broneknotgeld 21.04.05, 21:21 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28940 No toż zaproszom na nowe rudzke forum, kaj w zocy bydom ślonske "wątki literackie" , jak to kedyś szkryfnyła jedna adminka ( kero tego w zocy niy miała). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 21.04.05, 21:28 Dwa lata namawiania i wreszcie dotarło do mózgownicy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 21.04.05, 21:56 Paczcie go "ormowca" Tynskni do "zomowca". Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 21.04.05, 21:58 Ano tako bywo wszyndy Som tyż ślonske przeca "myndy". Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 26.04.05, 20:14 W "kopiowaniu" majom ruła Trza sie mi kaj ińdzi tułać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:41 Na frasunki i smutki niedobre som trutki Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 06.05.05, 21:51 Lepi napić se gorzoły Zaroz potym chop wesoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. P. Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: 81.219.249.* 06.05.05, 22:45 Jo tam, chopie, piwo wole Albo czasym dwa jabole Jak przepłucza sobie nyrki I zagryza kunskiem szpyrki Najszczom potym do gulika Legna sie wzdłuża krawynżnika I posłuchom se do rana Jak fedruje trzecio zmiana... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 06.05.05, 23:00 Ano ano - piwa kszinka Na te spanie idzie krzynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyskie Gronie Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 08:45 lać w gardelko to popłaca niż sobotnia wielka praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żywiec Full Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 08:49 włacz luz bedzie blus kufel w rekę w pysk mekę Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 07.05.05, 18:00 W "kanie" by se to przidało forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=23613936 Tam naprowdy sztimowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P.(Mokry Pociej) Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: 81.219.249.* 07.05.05, 19:46 No to wciepnijmy teroz kamyczki browarom do ich łogródków... Jak wypijesz Tyskie Gronie To ci richtig serce stonie ! W ogóle kiedy pijesz Tyskie Chodzisz durś z czerwonym pyskiem... Jak wypijesz Żywca sobie Zaroz bydziesz leżoł w grobie... Kiedy łykniesz sobie Lecha Dla bab żodna żeś pociecha... Chcesz by wzieła cie cholera No to polej se Pilsnera... Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 07.05.05, 20:29 tyn czos byl roz, niepowtarzalny i minoul, teroz jest czos by ino go wspominac`, i niy naz`ekac`, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka Strong Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:41 stantąd wypływa, lecz tam nie powraca, piwko wlać w gardziel to wdzięczna praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarta Mocna Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:47 Gdy ogólna koniunktura taka smutno mi Boże zaleję robaka. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 08.05.05, 09:45 Po prowdzie to "tyske" Wola ponad wszyske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okocim Mocny Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:05 Prawdziwie mocny piwa smak poczuje tylko Okocimiak Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 08.05.05, 10:40 Dyć mie sie zaroz wspomino sztela Kaj w łoczach piwo miała ta frela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karmi Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 11:23 W oczach piwo ma frela gdy pijana jest jak bela ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P.(Mokry Pociej) Piwo nie dla kobit !!! IP: 81.219.249.* 08.05.05, 13:22 Moja ino pianę liże Jo mom zowsze do dna bliżej... Smola takie babskie "picie" Lepiej "teja" dać kobicie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Piwo nie dla kobit !!! 08.05.05, 15:49 A jo ślubno "warkom" poja Wtedy jyj sie nic niy boja Jak wypije ze czi "strongi" Niy wysyło mie na spongi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P.(Mokry Pociej) Dej pozór na "Warka" !!!! IP: 81.219.249.* 08.05.05, 17:54 Ty dej pozór, bo po "Warce" Siły przyjdą nawet starce, Jak cie wtedy wraz przyciśnie, To ci radość życia pryśnie ! Moja "Warke" raz wypiła I mi zaroz ryj obiła... Wyciągnyła stare żale, Że jej niby nie przom wcale ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Debowe Mocne Re: Dej pozór na "Warka" !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:36 warka, warka to je miarka by powstała dobra parka frela piwko, piwko frela i powstanie karuzela frelka piankę oblizuje a starziczek dokazuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dej pozór na "Warka" !!!! 08.05.05, 21:30 A - "dymbowe" tyż pochwola Je łod "warki-stronga" wola Ślubno inksze smaki mo Słodsze lepszym jyj sie zdo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P.(Mokry Pociej) Re: Dej pozór na "Warka" !!!! IP: 81.219.249.* 08.05.05, 22:02 Ciężkie z Wami mom tu życie Znowu smaka mi robicie Znów na piwo przyjszła chrapka. Leca ! Jeszcze czynno "Żabka" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatra Pils Re: Dej pozór na "Warka" !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:45 Polece i ja, bo smak mam I "Żabce" zarobić dam Piwo wieczorne to jest to I w takim gronie !- leca już - wio ! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dej pozór na "Warka" !!!! 09.05.05, 17:42 "Żabka" - griner czy rapica? Wiym - na piwo po niyj chcica Griner pewno - mi tu zdo sie Potym chyńć na "tyske" mo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P.(Mokry Pociej) "Żabka" = sieć sklepów czynnych do godz. 23-ej.... IP: 81.219.249.* 09.05.05, 18:48 "Żabka" to są sklepy nocne Gdzie zakupisz trunki mocne Całą sieć ich tukej momy I za piwo "Żabkę" przomy... Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: "Żabka" = sieć sklepów czynnych do godz. 23-e 09.05.05, 21:30 Joch spokopioł co to klucz Uch se Bronek ciyngym ucz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatra Pils Re: "Żabka" = bee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:40 Żabka to parszywy sklep wyzyskiwacz i łup w łeb kto miał z nim do czynienia ten nie wypije piwa nawet cienia ale cóż, cena się liczy i już ! może stacja bezynowa tuż, tuż ? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: "Żabka" = bee 11.05.05, 16:23 Dyć "Żabka" łotwarto dugo Swojym ślipkym do mie mrugo. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 09.05.05, 22:43 broneknotgeld napisał: > Po prowdzie to "tyske" > Wola ponad wszyske. tyskie bolo dobry 20-cia lot tamu, Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 09.05.05, 22:39 Gość portalu: Tarta Mocna napisał(a): > Gdy ogólna koniunktura taka > smutno mi Boże zaleję robaka. pij wiela chcysz ino niy namawiaj=bo dzieci czytajoum, Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 09.05.05, 22:37 Gość portalu: Warka Strong napisał(a): > stantąd wypływa, lecz tam nie powraca, > piwko wlać w gardziel to wdzięczna praca ???, ach te problemy nastolatko`w...., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka Strong Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:44 nastolatki problemów nie mają gdyż o wizerunek swój dbają :) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 09.05.05, 23:00 Gość portalu: Warka Strong napisał(a): > nastolatki problemów nie mają > gdyż o wizerunek swój dbają :) w jakiz` to sposo`b?, pijac piwo?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka Strong Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 08:28 przepraszam za fanaberie taką slowną koketerię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.P.(Mokry Pociej) Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: 81.219.249.* 10.05.05, 17:06 Nie popsuje wizerunku Picie takich zacnych trunków ! Ja po piwie "pikli" ni mom I sie cołkiem dobrze trzimom. Gymba gładka (choć czyrwona...) A przi boku młoda żona, W ręce kufel, w kuflu piwo, Gryfnie tak mi czas upływo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka Strong Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:46 Pieknie, pięknie to wygląda Piwo w rekach, zona mloda szkoda żony, by w te pędy duldać napój moczopędny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 11.05.05, 00:12 Jo ze ślubnom piwko pija Z niym mi zdo sie - lepi żyja Słonko złotym tako darzy Zdrowie - niych se biyr durś warzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wareczka Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 17:32 Trudna rada, to biesiada piwko wypic to nie wada oczy świecą się do pianki gdy lejemy je do szklanki później dulduldu i łubudu prosze o repete ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 11.05.05, 17:40 Ano ano - w gora szkło! Jeszcze jedne mi sie zdo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.necik.pl 11.05.05, 19:27 USTAWA z dnia 26 października 1982 r. o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi (Dz. U. Nr 35, poz. 230) www.portalmed.pl/xml/prawo/rozne/alkoh/042703u Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 11.05.05, 20:32 Toż ustawy zdrowie pija W "państwie prawa" przeca żyja Dymokracji trza tyż chmiela Zdo mi sie co nawet wiela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyskie Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:46 Katowice są ciekawe mozna pić tu tylko kawe czarna kawa, czarne zloto po wypiciu czarne błoto to ma siłę dać Ślęzakom i energie forumiakom moze choć piwo bezalkoholowe będzie dbało o twoje zdrowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 11.05.05, 21:32 A dyć to niy Katowice Jo niy wierza w take wice Choć niy byda sie fest dziwać -Styknie pełny kufel piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wareczka Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:35 Piwo jest w życiu życia winem otwierając go płyniemy i giniem w rozkoszy zapachu i smaku i naszego umiaru braku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 11.05.05, 22:52 Jeronie zaś żeś zrobioł mi smak A tu we doma już piwa brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wareczka Re: Żyje się raz - W ten byczy czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:31 Nowy dzień sie zaczął co się bede męczął trza poszukać browarek bedę chodził jak zegarek Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 27.05.05, 22:48 No toż se chlapna teroz "polone" Styknie bo przeca na dzisioj koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 To się nadaje na podforum ... 28.05.05, 09:13 ...towarzyskie,bartoszcze.Konsekwencja to podstawa,zwłaszcza z Notgeldem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: To się nadaje na podforum ... 28.05.05, 09:46 Zdo sie - przeciepnie na forum fraszki forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28940 Toż dlo admina yno igraszki. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 28.05.05, 09:48 W sobota rano ze "lecha" Cołkym godziwo pociecha. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żyje się raz - W ten byczy czas 10.06.05, 16:43 Dyć "żubra" se tyż wypija Skiż biyra weseli żyja. Odpowiedz Link Zgłoś