falconella7 28.11.05, 08:59 Witam, poszukuję jakiegoś godnego polecenia ginekologa w lecznicy LUXMED. Może takiego, który również pracuje w jakimś szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia.mitrega Re: LUXMED Warszawa - szukam dobrego ginekologa 30.11.05, 18:28 Witam, Sama szukam dobrego ginekologa z Luxmedu. Na Racławickiej jest najlepsza podobno Dr. Świątek, byłam wczoraj na wizycie ale już nie ma wolnych m-c. Takie obłożenie że Pani Dr. nie poprowadzi mi ciąży. Teraz zapisałam się do DR. Zalewskiej też z Racławickiej- mam wizytę w połowie grudniam. Mam nadzieje że to już będzie moja Pani Dr. Odpowiedz Link Zgłoś
tabaza5 Re: LUXMED Warszawa - szukam dobrego ginekologa 01.12.05, 16:07 odradzam dr.Zalewską....miałam problem a ona ...stwierdziła że nie wie o co chodzi...nie miła..w sumie może wtedy miała zły dzień..jednak byłam raz i ostatni u tej dr. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jamiva Re: LUXMED Warszawa - szukam dobrego ginekologa 02.12.05, 11:41 witam! swego czasu prowadziłam podobne poszukiwania i chętnie podzielę się moimi ustaleniami RACŁAWICKA - polecam dr Celińską -młoda, miła, zaangażowana, pracuje w szpitalu na Starynkiewicza ale dosyć obłożona - terminy wizyt na styczeń - dr Gadomska - ten sam szpital, kobieta pod 50, konkretna i kompetentna chociaż może nie tak uśmiechnięta - czytałam też że gogny polecenia jest dr Kasiński ale u niego nie byłam CHMIELNA - dr Antepowicz - naprawdę sympatyczna, nie żałuje skierowań na badania, możesz ją o wszystko zapytać, nie wiem z jakiego jest szpitala - Bielański? największy jej minus - nie może dawać zwolnień NIE POLECAM dr Grzesia - byłam u niego raz i nie chcę więcej - zimny, oschły, jakby zdziwiony że dziweczyna w ciąży zjawia się u lekarza, nic sam ci nie powie ale podobno jako lekarz kompetentny i można się do niego szybko umówić - ciekawe dlaczego? sama wybierz, najlepiej spróbuj u kilku lekarzy powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
justi_x Re: LUXMED Warszawa - szukam dobrego ginekologa 02.12.05, 21:42 Witaj Ja polecam doktor Gadomską z Racławickiej, chociaż do niej też są długie kolejki. U dr Grzesia bywałam również i wiem chyba dlaczego można tak krótko czekać na wizytę. Zrezygnowałam po dwóch. Jeśli inne dziewczyny mają podobne odczucia, to nie ma za dużo ostałych pacjentek. Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: LUXMED Warszawa - szukam dobrego ginekologa 03.12.05, 13:25 A ja polecam dr. Pawłowska z pulawskiej, chociaz do niej kolejki tez dlugie Odpowiedz Link Zgłoś
julifra Re: LUXMED Warszawa - szukam dobrego ginekologa 05.12.05, 13:01 ja tez polecam dr pawlowska z pulawskie. tak to prawda kolejki sa dlugie, ale warto. nie dosc ze mila i zawsze wszystko opowiada to jeszcze zleca duzo badan i od razu wiadomo co sie dzieje. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gretka1 Re: LUXMED Warszawa - szukam dobrego ginekologa 07.12.05, 15:35 Dziewczyny, to może napiszcie jakieś namiary na te przychodnie, moze być tutaj albo na priva. Z góry dziękuję. Gretka Odpowiedz Link Zgłoś
julifra Re: LUXMED Warszawa - szukam dobrego ginekologa 08.12.05, 10:38 jezeli chodzi o dr pawlowska to przyjmuje ona w luxmedzie na pulawskiej 15 w budynku centrum finansowego PKO BP Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1610 Re: LUXMED Warszawa - szukam dobrego ginekologa 09.12.05, 14:43 Ja też polecam dr Alicję Pawłowską z LUX-MED-u na Puławskiej. Bardzo miła, dokładna, zaangażowana . Nie lekceważy nieprawidłowości, w zeszłym roku prowadziła moją ciążę i byłam bardzo zadowolona. To prawda, że wizyty są dość odległe, ale można się przecież z góry zapisać na jeden czy dwa m-ce do przodu, a pod koiec ciąży to rezerwowałam sobie od razu kilka wizyt cotygodniowych (z dwóch ostatnich już nie skorzystałam bo urodziłam wcześniej, w 37 tc). Jeśli już jest jakieś pilne badanie to Pani dr i tak mówi, żeby przyjść mimo, iż się nie ma rezerwacji i przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
robea3 Re: LUXMED Warszawa - szukam dobrego ginekologa 16.12.05, 08:45 Polecam Dr Gadomską, obecnie prowadzi moją drugą ciążę. Na wizyty umawiałam się na początku ciąży na całe 9 miesięcy - takie życie. U Dr Pawłowskiej miałam kilka wizyt w poprzedniej ciąży - uważam,że też jest godna polecenia, ale nie wiem w jakim szpitalu pracuje Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiedy-mama Re: LUXMED Warszawa - szukam dobrego ginekologa 16.12.05, 17:33 Ja bylam u dr Radosiewicz na Chmielnej, wlasnie dlatego, ze byla bardzo polecana na forum. No i fakt, jest mila i chyba kompetentna... wspomnialam jej, ze planuje w przyszlym roku ciaze, a ona dala mi tylko skierowanie na badania zwiazane z braniem tabletek (wartoba itp). Zadnej toksoplazmozy, rozyczki itp. Potem wspomnialam internistce z Lux-Medu, ze planuje ciaze za pol roku, moze 8 miesiecy, i ona dala mi w zwiazku z tym skierowanie na 17 badan!!! Wiec z ta Radosiewicz tak do konca nie wiem. Niby fajna... ale dlaczego nie dala skierowan? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1978 Re: LUXMED Warszawa - szukam dobrego ginekologa 18.12.05, 10:24 Ja polecam dr Celinska z Racławickiej, ostatnio moja wizyta trwała ponad 40 min. Pani doktor odpowiada na wszystkie pytania i jest bardzo dokładna. Odpowiedz Link Zgłoś