mara91 04.06.07, 22:20 Zna ktoś może dobrego dermatologa który przyjmuje w Olsztynie publicznie? Bardzo proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dom11 Re: dermatolog w Olsztynie??????????????/ IP: *.ols.vectranet.pl 16.06.07, 21:37 Polecam panią dr Jabłonowską-Pokorę, przyjmuje w poradni publicznej na Kościuszki niedaleko Manhattanu.Fajna babeczka, przepisuje tanie i skuteczne lekarstwa.tel.527-32-32. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dermatolog w Olsztynie??????????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 16:24 tylko nie dr jabłonowska-pokora. jak dla mnie porażka, leczyłam się u niej i spaprała mi całą twarz, zamiast wyleczyć kilka krostek zrobił się z tego straszny stan zapalny a jeśli chodzi o cene leków jakie przepisuje to ja mam także inne zdanie- bo ja miałam bardzo drogie i nic nie pomogły, wydałam kupe kasy a i tak leki musiałam odstawić. ja polecam dr. frąckowiak przyjmuje w przychodni na przeciwko dworca, bardzo fajna lekarka i naprawde zna się na rzeczy.moją twarz wyleczyła suuuper i polecam ją:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwia Re: dermatolog w Olsztynie??????????????/ IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 23:00 Mnie pomogla po przejsciu kilku dermatologow. wytrzymalam ostre leki i mam teraz spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liwia Re: dermatolog w Olsztynie??????????????/ IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 23:25 polecam dr Pokore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiamarta1 Re: dermatolog w Olsztynie??????????????/ IP: 88.156.63.* 28.07.07, 16:37 A ja polecam dr Kibiłdę z przychodni na Dworcowej naprzeciwko Tortexu. Odpowiedz Link Zgłoś
ravendom Re: dermatolog w Olsztynie??????????????/ 28.07.07, 18:41 Na tym forum regularnie co jakiś tydzien pojawia się wątek od kogoś poszukującego dermatologa. Mam wrażenie, że był nawet okres, ze jednoczesnie były 3 wątki z pytaniem o dermatologa. Ludzie jednak nie umieją się forum posługiwać :) A dr Kibildę też polecam. Ewentualnie dr Raczkowską w tej samej przychodni - pokój obok dr Kibiłdy. Odpowiedz Link Zgłoś