agab72 14.12.07, 17:00 Pytanko jak w temacie - gdzie w Warszawie można kupić (wykonać) koszulkę (t-shirt) z własnym nadrukiem - napisem ? Pozdrawiam. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanna Re: Gdzie w W-wie koszulka z własnym nadrukiem ? 14.12.07, 17:16 W przejściu podziemnym koło dworca centralnego, ten kawałek najbardziej wysunięty w stronę rogu pałac kultury/ Złote tarasy. pozd Ania Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Re: Gdzie w W-wie koszulka z własnym nadrukiem ? 15.12.07, 14:08 Na Chmielnej Odpowiedz Link Zgłoś
agab72 Re: Gdzie w W-wie koszulka z własnym nadrukiem ? 15.12.07, 20:26 A w którym miejscu na tej Chmielnej ? Pozdrawiam. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Re: Gdzie w W-wie koszulka z własnym nadrukiem ? 17.12.07, 10:59 Dokładny adres to Chmielna 21, mały sklepik o nazwie "Tiszert" w bramie po prawej stonie idąc od Galerii Cenrum. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalski789 Re: Gdzie w W-wie koszulka z własnym nadrukiem ? 17.11.17, 11:23 Zrób sama, wg. własnego wzoru - papier, drukarka atramentowa i żelazko ; papier kupisz na www.ohshop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mozynka Re: Gdzie w W-wie koszulka z własnym nadrukiem ? 15.12.07, 21:29 ja robiłam w budynku biblioteki UW (wejście od wisłostrady); byłam bardzo zadowolona (kupiłam tam od razu koszulkę (t-shirt) friut of the loom ; korzystałam 2 razy z ich usług- raz Pani zrobiła mi koszulkę "od ręki" dokładny adres znalazłam w sieci Odpowiedz Link Zgłoś