Gość: Lena IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 08:22 od niedawna jestem w Olsztynie ,szukam fryzjera ktory tnie z polotem i fantazja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pioter Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 05.11.02, 21:11 Salon Point w LeClercu - pani Magda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 11:53 La Figaro ul wiecherta 15 Pani krysia doskonała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawor Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 16:43 PANI MAGDA UL. BARCZEWSKIEGO 6 LOK. NR 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 11:54 La Figaro ul wiecherta 15 Pani krysia doskonała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobot Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.ols.vectranet.pl 31.03.03, 17:27 Polecam tylko "ZIMKA" na ul. WIlCZYŃSKIEGO na przeciwko poczty. Super tnie włoski. Dobiera odpowiednią fryzurę do twarzy, a cenowo średni-gorsi biorą więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziku Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.smk.gda.pl 09.02.04, 01:42 dodatkowo jest jednym z najlepszych polskich fryzjerów co roku bieże udział w mistrzostwach polski i zajmuje miejsca w pierwszej dziesiątce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.uwm.edu.pl 27.02.03, 10:25 Mateusz w salonie Max, naprzeciwko Manhatanu, od strony filharmonii(białe budki). Tnie z fantazją i polotem. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 08:28 Już był taki wątek - cofnij się trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 18:42 Dobry i tani fryzjer w szeregowcach przy ul. ŻEROMSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 18:43 Dobry i tani fryzjer w szeregowcach przy ul. ŻEROMSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o i jest Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.tvk.tpsa.pl 07.01.03, 23:18 o i jest a mówiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 00:31 Proponuję zacząć poszukiwania od źródeł, a więc od ZSE-H w Olsztynie. Jest tam klasa fryzjerska, której absolwenci od lat zdobywają wcale nie poślednie laury nie tylko na szczeblu krajowym. Może to da jakiś w miarę obiektywny pogląd. Ja nie mam pod tym względem żadnych problemów. Uroda taka, że żaden fryzjer tu już nic nie pomoże :-))). No, może troche ogoli (hi) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: dobrego fryzjera szukam IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 17.01.03, 15:21 Bardzo lubię swoją fryzjerkę.Nie jest to może bardzo renomowany salon,ale Iwona K.jest dobra.jestem bardzo zadowolona.Polecam,tanio szybko i dobrze.Salon Izabella Pieczewo ul,Jeziołowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KC Re: dobrego fryzjera szukam IP: 195.136.252.* 09.01.03, 11:34 Tylko salon w hotelu "Kopernik". Bracia Matraccy, Andrzej i Paweł oraz Adam (nazwiska nie znam). Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 19:19 Potwierdzam. Ponoć absolwenci wspomnianej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yacva Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.ols.vectranet.pl 03.01.04, 13:28 ekstra salon i obsluga jest na rogu wojska polskiego i nad jarem (naprzeciwko Kolorowej)Polecam, dobre sa tez na kolobrzeskiej - brzozowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 09.01.03, 19:35 Przyjedz do Warszawy do Salony Jean Louis David. Zaplacisz 60zł i zniknie ci chec na dobrego fryzjera. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Re: dobrego fryzjera szukam IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 11.01.03, 09:22 Tak dobrze w Koperniku ścinają wczoraj była tam moja kolezanka u P. Andrzeja super ale biorą też nie mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 14:44 A ja bym Ci poleciła P.Agatę. Salon fryzjerski "Ewa"-biała budka naprzeciwko szpitala wojewódzkiego.tel 534 64 38 lub 601 671 466.Od lat do niej chodzę .Dziewczyna ma to coś w dłoniach co powinien mieć fryzjer, czyli nie tylko nożyce ale i polot. Pozdrawiam i namawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Model Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.zset.olsztyn.pl 21.01.03, 07:59 Bracia Matraccy to mistrzowie, ale na nich sie świat nie kończy! Polecam członka kadry narodowej - Tomek Zimny! Salon na Wilczyńskiego "U Zimka". Jest mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: dobrego fryzjera szukam 21.01.03, 10:16 Zapraszam do salonu na rogu kolobrzeskiej i dworcowej salon p.Brzozowskiej i corek.Bardzo dobrze strzygą maja polot i wyobrażnie zawsze doradzą,chodze tam od paru lat i sie nie zawiodłam ,ceny umiarkowane;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczko Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 14:46 Włśnie wróciłam od fryzjera - suuuper. szczerze polecam ul. Wyszyńskiego (nie pamiętam numeru), budynek gdzie mieści się restauracjachińska. Nazwa salonu- "Afrodyta",fryzjerka polecana - Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 16:20 polecam goraco Pawła z Point-a w Leclerku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: dobrego fryzjera szukam IP: 213.76.0.* 08.02.03, 19:04 Szczerze polecam salon "CZAR"na ul.Kościuszki 29.Chodzę tam już od wielu lat i nigdy się niezawiodłem.Pracujące tam osoby doskonale znają się na swoim fachu,a i ceny nie są zabójcze.Szczególnie polecam pana Wacka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FEE Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.ipt.aol.com 16.02.03, 08:41 p.Lilka Szymanska z "Centrum H&B" na ul.Wilczynskiego25B Ale trzeba zrobic termin:o) Podam numer telefonu: 5430185 Kto tam pojdzie, nie pozaluje :o) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogoda Re: dobrego fryzjera szukam IP: 212.244.111.* 27.02.03, 12:33 Doskonała ręka. Duża pomysłowość. Profesjonalizm!!! To wszystko p. Ania Bylińska,w salonie AFRODYTA. Na dodatek sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 11:18 salon salsa polecam na ul. Dąbrowszczaków, mają polot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.enternet.com.pl 08.05.03, 17:46 Polecam Serdecznie Salon Fryzjerski pos Inka ( Emilka jest super fryzjerka ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olop Re: dobrego fryzjera szukam IP: 195.7.4.* 18.03.03, 14:09 marzenka w salonie mat, naprzeciwko uranii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: dobrego fryzjera szukam IP: 195.187.90.* 14.06.03, 20:09 Potwierzam-pani Marzenka jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: dobrego fryzjera szukam IP: 195.187.90.* 14.06.03, 20:11 Gość portalu: olop napisał(a): > marzenka w salonie mat, naprzeciwko uranii Potwierdzam-pani Marzenka jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUSIS Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.tvk.tpsa.pl 20.03.03, 22:08 bylam w salonie braci Matrackich u pana Macka - polecam....ceny nie sa takie straszne....spotkalam sie z wyzszymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.tvk.tpsa.pl 20.03.03, 22:09 polecam Magde w salonie POINT w Leclercu...jest naprawde dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.enternet.com.pl 06.04.03, 13:40 Polecam bardzo dobra fryzjerke Emilke ktora przyjmuje pod Inka Gorąco POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaCuCh Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 19:19 ARTUR NA ULICY DWORCOWEJ (PRZY WIEŻOWCACH) ! :-) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-zena Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.mm.pl 13.01.04, 12:46 Potwierdzam-jest ok.Problemem są terminy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.polkomtel.com.pl 18.04.03, 10:26 Krzysiek i Mateusz - salon MAKS na kościuszki na przeciwko Manhatanu Odpowiedz Link Zgłoś
toja77 Re: dobrego fryzjera szukam 18.04.03, 15:20 Jednym słowem, w Olsztynie mamy samych dobrych fryzjerów. Naprawdę??? To dlaczego ja nie mam do nich szczęścia. Gdzie nie pójdę wszędzie lipa. I teraz też mam problem, bo nie wiem od którego z tej listy zacząć poszukiwania nowego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhahah Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.mm.pl 05.12.03, 19:10 Bo tu się sami fryzjerzy wpisali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwatrzy Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.trentn01.nj.comcast.net 20.04.03, 01:17 ja nie mam problemu z fryzjerem,mam zas problem ze znalezieniem dobrego dentysty w olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 13:40 do tej pory wybierałam Gabriela, ale czy ktoś wie gdzie teraz można znaleźć pana Stasia który tam pracował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.ols.vectranet.pl 04.06.03, 20:38 staś jest teraz w leclercu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 13:39 Za TESCO jest najlepszy salon fryzjerski w Olsztynie. Numer 1 to pani Basia (cholernie trudno sie do niej dostac), bardzo polecam pania Agnieszke - najdokladniejszy fryzjer na swiecie. Salon jest w miare tani! Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: dobrego fryzjera szukam 21.06.03, 20:33 koafiura - pejsy z boku coś w rodzaju koku I pytanie tylko jedno, co się powtarza wkoło czy ja mam nisko osadzono oczy czy wysokie czoło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olnet.pl 21.06.03, 22:26 A ja polecam Grześka z Wańkowicza w budynku Przychodni. Dokładny, punktualny, uśmiechnięty i nie drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagtyl Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.tvk.tpsa.pl 03.07.03, 20:52 Poszukaj Zakładu Fryzjerskiego: róg Wyszyńskiego i Pstrowskiego - od szczytu po schodach. Super tnie, doradza i dobiera fryzurę PANI ANIA - przesympatyczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 19:52 Po przeczytaniu tego forum, poszłam do salonu Afrodyta, do pani Ani. Wróciłam bardzo zadowolona, wszystko co napisano tu o tej fryzjerce jest absolutną prawdą, podpisuję się obiema rączkami. Pani Aniu! Pozdrawiam, na pewno wrócę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 20:23 Mimi, czy masz numer telefonu do tego salonu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 19:13 533 42 55, proś p. Anię, bo fryzjerek jest tam więcej. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 19:15 Ladna dziewczyne ostrzyge za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 19:26 To ja się piszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 19:30 Jaki rodzaj fryzury preferujesz? Najlepiej wychodzi mi na lyso albo "jakby pierun w mietle strzelil" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 10:53 też byłam u p. Ani i jestem b. zadowolona, na pewno jeszcze tam wrócę, p. Ania jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 19:38 Dzięki Mimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamut Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.norampac.com 07.01.04, 21:39 na grunwaldzkiej jest stary salon Pikusa... obstrzyga tam piknie... kazdy facet wychodzi z tamtad tak jakby dopiero co opuscil koszary ;-) Odpowiedz Link Zgłoś