katarzyna.br 10.11.05, 14:26 Takie właśnie mam pytanie. Jakie były Wasze doświadczenia. Zastanawiam się czy to w ogóle ma sens? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:29 Ja pierwszy raz odwazylam sie na kino, gdy synek mial 3 lata i 8 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:30 Raczej nie. Może najwcześniej z 3-latkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:33 zalezy na co zalezy czy syn przyzwyczajony do spokojnego siedzenia my bylimy jak córka miała jakieś 2 i pól Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:41 Zdcydowanie córka nie syn i jest przyzwoczajona do długiego siedzenia. Uwielbia oglądać bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 17:31 córka, pardon a na co chesz Ja zabrać? Moje dziecko wystraszyło sie ciemności i hałasu za drugim podejsciem bylo juz ok Odpowiedz Link Zgłoś
kasiarzynap Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:38 my byliśmy z Szymusiem pierwszy raz jak miał własnie 2 latka. uwielbiał ogladać Shreka więc na Shrek2 poszliśmy do kina, było super i całe kino miało ubaw jak Szymus głośno zachwycał się bajką teraz staramy się chodzić na wszystkie nowości i juz jutro czeka na nas "kurczak mały" :o) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:45 No własnie czyli identycznie jak u nas zaczęło się od Shreka. Ale my nie jesteśmy na bieżąco. Ostatno kupiłam film "Gdzie jest Nemo" - podobał jej się ale mi chyba bardziej. Kiedyś nie lubiłam olądać bajek - a teraz , no cóż jestem czasami zmuszona i nawet sprawia mi to przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek11 Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 14:49 Może wasze dzieci są wyjątkowe, ale na Kurczaku z większymi rodzice wychodzili z kina, bo za głośno, bo akcja za szybka. Dla takich maluchów to ja proponuję Kubuś i hefalumpy. Na poważniejsze filmy przyjdzie czas. Jest coraz więcej nowych filmów dla dzieci. Już w teatrze jest spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 17:35 no dobra. Zaraz niektóry sie oburzą Zabieranie tak małęgo dziecka na Shrecka (film zarówno dla dzieci jaki dla dorosłych) jest pomyłką. Zwłaszcza , ze jak sama piszesz dziecko głosno "przezywało" film. Uwazam,ze do kina mozna zabrac dziecko, kóre nie bedzie innym przeszkadzało w oglądaniu. Które umie w miarę spokojnie wysiedzieć.. Niepopularne podejście? Możliwe. Nie chodzi mi o to ,ze dziecko ma siedziec jak trusia a ani pisną c przez cały film.. ale inni też mają prawo we wzglednym spokoju pooglądać Dwulatka zabrałabym na Kubusia, Prosiaczka itp.. nie na KUrczaka małego czy Roboty.. Odpowiedz Link Zgłoś
witka06 Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 15:44 hej, my spacerujac przechodzimy kolo kina. moj maluch (2,2 lata)zobaczyl tam plakat i dzien w dzien namawial mnie,zebysmy poszli do kina (w domu bajka jest sporadycznie). wydawalo mi sie,ze to za wczesnie, ale dalam sie namowic i poszlimy. Synek siedzial spokojnie caly czas,czasami o cos pytal. potem wszystkim opowiadal, jaka to bajka, kto wystepowal itd. bardzo mu sie podobalo. nie przestraszyl sie ani ciemnosci ani glosnego dzwieku. teraz namawia mnie na "malego kurczaka". pozdrawiam serdecznie w Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: czy z 2-latkiem można się wybrać do kina??? 10.11.05, 21:56 zależy od dziecka u nas kino okazało się strzałem w dziesiątkę (miał 2,5 roku), teatr lalkowy dramatyczną pomyłką, bo "dzieci mu przeszkadzały" Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 jeszcze za wczesnie.. 10.11.05, 22:08 moj synek niedlugo skonczy 2,5 roczku ale mysle ze na kino to zdecydowanie za wczesnie - halas, duzo ludzi, tlok..to nie wyjdzie malemu dziecku na zdrowie. Lepiej mu wlacz Teletubisie na dvd a do kina idz z mezem Odpowiedz Link Zgłoś