ajtana 05.09.06, 12:01 dziewczyny, poleccie cosf fajnego,gdzie moge ladne i nei takie drogie ciuszki kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyes69 Re: sklep z ubraniami ciążowymi w Wawie? 05.09.06, 12:03 Taki temat juz byl - poszukaj w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam2006 Re: sklep z ubraniami ciążowymi w Wawie? 05.09.06, 12:08 www.e-mama.pl/ www.9miesiecy.pl/ www.9fashion.pl/index.php www.agnes.pl/ www.bebefield.pl/index.php www.mamadama.pl/ www.lucija.pl/ Wejdż sobie na w/w stronki i poszukaj sklepów w stolicy Pozdrawiam i zyczę miłych zakupów! Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: sklep z ubraniami ciążowymi w Wawie? 05.09.06, 12:24 można też pod pałacem - były ze 2 stoiska w tych dużych halach - kupiłam tam swego czasu super spodnie i w cenie która mnie nie powaliła. Też w niektórych H&M są stoiska dla brzuchatek. Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: sklep z ubraniami ciążowymi w Wawie? 05.09.06, 14:15 i to www.mjakmama.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: sklep z ubraniami ciążowymi w Wawie? 05.09.06, 14:15 Jesli chcesz naprawde tanio,kupuj w sklepach indyjskich (np. tuniki i sukienki).W sklepach ciazowych jest drogo.Ja kupilam tylko 1 spodnie w ciazowym,a reszte dobieralam w indyjskim lub zwyklych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
severina2 Re: sklep z ubraniami ciążowymi w Wawie? 05.09.06, 14:40 Niedaleko Politechniki na ul. Nowowiejskiej od strony metra. Jest też sklep na Ursynowie - Pasaż Ursynowski przy zajezdni autobusów. W tych sklepach jest sporo taniej niż w Mother Care Odpowiedz Link Zgłoś