malwina18 13.04.05, 11:03 Gdzie w Warszawie mozna takowy kupić (najlepiej na Żoliborzu, bielanach bądź Bemowie)... i żeby był zmaczny. Dziekuję za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janeausten1 Re: tort z Misiem Puchatkiem 13.04.05, 11:06 na Saskiej Kepie cukiernia Irena ul. Zakopiańska 20 Odpowiedz Link Zgłoś
gopio1 Re: tort z Misiem Puchatkiem 13.04.05, 11:33 Na Grochowie, na rondzie Wiatraczna. Jest cukiernia, obok Kodaka, sklepu obuwniczego wzdluz Al. Stanow Zjednoczonych. Tam robia torty w ksztalcie dowolnie wybranym. Widzialam teletubisia , misia i inne. Kosztuja 60 zl/kg. Przewaznie wychodzi ok 2 kg. Nie wiem, czy smaczny, bo zamawialam zwykly. Ten zwykly byl bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
chubus Re: tort z Misiem Puchatkiem 13.04.05, 11:52 cukiernia Piast na 3 maja- pod mostem Poniatowskiego- jak wejdziesz w zdjęcia to zobaczysz jaki) oraz cukiernia Galas ul.Jutrzenki przy Łopuszańskiej! Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: tort z Misiem Puchatkiem 13.04.05, 11:53 Właśnie znalazłam namiar (też szukałam w tych okolicach): Cukiernia Gieryszewski Staffa 7 Ciołka 35 paw.66 Siedziba jest na Pięknej Jadłam wiśniowy - jest przepyszny. Koleżanka jadła też tiramisu i śmietanowy i też poleca. Robią dowolne kształty. Cena 35zł/kg Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: tort z Misiem Puchatkiem 13.04.05, 12:02 Własnie kupowałam taki w ubiegłym tygodniu. Cudo i pyszny - z musem czekoladowym. Niestety baaardzo drogi, za 2 kg tort zapłacilismy 140 zł. Szaleństwo Cukiernia Baccara w Reducie Moge podesłac fotkę )) Odpowiedz Link Zgłoś
agasto Re: tort z Misiem Puchatkiem 15.04.05, 01:21 ja tez poprosze o wyslanie fotki, musze sie zdecydowac do 19 maja a czas ucieka a swoja droga znacie moze miejsca gdzie w warszawie mozna zamowic tort z mleka sojowego? Odpowiedz Link Zgłoś
agasto Re: tort z Misiem Puchatkiem 15.04.05, 01:22 ojjjj ja skleroza, zapomnialam o podaniu adresu do wyslania fotki: agasto@go2.pl dzieki serdeczne! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: tort z Misiem Puchatkiem 15.04.05, 17:13 Ja zamawialam u Bliklego- bardzo pyszny z musem malinowym- cena 50zl/kg i robia juz Puchatki od kilograma. Widzialam tez Kubusie w Petryce, przy Aleji Lotnikow, ale tam mis musi wazyc min 1,5kg. Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: tort z Misiem Puchatkiem 01.05.05, 23:34 Kupiłam już i wypróbowałam - pyszny, naprawdę polecam. Zamówiłam tort wśniowy w kształcie misia (podobny do misia-ciasteczka ze Shreka) Zrobił furorę. I cena przystępna - 35zł/kg Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie ? 05.05.05, 23:26 Mam pytanko, bo jestem kompletnym laikiem w tej dziedzinie, wiec moze ktos mnie tu oswieci jak taki torcik wyglada? Czy gdzies na Ursynowie lub okolicach mozna go zamowic? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: ? 06.05.05, 07:16 Tort jest w ksztalcie misia, w kolorze misia, z narysowanymi uszkami, oczkami, buzia itp. Do jedzenia odkrawa sie: nozke, raczke, brzuszek... Na Ursynowie w Blikle mozna moze zobaczyc w realu, a na pewno na ich stronie www. ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi i Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: tort z Misiem Puchatkiem 06.05.05, 11:16 Ja polecam cukiernie "Petryka". Nie spelnia tylko wymogu lokalizacji, bo jest na Mokotowie. Ale torty robi swietne i dokladnie takie, jak chcesz. To ich strona: www.petryka.pl/index.htm A to przyklady ich tortow: www.petryka.pl/tortyz1.htm (pociag w drugim rzedzie od gory, najbardziej po prawej, to trzylatkowy tort mojego syna). Odpowiedz Link Zgłoś