Dodaj do ulubionych

PRZYJME UBRANKA ZIMOWE NA 92 cm i 115cm PILNE!!!

16.11.05, 21:04
zwracam sie do ludzi o dobrych sercach o pomoc.Oboje z mezem szukamy pracy ale
niestety szczescie sie do nas nie usmiecha.
Mamy 2 coreczki w wieku 5 lat i 2 latka
Brakuje nam zimowych ubranek typu: spodenki,bluzy,kurtki dla starszej,kozaczki
dla starszej,body,rajstopki i pizamki.
Jestesmy na skraju nedzy i blagamy o pomoc
Obserwuj wątek
    • mamaroksany Re: PRZYJME UBRANKA ZIMOWE NA 92 cm i 115cm PILN 16.11.05, 21:10
      basiu a cos więcej, gdzie mieszkacie czy MOPS pomaga???
      • basia_w6 Re: PRZYJME UBRANKA ZIMOWE NA 92 cm i 115cm PILN 16.11.05, 21:16
        mieszkamy w olsztynie,mops pomaga ale wszystko idzie na zalegle oplaty czasem
        dostaniemy zywnosc ale niestety ubran nie daja a dziewczynki tak szybko rosna.
        Pozdrawiam i dziekuje za zainteresiowanie
    • grazynatoja Re: PRZYJME UBRANKA ZIMOWE NA 92 cm i 115cm PILN 16.11.05, 22:35
      Witaj, mam ciepłą niebieską kurteczkę dla pięciolatki, prawie nie noszoną, w
      idealnym stanie. Jeżeli jesteś zainteresowana, prześlij mi swój adres. Czy
      potrzebujesz też kurtkę dla młodszej córeczki?
      • basia_w6 Re: PRZYJME UBRANKA ZIMOWE NA 92 cm i 115cm PILN 17.11.05, 10:01
        Bardzo dziekuje adres juz przeslalam. Chetnie przyjme tylko kurteczke dla
        starszej bo mala ma po siostrze smile napewno komus innemu sie przyda dla maluszka smile
        Pozdrawiam i serdecznie dziekuje
        • baem Re: PRZYJME UBRANKA ZIMOWE NA 92 cm i 115cm PILN 17.11.05, 13:06
          w tytule napisałaś,że przyjmiesz ubranka dla obu dziewczynek,a teraz znów,że
          młodsza ma po starszej,więc jak to jest?Ja mam wprawdzie chłopców,ale pewnie
          znajdę coś neutralnego.Napisz adres na priva.
          • basia_w6 Re: PRZYJME UBRANKA ZIMOWE NA 92 cm i 115cm PILN 17.11.05, 14:26
            Dokladnie tak napisalam i tak jest dlatego nie pisze ze wszystkiego brakuje mi
            dla malej bo czesc ma po starszej ale niektore rzeczy po starszej nie nadaja sie
            do noszenia bo tez dostawalismy uzywane ubranka.Zreszta nie chce przyjmowac
            rzeczy ktore moja mala ma bo przydadza sie innym potrzebujacym mamusiom nie bylo
            by w porzadku gdybym przyjela kurtke dla mlodszej tylko po to by miala 3 na
            zmiane bo ktos nawet nie ma jednej sad chetnie przyjme tylko to co jest nam
            niezbedne.
            • agniesia33 napisz mi adres na agniesia33@gazeta.pl 18.11.05, 10:35
              • basia_w6 Re: napisz mi adres na agniesia33@gazeta.pl 18.11.05, 11:26
                adres juz wyslalam smile
                dziekuje bardzo
                • agniesia33 Re: napisz mi adres na agniesia33@gazeta.pl 18.11.05, 14:43
                  kupiłam dziś w ciuchlandzie fajne nie zniszcZone sztruksy czerwone, jeszcze coś
                  dołożę (podkoszulkę) i wyślę.
    • izabelski Re: PRZYJME UBRANKA ZIMOWE NA 92 cm i 115cm PILN 11.12.05, 00:29
      przeslij adres do siebie na priva na gazecie
      • ba.si.a Re: PRZYJME UBRANKA ZIMOWE NA 92 cm i 115cm PILN 11.12.05, 11:25
        odpisalam na priv smile
        • grzalka Re: PRZYJME UBRANKA ZIMOWE NA 92 cm i 115cm PILN 28.12.05, 18:08
          Basiu napisz mi czego jeszcze potrzebujesz, mam 4-letnią córeczkę, więc pewnie
          częśc rzeczy po niej pasowałoby dla Twojej dwulatki. Miszkam w Olsztynie, więc
          odpadaja koszty przesyłki
    • mama4dzieci Re: SKRAJ NEDZY POWIADSZ??? 29.12.05, 16:59
      Przykro mi,ze masz Oliwke w szpitalu,
      Ja mama 4 dzieci ciezko chorych i wiem ile kosztuje leczenie oraz zakupy w
      aptece,
      Tylko nie rozumiem jednego...skoro piszesz,ze jestescie w skrajnej nedzy,,,,to
      skad macie kase na internet???
      Najtanszy internet kosztuje 45zl....i wiecej....to jest na tydzien jedzenia.
      • ba.si.a Re: SKRAJ NEDZY POWIADSZ??? 31.12.05, 12:38
        nie bede juz tu odpowiadac, wkleje tylko link do watku gdzie wyjasnilam jaki mam
        dobytek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=34097506&a=34207830
        • agunek1 Re: SKRAJ NEDZY POWIADSZ??? 31.12.05, 13:49
          Do mamy4dzieci, sprawa intrnetu była już z tysiąc razy poruszana na tym forum.
          Niektórym ludziom płacą firmy za internet w których jest zatudniona dana
          osoba , rachunki za telefon kom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka