lipiec2005 28.07.08, 22:03 Wiem, że to przedszkole funkcjonuje dopiero od zeszłego roku, na forum jest stosunkowo mało opinii na jego temat. Interesują mnie wszelkie informacje dotyczące Jeżykowej Dolinki - czy można tam bez obawy posłać dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipiec2005 Re: Jeżykowa Dolinka na Ursynowie 30.07.08, 21:40 Naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
idalia77 Re: Jeżykowa Dolinka na Ursynowie 30.07.08, 22:03 Moje wrażenie jest bardzo pozytywne. Przesympatyczna pani dyrektor, przestrzenne, bardzo dobrze wyposażone sale, osobna stołówka. Generalnie przedszkole bardzo dobrze przygotowane. Wiem, że w tym roku ma ruszyć kolejna grupa i mam wrażenie, że dzieciaki będą tam miały świetne warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec.pieknego.grodu Re: Jeżykowa Dolinka na Ursynowie 31.07.08, 08:34 Nie mam teraz czasu wiecej sie rozpisac ale potwierdzam slowa przedmówczyni.Ciepły,bardzo ładny wygląd pomieszczeń ,dobra atmosfera,urozmaicony czas dla dzieci,przesympatyczna pani dyrektor reagująca na najmniejsze uwagi i współpracująca na codzień z rodzicami.Ogolnie dziecko nie chce stamtąd wychodzic.Myślę,ze personel czuje sie tam doskonale i daje z siebie wszystko i nie bedzie tam wiekszych zmian personalnych (tak jak w wiekszosci gdzie indziej).Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: Jeżykowa Dolinka na Ursynowie 10.08.08, 13:23 No wreszcie jakies pozytynwe opinie o prywatnej placowce Odpowiedz Link Zgłoś
stopjedzeniustokrotek Re: Jeżykowa Dolinka na Ursynowie 24.08.08, 08:59 Strona internetowa bardzo ladna i konkretna ,milo popatrzec Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasiuni Re: Jeżykowa Dolinka na Ursynowie 04.12.08, 12:32 Czy mogłabym prosić Was o wiecej informacji na temet tego przedszkola? Znalazłam jeszcze takie wiadomości - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=587&w=79354310&a=79760181. Mam 3,5 latkę i chciałabym ja zapisac od stycznia, mało czasu na szukanie... a w części wiekszej przedszkoli albo brakuje miejsc.. albo sa to niedawno otworzone placówki, albo opinia tak straszna ze na samym wstepie odstrasza.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasiuni Re: Jeżykowa Dolinka na Ursynowie 09.12.08, 14:41 Podnoszę temat - może tym razem jakaś adekwatna opinia rodzica, którego maluch uczęszcza do tego przedszkola. z góry dziękuje! Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: Jeżykowa Dolinka na Ursynowie 09.12.08, 23:31 Witam, Uwazam to przedszkole za godne polecenia. Mam z nim kontakt od 3 miesiecy i z kazdym tygodniem odkrywam jego kolejne zalety. Najistotniejsza jest profesjonalna i miła kadra nauczycielska. W razie dalszych watpliwosci - prosze o konkretne pytania Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasiuni Re: Jeżykowa Dolinka na Ursynowie 17.12.08, 10:50 Dziekuje za odpowiedz! Nie zadaję juz kolejnych pytań, poniewaz na osobistym spotkaniu pani dyrektor rozwiała moje wszelkie wątpliwości Na chwilę obecną podpisuję się pod powyższymi informacjami. Przedszkole robi bardzo sympatyczne wrażenie, jest gustownie urządzone, na ścianach mnóstwo prac dzieci - to dla mnie osoby, która jeszcze nie posyła swojego dziecka wyznacznik, że "coś" sie tam dzieje, miła i profesjonalna pani dyrektor, a nauczycielki (co prawda na pierwsze wrażenie) bardzo kontaktowe i ciepłe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś