ktosiuf 15.09.05, 09:37 Od duższego czasu nie mam komputera sprawnego, ale musialem napisac ze dzis odbeda sie rozmowy ZTM i Koleji Mazowieckich w sprawie wspólnego biletu ...mam nadzieje ze sie uda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kgs2 Re: Wspólny bilet 15.09.05, 18:02 Obie strony dyskutują z musu.A pomysł już wcześniej nie wypalił, bo pokłocili się o kasę. Bez rozwiązań systemowych to ędzie półśrodek. Pozdrawiam Krzysztof Strzałkowski ktosiuf napisał: > Od duższego czasu nie mam komputera sprawnego, ale musialem napisac ze dzis > odbeda sie rozmowy ZTM i Koleji Mazowieckich w sprawie wspólnego > biletu ...mam nadzieje ze sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
red122 Wspólny bilet 16.09.05, 13:37 Od dziś obowiązuje wspólny bilet na trasie: Ursus ---> Dworzec Wschodni ---> Ursus. Info: www.koleje.mazowieckie.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mysza54 Re: Wspólny bilet 17.09.05, 16:51 Tzn, ze jak sie uda to kupie sobie bilet dobowy np., skasuje mi go kanar w pociagu i on bedzie wazny na metro tramwaje i autobusy? Czy planuje sie kasowniki w pociagach? Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Wspólny bilet 20.09.05, 15:05 w pociagu na trasie Ursus - Wawa Wschodnia - Ursus obowiazuje bilet miesieczny kodowany na karcie miejskiej. takie male papierowe sa niewazne.. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiuf Re: Wspólny bilet 21.09.05, 12:58 Może od stycznia dojdą do porozumienia i się uda cala aglomeracje biletem objac...mam taka nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś