meg.j 12.02.09, 10:36 witam wszystkich, otrzymałam wczoraj informację ze Scan Holiday iż wyloty z Wrocławia do Hurghady ze względu na małe ogłożenie są anulowane w okresie Lato 2009. Czy ktoś znalazł się w podobnej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklia72 Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 12.02.09, 11:06 Nam również przeniosło Scan Holiday lot z Poznania na Djerbę do Warszawy jako rekompensatę dali nam 3 procentową zniżkę co stanowiło w naszym przpadku ok 400zł. Zgodziliśmy się ponieważ jak zrezygnuję to za tą cenę nic nie kupimy cena euro od listopada bo wtedy kupiliśmy wakacje wzrosła o ok 1 zł.Mieszkamy w zachodniej Polsce także do Warszawy będzie dłuższa wyprawa niż sam lot,ale podjeliśmy decyzję że chcemy jechać na te wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
agaikuba Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 12.02.09, 14:23 TUI zrobiło to samo - przenieśli nas do Poznania i jeszcze przesunęli wylot o tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
tufta75 Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 12.02.09, 15:07 Nam Scan zmienił wylot z Katowic na Warszawę Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_tbs Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 12.02.09, 18:37 agaikuba z jakiej daty przenieśli wasz wylot. Jak ze Scanem lecę do Hurghady z Poznania 18 lipca i jak na razie nic nie dzwonili. Odpowiedz Link Zgłoś
meg.j Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 12.02.09, 19:30 witam, Ja lecę z rodzinką w czerwcu, początkowo 6 czerwiec z Wrocławia teraz proponują nam 4 czerwiec z Warszawy również rabat 3%. Lecimy do Aqua Blue. Co do Dierby to byłam rok temu z dzieciaczkami w Hotelu Djerba Sun, bardzo miło wspominam wakacje... polecam, wyloty były tylko z Warszawy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
teklia72 Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 13.02.09, 09:15 W zeszłym roku była tylko Warszawa, a w tym była to nowość wyloty z Poznania ale podejrzewam że w związku z kryzysem biura odwołują te wyloty z lokalnych lotnisk.Na forum widać wpisy ludzi z różnych biur że wyloty im przenoszą i pewnie dalej będą się pojawiać. Napisz ile w końcu jest basenów w tym hotelu bo jeden wpis czytałam jakiegoś pana że nikt niepisze o tym że tam są nowe baseny. Oraz jak wygląda hotel po remoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
meg.j Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 14.02.09, 12:41 Byłam na Djerbie w czerwcu, akurat kończyli prace związane z rozbudową, był drugi basen i dobudowane budynki hotelowe. Z tego co wiem ok. sierpnia został oddany do użytku. Nie obawiaj się hotel i animatorzy są super,pokoje w części starej odnowione, ogólnie panuje tam fajny klimat, hotel położony na dużej przestrzeni, z pewnością czytałaś dużo na jego temat.... bardzo miło wspominam ten wyjazd byłam również rok temu w Turcji w hotelu 5* i nie było lepiej, bardziej jestem zauroczona Djerbą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tufta75 Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 13.02.09, 11:20 Nas przesunięto z 11.07 na 09.07.Też lecimy do Aqua Blue Odpowiedz Link Zgłoś
zla_wiedzma Wrocławia zmiana Warszawa potwierdzam 13.02.09, 13:22 Scan nas poinformował, że niestety z Wrocławia do Hurghady nie ma lotów w sezonie letnim, pozostaje Kraków lub Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Wrocławia zmiana Warszawa potwierdzam 20.02.09, 08:35 zla_wiedzma napisała: > Scan nas poinformował, że niestety z Wrocławia do Hurghady nie ma lotów w > sezonie letnim, pozostaje Kraków lub Warszawa a Katowice? Odpowiedz Link Zgłoś
zla_wiedzma Re: Wrocławia zmiana Warszawa potwierdzam 20.02.09, 08:40 nie ma możliwości nie pytałam już czy po prostu bark miejsc czy z Katowic też odwołane Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Wrocławia zmiana Warszawa potwierdzam 20.02.09, 10:00 zla_wiedzma napisała: > nie ma możliwości nie pytałam już czy po prostu bark miejsc czy z Katowic też odwołane wydaje mi sie, ze ani jedno ani drugie nie jest prawdziwe-bynajmniej nie posadzam Cie o klamstwo, biuro wg mnie sciemnia. Odpowiedz Link Zgłoś
zla_wiedzma Re: Wrocławia zmiana Warszawa potwierdzam 20.02.09, 11:50 Też myślę że to wielka ściema z okazji obecnej "wartości" złotego... Odpowiedz Link Zgłoś
agaikuba Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 13.02.09, 10:01 Mielismy lecieć 02.05. a teraz to już naprawdę nie wiadomo - zaproponowali nam 09.05. ale jeszcze myślą, bo nam ten termin nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
lamot Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 18.02.09, 10:30 Ja lece 5 czerwca z Gdańska z Alfy i jak narazie nie było żadnych informacji o zmianie miejsca wylotu. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 18.02.09, 10:58 Rany, mam nadzieję, ze tak zostanie i Alfa nie odwali zmian. Mam lecieć z Wrocławia 25 czerwca...... Warszawa za cholerę mi nie pasuje....... Odpowiedz Link Zgłoś
agasz301 Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 19.02.09, 21:48 ja lece 20 marca własnie z wrocławia i nie dostałam informacji o zmianie na wawe.czy to mozliwe z tego co tu obseruje to kazy taka informacje otrzymał. wiec nie wiem. jutro bede do nich dzwonic. czy oddaja 100% pieniedzy jesli bede chciała zrezygnowac? bo warszawa zupełnie mi nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
agasz301 Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 19.02.09, 22:06 sorki pomylka tak czytam i czytam, przeciez ja mam wylot z poznania, to moze jesli nic jeszcze nie dostałam , to polecimy normalnie 20 marca z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl dziwne, że biuro wyloty z Wro 20.02.09, 08:36 przerzucaja do WAW zamiast do KTW czy KRK. Odpowiedz Link Zgłoś
zla_wiedzma Re: Lato 2009 -wylot z Wrocławia zmiana Warszawa 20.02.09, 08:42 Dla mnie zastanawiające jest że odwołać lot mogą jak nie ma 80% zapełnienia samolotu w danym kierunku. Jak rezerwowaliśmy to w zasadzie były wolne chyba tylko dwa miejsca jeszcze ale może tao jakaś satelitarna matematyka której ja nie rozumiem.... Odpowiedz Link Zgłoś