m.malgosia4 06.08.07, 17:13 macie jakies fajne patenty? od dzis sie odchudzam - dieta plaz południa- i jestem taaaka głodna HELP!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlania Re: jak oszukac głód? 06.08.07, 17:15 Mnie troche pomaga forum - siadam do komputera, jak akuratnie nie mam co ze soba zrobić. Jak netu nie miałam, to łaziłam w takich chwilach do lodówki... Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: jak oszukac głód? 06.08.07, 17:16 szklanka bardzo zimnej wody wypita duszkiem - działa jak lodowy znieczulacz, receptory głupieją przy atrakcjach typu zawroty głowy - łyżeczka miodu albo cukru, ale tylko jedna i nie co pięć minut Odpowiedz Link Zgłoś
ammam Re: jak oszukac głód? 06.08.07, 17:16 Spróbuj zapijać mineralką ale z odrobną syropu owocowego lub orenżadki w proszku to zmusi żołądek do pracy a nie tylko do przepuszczenia tej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
ankab29 Re: jak oszukac głód? 06.08.07, 19:01 mi pomagało napicie się czegoś ciepłego, w trudnych chwilach lekka kawa z łyżką miodu (nie wiem czy lubisz rozpuszczlną i czy na Twojej diecie możesz pić kawę)lub herbata owocowa. Po mineralnej czułam się osobiście jak instalacja hydrauluiczna - jakby non stop coś mi w przewodach bulgotało Odpowiedz Link Zgłoś