b-w-w 30.01.06, 09:34 chcialabym wybrac sie w koncu z moim dwulatkiem do dobrego dzieciecego okulisty (moze byc prywatny). Malemu troszke "ucieka" jedo oczko i chcialabym zeby specjalista na to popatrzyl.... pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anndelumester Re: okulista dla 2-latka....... 30.01.06, 11:34 Polecam dr Pociej-Żero przyjmuje w gabinecie przy ulicy W. Pola. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatrojaczkow Re: okulista dla 2-latka....... 30.01.06, 20:09 Witam. Dwójka moich dzieci nosi okularki od 7 miesiąca życia. Szczerze polecam doktor Wócik, ma gabinet na Lea ( prywatny), na co dzień pracuje w Witkowicach i specjalizuje się w zezie, bardzo miła i kompetentna, oraz doktor Kobylarz przyjmuje w salonie optycznym na rynku dębnickim, na co dzień pracuje na Kopernika, bardzo miła i kompetentna.Pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: okulista dla 2-latka....... 31.01.06, 08:23 Moze sprobujemy do tej Pani Wojcik z Lea Kiedy przymuje popoludniu, ile placicie?? Poprosze o namiary (moze byc na maila) Nie wiem czy maly ma zeza, mam nadzieje ze nie no i ze ta Pani zbada go pod kazdym wzgledem.... dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamatrojaczkow Re: okulista dla 2-latka....... 31.01.06, 12:33 Witam, niestety nie mam do niej telefonu ale jest na pewno w książce telefonicznej (pkt lub pf). Ta Pani doktor zlecała okularki moim chłopcom, kiedy mieli zalewdie siedem miesięcy.Moim zdaniem jedna z lepszych. Ona także operuje. Pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: okulista dla 2-latka....... 31.01.06, 14:12 znalazlam...pojawila sie jako pierwsza w wyszukiwarce pf ) powiedz mi tylko - czy duzo bierze za taka wizyte?? pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
mamatrojaczkow Re: okulista dla 2-latka....... 01.02.06, 13:49 Witaj, nie wiem ile teraz, w styczniu ok 80 zł . Pozdrawiam. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: okulista dla 2-latka....... 30.01.06, 11:41 My chodzimy do p. doc. Kubatko-Zielinskiej do Mediciny na Barska. Odpowiedz Link Zgłoś