Dodaj do ulubionych

dobrego fryzjera szukam

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 08:22
od niedawna jestem w Olsztynie ,szukam fryzjera ktory tnie z polotem i
fantazja.
Obserwuj wątek
    • Gość: pioter Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 05.11.02, 21:11
      Salon Point w LeClercu - pani Magda!
      • Gość: TOMEK Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 11:53
        La Figaro ul wiecherta 15 Pani krysia doskonała
        • Gość: zawor Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 16:43
          PANI MAGDA UL. BARCZEWSKIEGO 6 LOK. NR 2
      • Gość: TOMEK Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 11:54
        La Figaro ul wiecherta 15 Pani krysia doskonała
        • Gość: Sobot Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.ols.vectranet.pl 31.03.03, 17:27
          Polecam tylko "ZIMKA" na ul. WIlCZYŃSKIEGO na przeciwko poczty. Super tnie
          włoski. Dobiera odpowiednią fryzurę do twarzy, a cenowo średni-gorsi biorą
          więcej.
          • Gość: dziku Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.smk.gda.pl 09.02.04, 01:42
            dodatkowo jest jednym z najlepszych polskich fryzjerów
            co roku bieże udział w mistrzostwach polski i zajmuje miejsca w pierwszej
            dziesiątce
      • Gość: Anita Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.uwm.edu.pl 27.02.03, 10:25
        Mateusz w salonie Max, naprzeciwko Manhatanu, od strony filharmonii(białe
        budki). Tnie z fantazją i polotem. Polecam!!
    • Gość: sari Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 08:28
      Już był taki wątek - cofnij się trochę
      • Gość: Adi Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 18:42
        Dobry i tani fryzjer w szeregowcach przy ul. ŻEROMSKIEGO
      • Gość: Adi Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 18:43
        Dobry i tani fryzjer w szeregowcach przy ul. ŻEROMSKIEGO
    • Gość: o i jest Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.tvk.tpsa.pl 07.01.03, 23:18
      o i jest a mówiłem
    • Gość: Ed Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 00:31
      Proponuję zacząć poszukiwania od źródeł, a więc od ZSE-H w Olsztynie. Jest tam
      klasa fryzjerska, której absolwenci od lat zdobywają wcale nie poślednie laury
      nie tylko na szczeblu krajowym. Może to da jakiś w miarę obiektywny pogląd.
      Ja nie mam pod tym względem żadnych problemów. Uroda taka, że żaden fryzjer tu
      już nic nie pomoże :-))).
      No, może troche ogoli (hi)

Pozdrawiam
      • Gość: Misia Re: dobrego fryzjera szukam IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 17.01.03, 15:21
        Bardzo lubię swoją fryzjerkę.Nie jest to może bardzo renomowany salon,ale Iwona
        K.jest dobra.jestem bardzo zadowolona.Polecam,tanio szybko i dobrze.Salon
        Izabella Pieczewo ul,Jeziołowicza
    • Gość: KC Re: dobrego fryzjera szukam IP: 195.136.252.* 09.01.03, 11:34
      Tylko salon w hotelu "Kopernik". Bracia Matraccy, Andrzej i Paweł oraz Adam
      (nazwiska nie znam). Gorąco polecam.
      • Gość: Ed Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.01.03, 19:19
        Potwierdzam. Ponoć absolwenci wspomnianej szkoły.
      • Gość: yacva Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.ols.vectranet.pl 03.01.04, 13:28
        ekstra salon i obsluga jest na rogu wojska polskiego i nad jarem (naprzeciwko
        Kolorowej)Polecam, dobre sa tez na kolobrzeskiej - brzozowska
    • Gość: MANIEK Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 09.01.03, 19:35
      Przyjedz do Warszawy do Salony Jean Louis David. Zaplacisz 60zł i zniknie ci
      chec na dobrego fryzjera. :))
      • Gość: I Re: dobrego fryzjera szukam IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 11.01.03, 09:22
        Tak dobrze w Koperniku ścinają wczoraj była tam moja kolezanka u P. Andrzeja
        super ale biorą też nie mało.
    • Gość: Kamila Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 14:44
      A ja bym Ci poleciła P.Agatę. Salon fryzjerski "Ewa"-biała budka naprzeciwko
      szpitala wojewódzkiego.tel 534 64 38 lub 601 671 466.Od lat do niej
      chodzę .Dziewczyna ma to coś w dłoniach co powinien mieć fryzjer, czyli nie
      tylko nożyce ale i polot. Pozdrawiam i namawiam.
      • Gość: Model Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.zset.olsztyn.pl 21.01.03, 07:59
        Bracia Matraccy to mistrzowie, ale na nich sie świat nie kończy! Polecam
        członka kadry narodowej - Tomek Zimny! Salon na Wilczyńskiego "U Zimka". Jest
        mistrzem!
    • angela-rt Re: dobrego fryzjera szukam 21.01.03, 10:16
      Zapraszam do salonu na rogu kolobrzeskiej i dworcowej salon p.Brzozowskiej i
      corek.Bardzo dobrze strzygą maja polot i wyobrażnie zawsze doradzą,chodze tam
      od paru lat i sie nie zawiodłam ,ceny umiarkowane;-))))
    • Gość: sloneczko Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 14:46
      Włśnie wróciłam od fryzjera - suuuper. szczerze polecam ul. Wyszyńskiego (nie
      pamiętam numeru), budynek gdzie mieści się restauracjachińska. Nazwa salonu-
      "Afrodyta",fryzjerka polecana - Ania.
      • Gość: tr Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 16:20
        polecam goraco Pawła z Point-a w Leclerku
    • Gość: thor Re: dobrego fryzjera szukam IP: 213.76.0.* 08.02.03, 19:04
      Szczerze polecam salon "CZAR"na ul.Kościuszki 29.Chodzę tam już od wielu lat i
      nigdy się niezawiodłem.Pracujące tam osoby doskonale znają się na swoim fachu,a
      i ceny nie są zabójcze.Szczególnie polecam pana Wacka.
    • Gość: FEE Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.ipt.aol.com 16.02.03, 08:41
      p.Lilka Szymanska z "Centrum H&B" na ul.Wilczynskiego25B
      Ale trzeba zrobic termin:o) Podam numer telefonu: 5430185
      Kto tam pojdzie, nie pozaluje :o) Powodzenia
      • Gość: Pogoda Re: dobrego fryzjera szukam IP: 212.244.111.* 27.02.03, 12:33
        Doskonała ręka. Duża pomysłowość. Profesjonalizm!!! To wszystko p. Ania
        Bylińska,w salonie AFRODYTA.
        Na dodatek sympatyczna.
    • Gość: agn Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.03.03, 11:18
      salon salsa polecam na ul. Dąbrowszczaków, mają polot
      • Gość: jola Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.enternet.com.pl 08.05.03, 17:46
        Polecam Serdecznie Salon Fryzjerski pos Inka ( Emilka jest super fryzjerka )
    • Gość: olop Re: dobrego fryzjera szukam IP: 195.7.4.* 18.03.03, 14:09
      marzenka w salonie mat, naprzeciwko uranii
      • Gość: klientka Re: dobrego fryzjera szukam IP: 195.187.90.* 14.06.03, 20:09
        Potwierzam-pani Marzenka jest super!!!
      • Gość: klientka Re: dobrego fryzjera szukam IP: 195.187.90.* 14.06.03, 20:11
        Gość portalu: olop napisał(a):

> marzenka w salonie mat, naprzeciwko uranii
        Potwierdzam-pani Marzenka jest super!!!
    • Gość: GUSia Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.tvk.tpsa.pl 20.03.03, 22:06
    • Gość: GUSIS Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.tvk.tpsa.pl 20.03.03, 22:08
      bylam w salonie braci Matrackich u pana Macka - polecam....ceny nie sa takie
      straszne....spotkalam sie z wyzszymi
    • Gość: isa Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.tvk.tpsa.pl 20.03.03, 22:09
      polecam Magde w salonie POINT w Leclercu...jest naprawde dobra...
    • Gość: Jola Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.enternet.com.pl 06.04.03, 13:40
      Polecam bardzo dobra fryzjerke Emilke ktora przyjmuje pod Inka
      Gorąco POLECAM
    • Gość: JaCuCh Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 19:19
      ARTUR NA ULICY DWORCOWEJ (PRZY WIEŻOWCACH) ! :-)

pzdr.
      • Gość: B-zena Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.mm.pl 13.01.04, 12:46
        Potwierdzam-jest ok.Problemem są terminy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: wilk Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.polkomtel.com.pl 18.04.03, 10:26
      Krzysiek i Mateusz - salon MAKS na kościuszki na przeciwko Manhatanu
      • toja77 Re: dobrego fryzjera szukam 18.04.03, 15:20
        Jednym słowem, w Olsztynie mamy samych dobrych fryzjerów. Naprawdę???
        To dlaczego ja nie mam do nich szczęścia. Gdzie nie pójdę wszędzie lipa. I
        teraz też mam problem, bo nie wiem od którego z tej listy zacząć poszukiwania
        nowego fryzjera.
        • Gość: Buhahah Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.mm.pl 05.12.03, 19:10
          Bo tu się sami fryzjerzy wpisali!!!
      • Gość: razdwatrzy Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.trentn01.nj.comcast.net 20.04.03, 01:17
        ja nie mam problemu z fryzjerem,mam zas problem ze znalezieniem dobrego
        dentysty w olsztynie.
    • Gość: black Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.nidzica.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 13:40
      do tej pory wybierałam Gabriela, ale czy ktoś wie gdzie teraz można znaleźć
      pana Stasia który tam pracował?
      • Gość: niunia Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.ols.vectranet.pl 04.06.03, 20:38
        staś jest teraz w leclercu
    • Gość: kris Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.03, 13:39
      Za TESCO jest najlepszy salon fryzjerski w Olsztynie. Numer 1 to pani Basia
      (cholernie trudno sie do niej dostac), bardzo polecam pania Agnieszke -
      najdokladniejszy fryzjer na swiecie. Salon jest w miare tani!
      • oso1 Re: dobrego fryzjera szukam 21.06.03, 20:33
        koafiura - pejsy z boku
        coś w rodzaju koku
        I pytanie tylko jedno, co się powtarza wkoło
        czy ja mam nisko osadzono oczy
        czy wysokie czoło
    • Gość: basia Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olnet.pl 21.06.03, 22:26
      A ja polecam Grześka z Wańkowicza w budynku Przychodni.
      Dokładny, punktualny, uśmiechnięty i nie drogi.
    • Gość: jagtyl Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.tvk.tpsa.pl 03.07.03, 20:52
      Poszukaj Zakładu Fryzjerskiego: róg Wyszyńskiego i Pstrowskiego - od szczytu po
      schodach. Super tnie, doradza i dobiera fryzurę PANI ANIA - przesympatyczna !
      • Gość: Mimi Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 19:52
        Po przeczytaniu tego forum, poszłam do salonu Afrodyta, do pani Ani. Wróciłam
        bardzo zadowolona, wszystko co napisano tu o tej fryzjerce jest absolutną
        prawdą, podpisuję się obiema rączkami. Pani Aniu! Pozdrawiam, na pewno wrócę!!!
        • Gość: giga Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 20:23
          Mimi, czy masz numer telefonu do tego salonu ?
          • Gość: Mimi Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 19:13
            533 42 55, proś p. Anię, bo fryzjerek jest tam więcej.

pzdr
            • Gość: koza Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 19:15
              Ladna dziewczyne ostrzyge za darmo.
              • Gość: giga Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 19:26
                To ja się piszę:)
                • Gość: koza Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 19:30
                  Jaki rodzaj fryzury preferujesz? Najlepiej wychodzi mi na lyso albo "jakby pierun w mietle strzelil"
        • Gość: emka Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 10:53
          też byłam u p. Ani i jestem b. zadowolona, na pewno jeszcze tam wrócę, p. Ania
          jest super
    • Gość: giga Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 19:38
      Dzięki Mimi :)
      • Gość: mamut Re: dobrego fryzjera szukam IP: *.norampac.com 07.01.04, 21:39
        na grunwaldzkiej jest stary salon Pikusa... obstrzyga tam piknie... kazdy facet
        wychodzi z tamtad tak jakby dopiero co opuscil koszary ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka