Dodaj do ulubionych

ładny biust - jak?

29.01.04, 14:07
jestem po porodzie 16 mies., problem rozstępów i nadwagi mam dawno za sobą,
ale piersi nie
mam trochę rozstępów co prawda bardzo jasnych, wlasciwie niewidocznych, ale
biust nie jest już taki ładny i jędrny
poradźcie jak poprawić jego wygląd?
ćwiczę w domu i na siłowni, chodze na basen
moze sa jakieś fajne ćwiczenia, kosmetyki?
dzieki za info
Obserwuj wątek
    • szymanska Re: ładny biust - jak? 29.01.04, 14:17
      Może na początek dobry modelujący biustonosz, nie wierzyłam do czasu kiedy sama
      się nie przekonałam że to może przynieść taki efekt.
      • mopek1 Re: ładny biust - jak? 29.01.04, 14:29
        W czasie ciąży (która jeszcze trwa smile, przytyłam 20 kg, generalnie całe ciałko
        ok, nawet gin mówi, że mam ładny brzuszek, ale to co się stało z piersiami to
        DRAMAT! Przed: powiem nieskromnie jędrne, zgrabne 75B, teraz nabrzmiałe,
        pokryte promyczkami rozstępów 80C-D; smaruję czym mogę, ostatnio kupiłam
        preparat Biothermu i trochę pomógł na te rozstępy, ale też bardzo boje sie o
        kondycję po, zwłaszcza, że chcę jeszcze pokarmić. Słyszałam, że trzeb 24h w
        biustonoszu, kupiłam Mamabell triumpha - ale nie wiem czy to pomoże.

Napiszcie prosze konkretnie o tym modelującym! No i co jeszcze?
    • andzia001 Re: ładny biust - jak? 30.01.04, 08:07
      Hej!
      Poszukaj wcześniejszego postu "Biust do góry czyli kto zaczyna z nami ćwiczyć"
      Zaczęłam ćwiczenia listopadzie ubiegłego roku i efekty są.
      Ale wszyskto opisałam na przytoczonym przeze mnie wcześniej forum.
      Wskakuj więc tam i dołącz do naszej grupy (choć długo żadna z współćwiczycielek
      się nie odezwała sad((()

pozdrawiam cieplutko
      Anka, mama Marcinka
      • lula11 Re: ładny biust - jak? 30.01.04, 16:38
        Witaj,
        długo karmiłam, bo w sumie obie córki przez 30 miesięcy, ale dzięki systematycznej
        pielęgnacji moje piersi wyglądają bardzo ładnie.
        Od pierwszej ciąży do dziś stale noszę stanik, w nocy modelujący.
        Dwa razy dziennie masuję piersi kostkami lodu, aż się zaczerwienią, potem masuję i
        wsmarowuję ujędrniający krem.
        Codziennie ćwiczę, by wzmocnić mięśnie podtrzymujące piersi i efekty są.
        Pozdrawiam serdecznie,
        Agata.
        • medunia Re: ładny biust - jak? 30.01.04, 19:37
          Lula, a jakiej firmy masz ten modelujący stanik? Chętnie bym sobie kupiła.
          medunia
          • mopek1 Re: ładny biust - jak? 01.02.04, 11:07
            No właśnie, jakiej firmy i jaki model ????? a poza tym macie jakies sprawdzone
            zestawy ćwiczeń?
            proszę!
            Marta
            • lula11 Re: ładny biust - jak? 01.02.04, 15:59
              Witam,
              Stanik może nie jest najładniejszy, ale działa, jest polski, kupiłam go w hipermarkecie
              AUCHAN ( w Warszawie, przy Modlińskiej ), kosztował ok. 50 zł, nazwa firmy się już
              sprała, ale wygląda następująco, jest bardzo zabudowany, ma idealnie wyprofilowaną
              miseczkę , pierś w niej chowa się całkowicie, ma szerokie ramiączka i na plecach
              szerokie zapięcie, dzięki czemu w czasie snu nic nie wychodzi i nic się nie przesuwa.
              Choć nie jest ładny śpi się w nim wygodnie i piersi ładniej wyglądają, są bardziej
              okrągłe.
              Co do ćwiczeń to w moim przypadku najbardziej sprawdzają się te z piłeczką ściskaną
              na wysokośći klatki piersiowej, nad głową oraz tzw. damskie pompki.
              Do pielęgnacji używam żelu ujędrniającego " Norel", można go stosować do 6
              miesiąca ciąży , czy przy karmieniu piersią nie wiem ( ale piszą , że preparat jest
              całkowicie bezpieczny dla gruczołu piersiowego), na moje piersi krem ten działa
              rewelacyjnie. Krem nie jest drogi , bo za 200 ml ( duży słoiczek, który starcza na ponad
              miesiąc) zapłaciłam 23 zł.
              Pozdrawiam,
              Agata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka