Dodaj do ulubionych

hurtownia wózków - Komorniki

30.01.06, 19:24
Warto się tam wybrac?
Duży asortyment i korzystne ceny?
Czy sklep jak sklep i szkoda czasu na wyprawę?
www.maret.pl/dojazd.html
Obserwuj wątek
    • nati76 Re: hurtownia wózków - Komorniki 31.01.06, 08:13
      Ja kupowałam tam wózek w zeszłym roku. Powiem tak, wózki, akcesoria typu torba
      czy fotelik tylko firm wymienionych na stronce, ale spory wybór, np. wszystkie
      kolory danego modelu wózka (tak było w moim przypadku), do tego trochę odzieży,
      pościeli i innych - akurat nie zwrócłam uwagi na ten asortyment, więc nie wiem
      jakich firm i jakie ceny. Natomiast wózków ceny konkurencyjne, ale bez
      przesady. Także sama zdecyduj czy warto smile
    • joanna_poz Re: hurtownia wózków - Komorniki 31.01.06, 09:07
      Na zakupie wozka, fotelika i lozeczka zaoszczedzilam tam ponad 200 zl w
      stosunku do cen w Poznaniu (2 lata temu).
    • mariejo Re: hurtownia wózków - Komorniki 31.01.06, 09:22
      Nie dotarlam tam jeszcze ale tam maja chyba tylko polskie firmy.
    • gosc_321 Re: hurtownia wózków - Komorniki 26.03.18, 11:30
      Widzę, że temat stary, ale swoją opinią chciałbym się podzielić, może komuś się przyda.
      Byliśmy tam z żoną po wyprawkę, zakupiliśmy sporo rzeczy, między innymi wózek, nosidełko itp. Była to sobota więc tłok i ogólne zamieszanie, ciężko było się skupić na konkretach co wybrać, co jeszcze potrzebne, a tym bardziej, aby wszystko dokładnie na miejscu obejrzeć i sprawdzić, czy wszytko gra. W domu postanowiłem sprawdzić cały sprzęt, aby nie okazało się że coś jest nie tak. Wyszły dwie rzeczy - wózek, nie działał hamulec, a koło można było wyciągnąć ręką nie zwalniając żadnej blokady. Nosidełko miało nadłamany jeden zaczep boczny do pasa - ewidentne uszkodzenie mechaniczne. Nikt nic nie majstrował przy sprzęcie, niczego też na siłę nie próbowaliśmy odginać. Spakowałem wadliwy towar i w poniedziałek udałem się do hurtowni. Okazało się, że koła to była błaha sprawa, ktoś przy składaniu wózka odwrotnie zamontował ośki od kół i po zamienieniu końcówek wszystko grało. Oczywiście wg sprzedawcy byłem to ja, bo przecież "oni wszystko montują i sprawdzają i tym na pewno ktoś musiał się bawić". Z nosidełkiem było podobnie "tu na pewno ktoś na siłę próbował to odginać, to jest niemożliwe, żeby coś takiego wyszło od nas". Tak że potraktowany zostałem jak potencjalny oszust, który napsuł i chciał kosztem ich wymienić na nowe. Oczywiście sprzęt wymienił i tutaj nie mogę mieć zastrzeżeń za wyjątkiem tego, że sprzedawca nie przyjmował do wiadomości, że coś mogło być nie tak po jego stronie. Pozostawiam to pod rozwagę.
      Tak więc podsumowując:
      -ceny dobre, choć szału nie ma, można dobrze poszukać w sieci i też się kupi
      -przy gotówce rabat 3% - to na plus
      -strona internetowa - słaba informacja o dostępnym asortymencie - tylko odnośniki do stron producentów, tak że zaplanować i przyjechać z gotową listą zakupów się nie dało
      -obsługa klienta, żeby być obiektywnym muszę przyznać że miła, ale też pozostawia trochę do życzenia. Pan z którym miałem wątpliwą przyjemność załatwiać sprawy reklamacyjne wie wszystko najlepiej (co widać było już przy zakupach, zanim skończyłem pytanie, już mi przerywał, bo przecież doskonale wiedział o co chciałem zapytać, a jak coś się okazało popsute to wiedział kto popsuł - zdecydowany minus). Radzę wszystko dokładnie oglądać i sprawdzać na miejscu, aby zaoszczędzić sobie nerwów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka