Dodaj do ulubionych

dermatolog w Olsztynie??????????????/

04.06.07, 22:20
Zna ktoś może dobrego dermatologa który przyjmuje w Olsztynie publicznie?
Bardzo proszę o namiary.
Obserwuj wątek
    • Gość: dom11 Re: dermatolog w Olsztynie??????????????/ IP: *.ols.vectranet.pl 16.06.07, 21:37
      Polecam panią dr Jabłonowską-Pokorę, przyjmuje w poradni publicznej na
      Kościuszki niedaleko Manhattanu.Fajna babeczka, przepisuje tanie i skuteczne
      lekarstwa.tel.527-32-32.
      • Gość: Gość Re: dermatolog w Olsztynie??????????????/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 16:24
        tylko nie dr jabłonowska-pokora. jak dla mnie porażka, leczyłam się u niej i
        spaprała mi całą twarz, zamiast wyleczyć kilka krostek zrobił się z tego
        straszny stan zapalny a jeśli chodzi o cene leków jakie przepisuje to ja mam
        także inne zdanie- bo ja miałam bardzo drogie i nic nie pomogły, wydałam kupe
        kasy a i tak leki musiałam odstawić. ja polecam dr. frąckowiak przyjmuje w
        przychodni na przeciwko dworca, bardzo fajna lekarka i naprawde zna się na
        rzeczy.moją twarz wyleczyła suuuper i polecam ją:)
        • Gość: Liwia Re: dermatolog w Olsztynie??????????????/ IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 23:00
          Mnie pomogla po przejsciu kilku dermatologow. wytrzymalam ostre leki i mam teraz
          spokoj.
          • Gość: Liwia Re: dermatolog w Olsztynie??????????????/ IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 23:25
            polecam dr Pokore.
    • Gość: asiamarta1 Re: dermatolog w Olsztynie??????????????/ IP: 88.156.63.* 28.07.07, 16:37
      A ja polecam dr Kibiłdę z przychodni na Dworcowej naprzeciwko Tortexu.
    • ravendom Re: dermatolog w Olsztynie??????????????/ 28.07.07, 18:41
      Na tym forum regularnie co jakiś tydzien pojawia się wątek od kogoś
      poszukującego dermatologa. Mam wrażenie, że był nawet okres, ze jednoczesnie
      były 3 wątki z pytaniem o dermatologa. Ludzie jednak nie umieją się forum
      posługiwać :) A dr Kibildę też polecam. Ewentualnie dr Raczkowską w tej samej
      przychodni - pokój obok dr Kibiłdy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka