oliwia.x 28.04.06, 13:02 macie jakis sprawdzone miejsce , które polecacie. dodam ze interesuje mnie nocleg w miare rozsadnej cenie z lazienka w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaaaa Re: gdzie nad morze Bałtyckie z rocznym dzieckiem 28.04.06, 13:21 My byliśmy w Grzybowie koło Kolobrzegu. Polecam. Raczej jest to miejscowość dla rodzin z małymi dziećmi niż dla spragnionych wrażeń i dyskotek małolatów. Odpowiedz Link Zgłoś
annaalex Re: gdzie nad morze Bałtyckie z rocznym dzieckiem 28.04.06, 19:52 Ustka, my bylismy z naszym 1.5 rocznym synkiem, i bylo uroczo. Piekna plaza, duzo atrakcji dla maluszkow, wszedzie blisko piechotka, naprawde bylam zachwycona. Najlepsze wakacje jakie mielismy od dluzszego czasu. Kwater prywatnych jest pelno i w dostepnej cenie, ale tez zalezy od pory roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mamipatryka Re: gdzie nad morze Bałtyckie z rocznym dzieckiem 29.04.06, 10:39 Też polecam Ustkę. Albo jeżeli ktoś woli spokój, to Rowy, jakies 20km od Ustki Odpowiedz Link Zgłoś
luna890 Re: gdzie nad morze Bałtyckie z rocznym dzieckiem 09.05.06, 17:24 a mozesz podac namiary na kwatere, bo nie moge znalezc nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
uli111 Re: gdzie nad morze Bałtyckie z rocznym dzieckiem 28.04.06, 22:02 Ja polecam Sopot i Ośrodek Wypoczynkowy "Zatoka". W samym Sopocie, nad samym morzem,10 min spacerkiem od mola, okolica cudowna. Byłam z dzidzią w marcu, polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
care_5 Re: gdzie nad morze Bałtyckie z rocznym dzieckiem 28.04.06, 22:05 Piaski, jesli chcecie odpoczac od zgielku. Dla NAstolatkow za nudno Odpowiedz Link Zgłoś
a.g.n.e.s1 Re: gdzie nad morze Bałtyckie z rocznym dzieckiem 28.04.06, 22:42 polecam Mielno - Unieście. Przy samej plaży taki chodnik - można wózek pchać i jod dobroczynny wdychać. Z każdego miejsca blisko wszędzie, bo te miejscowości połączone są i w zasadzie wszystko ciągbie się przy morzu. I wcale nie ma dużo młodzieży rozwydrzonej... Jeżdżę kilka lat i zadowolona jestem. Nie polecam natomiast Władysławowa - wszędzie daleko mieliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: gdzie nad morze Bałtyckie z rocznym dzieckiem 28.04.06, 22:45 a ja wlasnie polecam Wladyslawowo, bo tam na miejscu jest pelna infrastruktura, przychodnia, a to sie przydaje jak jedziecie z malym dzieckiem... Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia.szuwar Re: gdzie nad morze Bałtyckie z rocznym dzieckiem 29.04.06, 10:17 W Mielnie też jest przychodnia Odpowiedz Link Zgłoś
doris991 Re: gdzie nad morze Bałtyckie z rocznym dzieckiem 29.04.06, 11:17 hi, ja również byłam w Grzybowie i na pobyt z dzieckiem super, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
covery Re: gdzie nad morze Bałtyckie z rocznym dzieckiem 30.04.06, 20:55 Polecam wczasy.hoga.pl/?show=serv&cat=4&id=11 bywałam tam rok w rok. Właściciel bardzo sympatyczny, bywałysmy w maju kiedy czasami pogoda płatała figle, więc przemiły gospodarz włączał ogrzewanie. Rano budzi szum sosen, szum morza... ehh wspomnienia. Bardzo przyjemne miejsce, ogrodzone, bardzo blisko plaży, piaskownica, miejsce do grila, zabawy z dzieckiem. W razie pytan pisz... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mysza64 Re: gdzie nad morze Bałtyckie z rocznym dzieckiem 11.05.06, 15:39 Może spróbuj na www.wakacjezmisiem.pl Nie ma tam jeszcze dużo ośrodków, ale może coś znajdziesz. Wszystkie są dla rodzin z dziećmi Pozdr Mysza Odpowiedz Link Zgłoś