majewska12 17.03.06, 09:58 Jaskie macie doświadczenie z przynależności do KKC ? Własnie się nad tym zatanawiam. Bo niektóre ich pozycje są dla mnie b.ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 10:00 Tak ale musisz zamawiać z każdego katalogu.Ja mam problem bo w ostatnim nic g] fajnego dla siebie nie znalazłam.Niestety zamóić muszę bo zadzwonią i mnie będą dręczyć czemu nie zamówiłam;-( Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 10:25 A ja słyszałam, że w Klubie dla Ciebie tak nie jest obowiązkowe regularne zamawianie. Weszłam na ich stronkę, ale nic tam nie ma o tym. Jest tylko taka informacja:"Klub bez obowiązku" albo "Klub bez zobowiązań". www.kdc.pl/servlet/SNFMain?&session=e7249181fe9b6b21 Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 17:13 > Tak ale musisz zamawiać z każdego katalogu. Chyba pomyliłaś z innym klubem. W KDC możesz, ale nie musisz zamawiać. Jak przez parę miesięcy nic nie zamówisz, to ci po prostu nie przyślą nowego katalogu. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
majewska12 Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 11:32 Byłam wczoraj na ich stronach i nie znalazłam nawet numery telefonu czy e-mail na który mozna się z nimi skontktować, aby rozwiac swoje wątpliwości. Pytanie wciąż aktualne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 11:35 Ja właśnie zamówiłam z "Klub dla ciebie" książki. Z tego co było napisane w katalogu, zamawiający nie ma obowiązku zamawiać kolejnych książek. W "klub książki" jest taki obowiązek, więc stamtąd wolę nie zamawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 13:03 "Świat książki", a nie "Klub...", chyba że "Klub książki" też istnieje. Ja należę do Świata książki, tam trzeba zamawiać coś z każdego katalogu, ale ja uwielbiam czytać, więc to dla mnie akurat nie problem Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 15:50 mieszkowamama napisała: > "Świat książki", a nie "Klub...", chyba że "Klub książki" też istnieje. Mieszkowamama, masz rację, moja wina pomyliło mi się)) A "klub książki" chyba nie istnieje, chodziło mi oczywiście o "świat książki" Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 11:37 Aaa, dodam jeszcze że moja teściowa często w "Klubie dla ciebie" zamawia, i mówiła mi, że nie ma przymusu kupowania kolejnych książek. Odpowiedz Link Zgłoś
abebe5 Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 11:44 Klub dla Ciebie czy Klub Ksiązki? Bo to jest różnica!!! Ja od dawna kupuję książki w KDC!!! Nie ma obowiązku kupowania co miesiąc!!! Paczki przychodzą do 2 tygodni od zamówienia, ceny są bardzo przystępne, można zamawiać przez internet, telefonicznie lub pisemnie. Ja polecam, bo dużo u nich już zamawiałam i jak do tej pory jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Abebe Odpowiedz Link Zgłoś
tuskas Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 12:19 Witam, ja zamówiłam z katalogu, który dostałam do skrzynki. Paczka przyszła z pewnym opóźnieniem, bo na poczcie mają problemy (jakiś system im się zawalił i muszą rozpisać przetarg...). Kilka dni później przysłali mi kolejny katalog i pewnie też coś zamówię, ale nie muszę. Jednym z punktów "warunków zakupu w KdC" jest napisane: "wysyłamy tylko zamówione produkty. Składając zamówienie, nie zobowiązujesz się do zakupu z każdego magazynu, który będziesz otrzymywać co miesiąc". Zamawiajcie zatem śmiało, bo warto ) adres strony to: www.kdc.pl/servlet/SNFMain Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lavaa Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 13:27 a ja z KDC nie jestem zadowolona. zamówilam ze 3 książki i dostałam 2 nikt wczesniej nie powiadomił mnie że przesyłka będzie niekompletna i cena wyszła mi tak jak w normalnej księgarni, bo właśnie ta 3 książka była naprawdę w dobrej cenie i na niej najbardziej mi zależało. A gdy zadzwoniłam powiedziano mi że było zamawiać telefonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
majewska12 Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 13:43 Dziękuję za informacje. Rzeczywiście, aby uniknąć niespodzianek z kosztami wysyłki dobrze jest zamawiać telefonicznie. Ale jaki jest do nich numer telefoniczny. Katalog dostałam juz do skrzynki jakiś czas temu, ale bałam się, że przystepując do klubu wpakuję się w obowiązek comiesięcznego kupowania książek. Wczoraj zamówiłam nowy katalog. A swoją droga czy kupowałyście w sklepiku cos innego oprócz książek. Wydaje mi się, że widziałam kiedyś przyrząd do ozdobnego obierania warzyw i owoców. Odpowiedz Link Zgłoś
anik801 Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 13:43 Ja zamawiam u nich już kilka lat i jestem zadowolona.Nic nie wciskają ci na siłę.Jak nie chcesz nie zamawiasz.Ja nie zamawiam z każdego katalogu.Jak coś mnie zainteresuje to kupuję.I to mi się podoba.Byłam kiedyś w "Świat książki" ale oni po protu wpychają Ci swoje"nowości"jak sama nie zamówisz czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 17:51 ... i troche mnie to zaczyna wkurzać. Należe do Swiata Książki już jakiś czas i jak sie spóźniła parę dni z zamówieniem wydzwaniali do mnie do domu "a dlaczego" "kiedy zamówię" i takie tam. Normalnie windykacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 18:12 Przecież sama podpisałaś zobowiązanie, aby kupić ofertę bardzo tanich ksiązek dla nowo wstępujących do klubu. Nie przestane się dziwić... Odpowiedz Link Zgłoś
gusia1111 Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 18:20 Warto. Nie musisz zamawiać z kazdego katalogu a niektóre pozycje są fajne. Ja teraz zamówiłam dla dziecka bajki o zwierzętach i Kuchnię Polską. Super wydane, w twardych okładkach.Ale największy plus to to że nie musisz zamawiać z każdego katalogu. Odpowiedz Link Zgłoś
joa_nnap Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 18:27 kdc-bardzo warto!nie trzeba zamawiac z każdego katalogu (czasami miałam kilkumiesięczne przerwy).atrakcyjne,czasem bardzo atrakcyjne. za 9,90 kupiłam "język niemowląt" i za tę samą cenę "język dwulatka". Odpowiedz Link Zgłoś
temeko Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 20:26 Nie masz żadnego obowiązku zamawiać książek. Ja zamówiłam tylko jedną, potem przysyłali mi co jakiś czas katalog. Napisali że jesli nie zamówię następnych pozycji to po prostu przestaną mi przysyłać katalog. No i teraz nie przysyłają. Są jak najbardziej w porządku, nie masz się czego obawiać. Aha, po prawej stronie na ich stronie masz SERWIS, tam są numery telefonu: www.kdc.pl/servlet/SNFPage?p_page=SERWIS-KONTAKT&session=c558ce328757dbbe Odpowiedz Link Zgłoś
ekan13 Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 17.03.06, 23:03 a przy zamówieniach powyżej 100 pokrywają koszty przesyłki. Należę i do Świata Książki i do KDC. Z tego pierwszego mam niedaleko księgarnię więc niewątpliwą zaletą jest to, że widzę co kupuję. KDC jest w porządku, aczkolwiek niektóre zdjęcia pokazują książki bardziej atrakcyjnie niż są w rzeczywistości, tak było chociażby w przypadku ostatniej książki Swiat Kuchni za 9,90. Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 18.03.06, 01:19 Ja korzystam z Klubu dla ciebie i wrażenia mam różne. Książki nie zawsze są tak atrakcyjne jak można by sie spodziewac, pewnie części, przejrzwszy np. w ksiegarni, nie kupiłabym. A już inne rzeczy to głównie tandeta. Co z tego, ze tanie jak pożytek z nich marny o ile w ogóle nie nadaja sie tylko do wyrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
majewska12 Re: Klub Kciążki Dla Ciebie - czy warto ? 18.03.06, 20:29 Dziękuję serdecznie za wszystkie wypowiedzi oraz podanie numerów telefonicznych. Zapewne łatwiej jest osobom, które mieszkają w dużych miastach, bo jak rozumiem macie możliwość zobaczyć wybrane pozycje w księgarni. Najważniejsze dla mnie jest jednak to, iż nie mam obowiązku kupować od nich stale. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś