Gość: Hann-a IP: *.centertel.pl 06.01.09, 10:26 czy ktoś wie czy w Katowicach działa jeszcze Śląska Społeczna Rada Oświatowa a jeżeli tak to czy ma ktoś do niej jakiś kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_mozna_wyswietlic_strony Re: Śląska Społeczna Rada Oświatowa 06.01.09, 13:26 Podobno działa. Kontakt: Śląska Społeczna Rada Oświatowa 40-282 Katowice ul. Sikorskiego24/32 tel./faks (0-32) 251 21 26, 0 601 166 722 e-mail: ssro@o2.pl Przewodniczący: Krzysztof Śnioszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Śląska Społeczna Rada Oświatowa IP: *.centertel.pl 06.01.09, 17:45 a może wiesz jeszcze czym się zajmuje. Telefony sa nieaktualne, sprawdziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Śląska Społeczna Rada Oświatowa IP: *.centertel.pl 19.01.09, 08:15 nikt tam nie odbiera telefonów.Następny martwy twór. A może pan Śnioszek już dostał stołek od uszoka i nie musi juz działać dla dobra oświaty w Katowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwaga! Re: Śląska Społeczna Rada Oświatowa IP: *.eimperium.pl 19.01.09, 09:46 z tym panem sptkałem się przy pwenej okazji - obiecywał, że jeśli zajmie się naszą sprawą to dociągnie ją do końca - sprawą się zajął ale nas olał i sprawę porzucił. napytanie czy jest po stronie pana prezydenta odpowiedziałbym - chyba tak. widzę, że coś robił ale jakoś nie widac owoców jego prac. to samo pewna starsza pani z osiedla ptasiego, która zna wszystkich w warszawie (cba, abw, cbś...) ona też wiele gada ale patrząc po owocach to szkoda na nia czasu... obchodzi imieniny chyba wtedy kiedy górnicy mają swoje święto... uważajcie na wilki w owczych skórach. kto ma oczy do czytania niechaj czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Śląska Społeczna Rada Oświatowa IP: *.centertel.pl 06.02.09, 07:26 Przewodniczący Rady dużo obiecuyje, a potem nic nie robi, bo nie chce sobie psuć ukladów z misiem uszatkirm. Jest to faktycznie wilk w owczej skórze. Jego działania dla dobra dzieci,oświaty ,rodziców, nauczycieli są pozorowane. Ciekawe czym go uszok przekupił. Tylko czy tam działa sam przewodniczący, a inni członkowie Rady? A przewodnicząca nauczycielskiej "Solidarności", która wyjeżdziła za darmo z funduszu socjalnego kilkadzisiąt tysięcy złotych i proceder nadal kwitnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Śląska Społeczna Rada Oświatowa IP: *.chello.pl 06.02.09, 09:11 Po co te tajemnice. Podaję nazwisko pani z ptasiego osiedla. To Barbara Bartkiewicz powołująca się na szerokie znajomości. W rzeczywistości znana powszechnie z pustosłowia i wszelakiej niekompetencji. Trzymać się trzeba z daleka od tej awanturniczej "damy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Śląska Społeczna Rada Oświatowa IP: *.centertel.pl 06.02.09, 10:53 Tylko nazwisko tej Pani nie widnieje w sród członków Śląskiej Społecznej Rady Oswiatowej, natomiast nazwisko tajemniczego przewodniczącego brzmi: Krzysztof Snioszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Śląska Społeczna Rada Oświatowa IP: *.centertel.pl 17.02.09, 08:31 poprawiam : Krzysztof Śnioszek. A jego zastępcami są pani Gabriela Korus-solidarność Barabara Pańczocha- z Kuratorium Oświaty w katowicach, Rada nie działa. Mój znajomy próbował się z nimi skontaktować. dziecko w szkole jest molestowane. Ale Rady to nie interesuje. Ciekawe po co ten sztuczny twór jest utrzymywany. A wogole, to gzie oni sa zarejestrowani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Śląska Społeczna Rada Oświatowa IP: 82.160.239.* 19.02.09, 16:32 napisz o jaką szkołę chodzi.Może znajdziemy jakieś rozwiązanie. Z pewnością się zbyt aktywnie udzielałaś.Ja miałam kiedyś podobne problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Śląska Społeczna Rada Oświatowa IP: *.centertel.pl 21.02.09, 07:05 Do Aliny. Mnie to nie dotyczy, nie mam juz dzieci w wieku szkolnym, ale moich znajomych i chcieli się zwrócić właśnie do nich, prawdopodobnie kiedys pomagali uczniom i rodzicom, ale to chyba juz przeszłość. PanŚnioszek przeszedł na strone uszoka,a reszta to chyba w tej radzie nie działa. Nie chcą rady od kogoś kto nie jest powiązany z zadnym stowarzyszeniem. Odpowiedz Link Zgłoś