edka05 22.11.04, 11:16 Dziewczyny może macie doswiadczenia w usuwaniu malowideł z kredek świecowych ? Edyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moi_betti Re: Czym zmyć kredki swiecowe z parapetu ? 22.11.04, 17:53 Wiem jak usunąć świeczkę, nie wiem czy to tak samo się ma od kredek, ale spróbować warto. Swieczkę usuwam gorącym żelazkiem zawsze przez pergamin. Odpowiedz Link Zgłoś
aog Re: Czym zmyć kredki swiecowe z parapetu ? 23.11.04, 11:15 wilgotne husteczki - tak, tak te od pupek dzieci każde świństwo usuną (plamy z dywany, flamaster z ubrania, kredkę świecową ...) Odpowiedz Link Zgłoś
myfmyf Re: Czym zmyć kredki swiecowe z parapetu ? 04.12.04, 03:16 ja też uzywam chustek do pupy na wszelkie dzieła artystyczne w niepożądanych miejscach i wogóle do przecierania różnych rzeczy Polecam w tym celu chusteczki z Lidla - kosztują tylko 5 zł a sa baaardzo mokre , wręcz kapiące i zmyły mi właśnie świecowe kredki Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Czym zmyć kredki swiecowe z parapetu ? 06.12.04, 00:59 Zawsze do tego celu używałam cifa lub innego mleczka do szorowania. Odpowiedz Link Zgłoś