Dodaj do ulubionych

QUINNY wozek-wasze opinie

19.07.05, 19:03

Obserwuj wątek
    • flokon Re: QUINNY wozek-wasze opinie 19.07.05, 19:44
      Ja mam Quinny ale Speedi SX 3kołowy i jestem bardzo zadowolona. Też długo
      szukałam i przebierałam. Prowadzi się go jedną ręką, jest bardzo zwrotny, ma 2
      hamulce, łatwy przy składaniu. A przy tym fajnie, zgrabnie wygląda. No i jest
      wielofunkcyjny: gondola, spacerówka i nakładany fotelik samochodowy. Jedyny
      mankament to brak parasolki, a uniwersalne parasolki nie pasują sad
    • violka30 Re: QUINNY wozek-wasze opinie 19.07.05, 21:49
      buzz jest ?(moim zdaniem) bardziej futurystyczny, mniejszy po zlozeniu niz
      speedi ale buzz nie ma kosza pod spodem a to b. wazne
      • luxfera1 Re: QUINNY wozek-wasze opinie 19.07.05, 22:28
        ja mam Quinny euroshopper ale kupiony 6 lat temu,służy już 2 dziecku.Ma duże
        pompowane koła ,taka spacerówka ale rozkładana i nie potrzebowałam 2 wózka.Jest
        bardzo solidny i wygodny ale nie wiem czy jeszcze go produkują....
    • kasiali2 Re: QUINNY wozek-wasze opinie 20.07.05, 08:51
      Ja używam starszego modelu quinny i nie zamieniłabym go na żaden inny. Wygodny,
      prosto się składa. Jedynym minusem jest to, że jest troszkę ciężki. Polecam tą
      firmę każdej mamie.
      • annam21 Re: QUINNY wozek-wasze opinie 20.07.05, 10:26
        dziekkuje wam bardzo, wczoraj pokazywalam mezowi na intrenecie tez mu sie
        spodobal,choc narazie niechce nic ogadac zeby nie zapeszac.pozdrawiam was i
        maluszki i jeszcze raz dzieki za opinie.
        • frodolong Re: QUINNY wozek-wasze opinie 20.07.05, 13:53
          ja mam buzza. Mały ma niecałe 11 tygodni więc na razie oczyiście użytkuję selaż
          z gondolką. Nie mam porównania z innymi wózkami bo to mój pierwszy dzidzik, ale
          jestem bardzo zadowolona. Jego ogromne plusy to: super zwrotność, łatwość
          składania, rozkłądania, niezbyt ciężki, mieści sie do małego bagażnika, jest
          piękny, dziecko leży wysoko (nie jak w wózkach głęboko-spacerowych) a to
          podobno bardzo zdrowe (różnica w cm nie jest taka wielka ale podobno innym
          całkiem powietrzem oddych szczególnie w mieście), regulacja rączki jest bardzo
          fajna, można kupić gondolkę od x-landera, polskiego wózka, pasuje a jest dwa
          razy tańsza, wersja stelaż + fotelik (maxi csi cabrio) wygąda szałowo . Minusy
          to: jak dla mnie troche niewystarczająca amortyzacja - wózek jest pomyślany na
          gładziutkie holenderskie chodniczki a nie na polskie wyboje. Torba na dole nie
          jest zbyt praktyczna. Tzn mieści dość sporo ale dostęp do niej jest utrudniony
          (ja dokupiłam sobie bardzo fajną uniwersalną torbę z Canpola i zawisiłam na
          rączkę) więc ten problem rozwiązałam. Hmmm, więcej minusów nie widzę.Głównie ta
          amortyzacja mnie denerwuje, choć to zależy po jakich awierzchnicach będzie się
          głównie jeździć. Także, jednym słowem polecam bardzo.
          • annam21 Re: QUINNY wozek-wasze opinie 20.07.05, 16:50
            znowu dzieki,ja mieszkam w monachium, ale znam ten problem nierownych chodnikow
            w polscesmile! pozdrawiam mame i malucha!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka