mandarynka15 Re: macie expres cisnieniowy?poleccie jakis 07.12.05, 17:15 delonghi, kenwood, saeco Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: macie expres cisnieniowy?poleccie jakis 07.12.05, 19:11 Za DeLonghi dziękujemy)) mam w domu i jest do d... A może Saeco lub Krups?? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenamk Re: macie expres cisnieniowy?poleccie jakis 07.12.05, 20:43 Krups i jesteśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie2229 Re: macie expres cisnieniowy?poleccie jakis 07.12.05, 21:03 no wlasnie, mnie tez ten temat interesuje... tez coś slyszalam, zeby kupic taki od 15 bar, nie mniej-ale dlaczego? jakie macie i są sprawdzone? zalezy mi na cappucino,i robieniu pysznej latte, mezowi zas na mocnym expresso,dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
taaga Re: macie expres cisnieniowy?poleccie jakis 08.12.05, 13:14 My akurat mamy DeLonghi - nie pamietam teraz który model. Ja akurat bardzo go polecam! Kupiony nam w prezencie przez znajomych Włochów, ale w Polsce. Używamy go od ponad 3 lat non-stop tzn. min. 2 kawy dziennie i jest super, nic się w nim do tej pory nie zepsuło. Niestety nie pamietqwm parametrów, bar? Aga Odpowiedz Link Zgłoś
aska_mama_wiki Re: macie expres cisnieniowy?poleccie jakis 08.12.05, 20:35 Mamy od 2,5 roku KRUPSA, jak dotąd niezawodny i stosunkowo niewielki. Nie pamiętam ceny, ale wiem, że kupiliśmy nowy na Allegro (chyba 300 lub 400zł), bo identyczny w Media Markt kosztował 200 zł więcej. Mycie przystawki do spieniania mleka jest trochę uciążliwe, zwłaszcza gdy nie zrobi się tego od razu, bo potem trudno umyć zaschnięte mleko. Poza tym pyszna kawka... Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś