kasia2003 25.08.06, 09:39 Właśnie dowiedziałam sie ze jestem w ciązy. Trudno wpadka, zdaża się. W związku z tym szukam doberego, miłego lekarza w Warszawie z aparatem do usg (najchętniej Mokotów), moze któraś z was mi jakiegos poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amwaw Re: lekarz warszawa 25.08.06, 09:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=11348558 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=31635279 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588 A na gwint Ci usg w gabinecie.Na usg lepiej pójść do specjalisty (Roszkowski,Kretowicz,Zwoliński,Makowski,Osóbka-Morawski itp) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.k1 Re: lekarz warszawa 25.08.06, 10:16 Zapytaj i poszukaj na forum "szpitale", tam jest więcej informacji. Na Mokotowie w centrum Damiana dr Rogowiecka, podobno dr Kucharski, w Luxmedzie dr Celińska, dr Pawłowska, może być też dr Gadomska (starsza kobitka). Na USG często chodzi się do innego lekarza, czy nawet innej przychodni. Uwaga! W Damianie i Luxmedzie są długie terminy oczekiwania, zwłaszcza, jeśli chcesz się umówić po pracy (ja miałam takie problemy). Te informacje o lekarzach są z drugiej ręki. Na pierwszej wizycie byłam u dr Gadomskiej, a we wtorek idę do dr Pawłowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lemurka3 Re: lekarz warszawa 25.08.06, 10:19 A ja Ci poleć docenta Wielgosia z Multi-Medu (na Okopowej i Waryńskiego) - jest ordynatorem połoznictwa na Starynkiewicza - super lekarz! On robi mi usg a ciąże prowadzi v-ce ordynator pani dr Piatrzak też ze Starynkiewicza - świetna babka i super fachowiec - przyjnuje na okopowej. Odpowiedz Link Zgłoś
patysiak Re: lekarz warszawa 02.09.06, 21:54 doc. wielgoś jest ordynatorem ale na patologii a nie poloznictwie. poza tym potwierdzam - to swietny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
patylda Re: lekarz warszawa 02.09.06, 23:46 Na Starynkiewicza co pół roku jest rotacja, więc raz jest na położnictwie, raz na patologii. Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: lekarz warszawa 04.09.06, 17:04 A ja spotkałam w lipcu dr Wielgosia na patologii ale na Karowej - był tam lekarzem sprawującym opiekę nad oddziałem, pierwszym po pani ordynator. Czy to ten sam lekarz? A Odpowiedz Link Zgłoś
patylda Re: lekarz warszawa 02.09.06, 23:45 Bardzo polecam docenta Wielgosia! Uroczy człowiek i wspaniały lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: lekarz warszawa 04.09.06, 09:16 zapisałam się do dr Pietrzak. powiedzcie mi, jaka ona jest? chciałabym opowiedziec jej o moim pierwszym porodzie, może dałaby sie przekonac na cesarkę. czy wysłucha? postara sie zrozumieć? nie chcę,żeby ktoś mnie zbył słowami,że du..zawracam albo histeryzuję. jeśli pamiętacie, to podajcie cenę z zzo i położną na starynkiewicza, jest tyle wątków w szpitalach,że juz się pogubiłam i znaleźć nie mogę.... Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: lekarz warszawa 04.09.06, 12:57 zrozumie, a dr Wielgos jest ordynatorem na patologii - informacje swieze bo miesiac temu wlasnie tam lezalam. Pozdr. Ewa PS. Do dr Pietrzak lepiej sie zapisac prywatnie niz do Multimedu. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: lekarz warszawa 04.09.06, 14:36 ale gdzie prywatnie? możesz podac mi kontakt? nie wiem gdzie prywatnie poza multimedem na okopowej. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: lekarz warszawa 04.09.06, 16:13 jestem i tak już zdecydowana pójśc na wizytę do dr Pietrzak. a znacie cenę wizyty? nie wpłynie to na moją decyzję, ale ciekawa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap1981 Re: lekarz warszawa 04.09.06, 20:49 czy dr Pietrzak Małgorzata czy jakaś inna? Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy9 Re: lekarz warszawa 14.09.06, 14:54 Ja mam zamiar wybrac sie do dr.B Pietrzak na wizyte. Czy ktos byl u niej ostatnio? Jaka ona jest? Czy mozna umowic sie z nia na cesarke? Dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
mna Re: lekarz warszawa 17.10.06, 18:45 Czy pani Pietrzak bądż dr Wielgoś zajmuja się tylko czy głownie ciazami. Czy mozna zrobić USG dopochwowe? Odpowiedz Link Zgłoś
beti744 Re: lekarz warszawa 23.10.06, 00:39 Ja polecam docent Barcz ze Starynkiewicza, jest tam ordunatorem. Przyjmuje w Lim Centrum na Mokotowie i w Mariottie oraz w Multimedzie na Okopowej i Waryńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś