nuova 19.09.08, 09:11 ...z inną, wcale nie jest ode mnie ładniejsza. A do mnie nawet nie przyszedł! a miał dwa kroki... Buuuuu Fajny mi się łikent szykuje. Już mi się chce ryczeć.... Mam dość a to dopiero początek "dniówki" :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek1042 Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 09:15 nuova napisała: > ...z inną, wcale nie jest ode mnie ładniejsza. A do mnie nawet nie przyszedł! a > miał dwa kroki... Buuuuu > > Fajny mi się łikent szykuje. Już mi się chce ryczeć.... > Mam dość a to dopiero początek "dniówki" :( może nie piecze dwóch pieczeni na jednym ogniu ? :)) Może jeszcze dziś przyjdzie do Ciebie... Toć taka błahostka popsuje Ci weekend ??:)) Odpowiedz Link
nuova Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 09:36 No właśnie.. może nie piecze. Ze mną nigdy się tak nie wygłupiał ani tak długo nie rozmiawiał ze mną jak z nią... Buuuu A tak bardz chciałam zobaczyć jego buzię... Niecierpię tej krowy z którą rozmawiał (a jeszcze wczoraj chciałam się z niż zaprzyjaźnić, ale dziś już napewno nie!). Błahostka, że nie przyszedł ? no nie żartuj sobie! Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 09:16 nuova napisała: > ...z inną, wcale nie jest ode mnie ładniejsza. A do mnie nawet nie przyszedł! a > miał dwa kroki... Buuuuu > > Fajny mi się łikent szykuje. Już mi się chce ryczeć.... > Mam dość a to dopiero początek "dniówki" :( to było na przystanku? moze z liisą gadał? Odpowiedz Link
wilowka Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 09:26 Albo za Monsterzycą tęsknie patrzył ;)) Odpowiedz Link
nuova Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 09:33 to nie było na przystanku, ino w biurze. Buuuu Odpowiedz Link
funny_game Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 09:36 Ale ona była prawdziwa czy z bilbordu? Jak z bilbordu, to podpal zdzirę :D Odpowiedz Link
nuova Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 09:40 nie, ona jest żywa, ale może z tym podpaleniem to nie jest taki głupi pomysł :D sesesesese Odpowiedz Link
funny_game Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 09:43 Obosze :D Nuova, stój, odłóż te zapałki! Odpowiedz Link
nuova Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 09:47 mo co, sama mi zapodałaś pomysła ;] <szuka zapałek w torebce> Odpowiedz Link
funny_game Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 09:50 Mnie tu nie było dziś, to nie ja, ktoś się pode mnie podszył. Pewnie mój szef. Odpowiedz Link
nuova Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 10:02 ma skubana jeszcze trochę życia, bo nadal szukam tych pied.....onych zapałek. Odpowiedz Link
nuova Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 10:13 noż kurfa chyba pojdę do klepu po banany ;] Odpowiedz Link
funny_game Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 10:21 Metodą montypajtonowską ją załatwisz? Na wszelki wypadek kup trochę malin, przed malinami strasznie trudno jest sie obronić! Odpowiedz Link
nuova Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 10:26 kupię jeszcze kontener piłeczek kangurków - przed nimi to dopiero jest ciężko się obronić :D a na schodach te piękniutkie skórki po bananach :D Odpowiedz Link
funny_game Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 10:34 Tylko sprawdź najsampierw, czy nie ma gdzieś ona pod ręką 2 tonowego odważnika lub tygrysa. Zaraz Ci skecz znajdę instruktażowy ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 10:36 pl.youtube.com/watch?v=S8A78c0XepQ :D Kocham to, jakem norweska błękitna! :D Odpowiedz Link
nuova Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 11:00 thx Funny, oberjrzę niebawem, bom przyblokowana ;):> Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 09:51 nuova napisała: > ...z inną, wcale nie jest ode mnie ładniejsza. No dopiero byłoby trudne do przełknięcia jakbyś uznała, że jest:D Odpowiedz Link
nuova Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 10:31 EEee, pracuję nad poczuciem własnej wartości i dobrze mi idzie :)! Odpowiedz Link
swinka_finka Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 10:36 a to Twój men czy jak ? Odpowiedz Link
nuova Re: obraziłam się, bo flirtował... 19.09.08, 10:44 ani jej ani mój mnie się baaaaaaaaardzo podoba ten samczyk hłe hłe hłe Odpowiedz Link
nuova Re: obraziłam się, bo flirtował... 22.09.08, 11:35 Ha! za to dzis przyszedł, uśmiechnął się :) Fajnie, ze był i jest :) Radośnie mi się tydzień zaczął :)) Odpowiedz Link