l.e.a 03.02.07, 21:15 jeszcze nie koniec, narazie nic w stylu czego słucham, czekam co będzie dalej ale Hanię Stach lubię i podoba mi się nawet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia145 Re: kandydaci do Eurowizji 03.02.07, 21:19 A to się zgrałyśmy, Lea, bo tez załozyłam wątek o Euro.... Hania Stach na razie zaspiewała najbardziej rozpoznawalnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: kandydaci do Eurowizji 03.02.07, 22:44 Jestem zawiedziona wyborem Polaków, ale cóż, każdy ma inny gust. Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetka23 Re: kandydaci do Eurowizji 04.02.07, 01:46 spodobała mi się wypowiedz pana Cygana "drugi raz nas nie zaproszą" Osobiście dla mnie "Poraszka Poraszkowa" Czemu taki zezpł np, jak Wilki nie pojadą... Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: kandydaci do Eurowizji 04.02.07, 11:23 bernadetka23 napisała: > Czemu taki zezpł np, jak Wilki nie pojadą... Bo nie chcą Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: kandydaci do Eurowizji 04.02.07, 11:27 bernadetka23 napisała: > Czemu taki zezpł np, jak Wilki nie pojadą... A po co? Eurowizja to rosyjska ruletka...ktoś, kto ma ugruntowana pozycje na rodzimym rynku, nie będzie narażał sie na śmiesznośc wynikającą z ewentualnej przegranej na takim festiwaluPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
wiola500 Re: kandydaci do Eurowizji 04.02.07, 07:41 Dla mnie jedna wielka szmira i tandeta.Ale o gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka.3 Re: A kto wygrał ? n/t 04.02.07, 07:55 no właśnie kto wygrał, bo zasnęłam w trakcie? jak dla mnie, to ta pierwsza dziewczyna zaśpiewała nawet nawet, chociaż nie lubię tego typu muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka.3 Re: A kto wygrał ? n/t 04.02.07, 08:03 już znalazłam, wygrał The Jet Set, bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: A kto wygrał ? n/t 04.02.07, 09:57 Dziewczyny, ale przecież Eurowizja to z założenia Festiwal kiczu i blichtru, więc im wiekszy szajs, tym wieksze ma szanse na wygraną. Juz zapomniałyście "Lordi"? Jak dla mnie jedynie Szwedzi x 2 grali fajna muzykę. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb a ja się cieszę... 04.02.07, 10:01 Jet Set doskonale się wpisuje w konwencję Eurowizji... Natasza U. treżmiałaby moim zdaniem szansę. Na tę dwójkę stawiałam. Inna rzecz, że pozostali jak dla mnie to było dopiero dno poniżej komentarza... Ale to oczywiście rzecz gustu, a nie wszyscy go mają he he... I do tego tak myślę, że szukanie walorów artystycznych itp w konkursach typu Eurowizja to lekka pomyłka. Tu ie chodzi przecież o doznania rodem z Konkursu Chopinowskiego ale o czysta rozrywkę... Odpowiedz Link Zgłoś
maga202 Re: kandydaci do Eurowizji 04.02.07, 11:42 Jak dla mnie ta cała eurowizja to żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: kandydaci do Eurowizji 04.02.07, 11:49 dla mnie z kolei żenujące jest zażenowanie Eurowizją... Bo to oznacza, że tylko och i ach, i wszyscy co eurowizji nie lubią to sa tacy kulturni, a reszta to żenujące... No cholera, niemal discopolo z tej eurowizji zrobiłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetka23 Re: kandydaci do Eurowizji 04.02.07, 11:52 Ale przyznnaje, że Edyta Górniak w 94r. była super... aaa i czemu nie śpiewali po polsku...? ciekawe na którym miejscu wylądują w Helsinkach...? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: kandydaci do Eurowizji 04.02.07, 11:54 > aaa i czemu nie śpiewali po polsku...? bo poza Polakami, mało kto z głosujących zrozumiałby o czym śpiewają i walkowerem niemal by przegrali... Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: kandydaci do Eurowizji 04.02.07, 15:08 Dla mnie najlepsze było Vino www.youtube.com/watch?v=4kYdlAq_ke8 , ale chciałam żeby wygrała Charizma www.youtube.com/watch?v=o6-IacEoXAk bo piosenkę mają fajną i łatwo wpadającą w ucho, co na eurowizji gdzie śpiewa się raz i słuchający nie ma czasu oswoić się z muzyką ma ogromne znaczenie. Nie będę patriotką i napiszę, że życzę The coś tam miejsca w ogonku. Jak dla mnie, to wygrali ze względu na bardzo rzucające się w oczy zmysłowe walory dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: kandydaci do Eurowizji 04.02.07, 19:19 trudno, żeby zespół, który nas reprezentuje na Euro...śpiewał po polsku - przecież nie są Polakami - Usa + Rosja. Ona w zeszłym roku fałszowała, zrobiła " pewien" postęp .Ale Murzyn jest sympatyczny ! Odpowiedz Link Zgłoś