazylam sie na kino, gdy synek mial 3 lata i 8 miesiecy smile
      • wesolek11 Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:30
        Raczej nie. Może najwcześniej z 3-latkiem.
    • marghe_72 Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:33
      zalezy na co
      zalezy czy syn przyzwyczajony do spokojnego siedzenia

my bylimy jak córka miała jakieś 2 i pól
      • katarzyna.br Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:41
        Zdcydowanie córka nie syn i jest przyzwoczajona do długiego siedzenia. Uwielbia
        oglądać bajki.
        • marghe_72 Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 17:31
          córka, pardon
          a na co chesz Ja zabrać?
          Moje dziecko wystraszyło sie ciemności i hałasu
          za drugim podejsciem bylo juz ok
    • kasiarzynap Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:38
      my byliśmy z Szymusiem pierwszy raz jak miał własnie 2 latka. uwielbiał ogladać
      Shreka więc na Shrek2 poszliśmy do kina, było super i całe kino miało ubaw jak
      Szymus głośno zachwycał się bajką smile teraz staramy się chodzić na wszystkie
      nowości smile i juz jutro czeka na nas "kurczak mały" :o)
      • katarzyna.br Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:45
        No własnie czyli identycznie jak u nas zaczęło się od Shreka. Ale my nie
        jesteśmy na bieżąco. Ostatno kupiłam film "Gdzie jest Nemo" - podobał jej się
        ale mi chyba bardziej. Kiedyś nie lubiłam olądać bajek - a teraz , no cóż
        jestem czasami zmuszona i nawet sprawia mi to przyjemność.
        • wesolek11 Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:49
          Może wasze dzieci są wyjątkowe, ale na Kurczaku z większymi rodzice wychodzili
          z kina, bo za głośno, bo akcja za szybka. Dla takich maluchów to ja proponuję
          Kubuś i hefalumpy. Na poważniejsze filmy przyjdzie czas. Jest coraz więcej
          nowych filmów dla dzieci. Już w teatrze jest spokojniej.
      • marghe_72 Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 17:35
        no dobra. Zaraz niektóry sie oburzą
        Zabieranie tak małęgo dziecka na Shrecka (film zarówno dla dzieci jaki dla
        dorosłych) jest pomyłką. Zwłaszcza , ze jak sama piszesz dziecko
        głosno "przezywało" film.
        Uwazam,ze do kina mozna zabrac dziecko, kóre nie bedzie innym przeszkadzało w
        oglądaniu. Które umie w miarę spokojnie wysiedzieć..
        Niepopularne podejście?
        Możliwe.
        Nie chodzi mi o to ,ze dziecko ma siedziec jak trusia a ani pisną c przez cały
        film.. ale inni też mają prawo we wzglednym spokoju pooglądać

Dwulatka zabrałabym na Kubusia, Prosiaczka itp.. nie na KUrczaka małego czy
        Roboty..
    • witka06 Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 15:44

hej,

my spacerujac przechodzimy kolo kina. moj maluch (2,2 lata)zobaczyl tam plakat
      i dzien w dzien namawial mnie,zebysmy poszli do kina (w domu bajka jest
      sporadycznie). wydawalo mi sie,ze to za wczesnie, ale dalam sie namowic i
      poszlimy. Synek siedzial spokojnie caly czas,czasami o cos pytal. potem
      wszystkim opowiadal, jaka to bajka, kto wystepowal itd. bardzo mu sie podobalo.
      nie przestraszyl sie ani ciemnosci ani glosnego dzwieku. teraz namawia mnie
      na "malego kurczaka".

pozdrawiam serdecznie
      w
    • aluc Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 21:56
      zależy od dziecka
      u nas kino okazało się strzałem w dziesiątkę (miał 2,5 roku), teatr lalkowy
      dramatyczną pomyłką, bo "dzieci mu przeszkadzały"
    • adsa_21 jeszcze za wczesnie.. 10.11.05, 22:08
      moj synek niedlugo skonczy 2,5 roczku ale mysle ze na kino to zdecydowanie za
      wczesnie - halas, duzo ludzi, tlok..to nie wyjdzie malemu dziecku na zdrowie.
      Lepiej mu wlacz Teletubisie na dvd a do kina idz z mezemsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka