galba 14.12.05, 21:15 I cóż tu powiedzieć... Jak widać prymitywów z chamskimi pomysłami nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jan Niski poziom, zenujące... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:16 To chyba dzieci Wałęsy są twórcami witrynki, albo Adasia Szechtera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira I tak oto beret został symbolem religijnym IP: *.atman.pl / *.atman.pl 14.12.05, 22:12 A jego znieważanie karanym przestępstwem. Alleluja i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwia Re: "Chamstwo inaczej", czyli koszerny humor ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:57 Jakby rodem z przewrotnej i fałszywej Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
sushi4004 Re: "Chamstwo inaczej", czyli koszerny humor ! 14.12.05, 23:02 No tak, można było przewidzieć, że zaraz "oburzeni chamstwem" zaczną się w jakże kulturalny sposób rozwodzić nad przypuszczalną przynależnością etniczną właściciela firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwia Re: "Chamstwo inaczej", czyli koszerny humor ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:09 > Jakby rodem z przewrotnej i fałszywej Gazety Wyborczej. < Co tutaj jest niekulturalnego? Przynależność partyjno-etniczna autorów tej internetowej hucpy nie budzi wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak KGB/GRU ma sie dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 00:03 Tak jak nie budzi wątpliwości że środowisko "ryja" powstało na bazie agentury KGB, po co rydz-a tajemnicze podróże do moskwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
atomm I cel reklamy jest osiagniety, juz pisza o niej... 15.12.05, 08:39 taa, widze zero poczucia humoru wsrod fanatykow... a smiech to zdrowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek swietny pomysl eheheh 15.12.05, 09:28 bravo tak trzymac - nie bedzie moher plul nam w twarz :PPP Swietny pomysl na reklame, dzisiaj beda o tym grzmiec wszystkie rydzykowe dupo-wlazy i miernoty, a mlodzi na przekor zaczna sie tam ubierac :))) I O TO CHODZILO!!! pelno glabow podpisujacych sie "polak" "katoli" "polak-katolik" i tym podobne bzdety zaraz zacznie sie pieklic i wolac od zydow, sbekow, cyklistow i stonki ziemniaczanej buaahahahah MEGA ROTFL!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydz ZOBACZCIE <a href="http://www.radiomaryja.de/" target="_blank"> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 10:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chax Re: ZOBACZCIE <a href="<a href="http://www.radiomaryja" target IP: 83.9.15.* 15.12.05, 10:26 stare jak swiat ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody_junak git reklama! IP: *.crowley.pl 15.12.05, 12:26 skoro moherowi się obrażaja, to tylko oznacza, że wstydzą się swoich beretów, i zachowań. jak dzieci w piaskownicy - jak jedno drugiemu dokucz, a ono sie bardziej wpienia, tym większa ochota na złośliwości. to drugie ignorując może zniechęcić do dokuczania pierwsze dziecko. zatem moherowi jak wyjdą pikietować sklepy, to tym lepiej dla sklepów! reklama w mediach + zadowoleni ze znizki klienci + utożsamianie się z marką = sukces!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: git reklama! 15.12.05, 16:12 Pewnie, że TAK!! Może będzie też coś o samych bronach :) Odpowiedz Link Zgłoś
da_markos nie zycze wam zeby na starosc sie z was nabijali 16.12.05, 11:00 raczej wiekszosc z nas dozyje starosci. wiec patrzcie na tych ludzi jak na wlasna przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
da_markos WYOBRAŻCIE SOBIE NASTEPUJACA SYTUACJE 16.12.05, 11:08 1. prezydent kaczynski przyjezdza na wazne spotkanie z jakimis lewicowymi politykami totalnie pijany. 2. prezydent wraz ze swoimi ludzi parodiuje stosunek homoseksualny. CIEKAWE CO BY SIE DZIALO W EUROPIE?????? bo gdy - jestes pijanany na grobach polskich zolniezy - parodiujesz papieza - + inne "smaczki" rozchodzi sie to po kosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
emari Smutne 17.12.05, 15:58 Wiecie co a ja tak sobie myślę, że jest dość żałosnym robienie raklamy na naśmiewaniu się z ludzi i przy okazji kreowaniu takich negatywnych stereotypów. Nie jestem fanką stylu RM, ale taki "marketing" to po prostu pójście na łatwiznę. Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Smutne 17.12.05, 16:49 a czy nie jestes przeciwna kreowaniu negatywnych stereotypow przez stare babki w moherze, i ich nawiedzonego guru z Torunia? cóz, oko za oko, ząb za ząb - takie jest prawo, dlaczego ich żałujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stolarz Nie życzę wam zebyście na starość mieli demencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:37 Nie życzę wam zebyście na starość mieli taką demencję jak to stado stetryczałych troglodytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: nie zycze wam zeby na starosc sie z was nabij IP: *.icpnet.pl 16.12.05, 23:16 Ja nie będę fanatyczką, i nie będę głosować na pobożnych, ale socjlalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Już lecę z -20% kuponem do "House"a !!! 15.12.05, 14:10 Już lecę z -20% kuponem do "House"a !!! Extra akcja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Re: Kult beretu 15.12.05, 01:22 >Autorzy tej strony obrażają uczucia religijne słuchaczy Radia Maryja i moje< Oiveira ma rację. Beret przedmiotem kultu. Przeciwnicy moheru spalicie się w piekle. Ja nie, bo miałem taki zweter a mam ma czapeczkę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aciuh Re: "Chamstwo inaczej", czyli koszerny humor ! IP: 213.216.87.* 15.12.05, 13:39 zaluz sobie lepiej mohera bo chrzanisz jak stara kumotera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: "Chamstwo inaczej", czyli koszerny humor ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:21 może lepiej kapelusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: "Chamstwo inaczej", czyli koszerny humor ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:42 Powiedziałabym, że typowe chamstwo, jak codziennie prezentowane w Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Re: Wspaniałe poczucie humoru! 14.12.05, 23:39 Gratuluję twórcom reklamy. Zwłaszcza młotek i rzut beretem mi się podobał:P Ale mogłoby być trudniej, bo trafić za łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Wspaniałe poczucie humoru! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:37 Prymityw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ema Re: Wspaniałe poczucie humoru! IP: *.chello.pl 15.12.05, 10:22 Po co aż taka ostra samokrytyka, Agatko? Przecież nikt ci nic złego nie mówi :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paz Re: Wspaniałe poczucie humoru! IP: 217.96.15.* 15.12.05, 13:15 No ładnie się pan(i) przedstawił(a) przed milionami słuchaczy... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: "Chamstwo inaczej", czyli koszerny humor ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 08:17 sushi4004 napisał: > No tak, można było przewidzieć, że zaraz "oburzeni chamstwem" zaczną się w jakż > e > kulturalny sposób rozwodzić nad przypuszczalną przynależnością etniczną > właściciela firmy. norma. charakterystyczne dla fanatykow/ekstremistow/psycholi. te pseudo-katolicko-radio-maryjne chamy stanowia zagrozenie dla demokracji i wolnosci slowa. nalezalo by ich izolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: "Chamstwo inaczej", czyli koszerny humor ! IP: 80.48.254.* 15.12.05, 08:26 Gość portalu: zenek napisał(a): [...] Komtur toruński nigdy nie należał do Narodu polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton Re: "Chamstwo inaczej", czyli koszerny humor ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:44 Prostactwo i chamstwo raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: "Chamstwo inaczej", czyli koszerny humor ! IP: 217.96.36.* 15.12.05, 11:07 Ludzie idzcie do psychiator leczyc sie z "GW". Ciagle pod kazdym artykulem to samo. To jakas mania przesladowcza. Radze tutaj nie wchodzic, bo pewnym osoba, pewnie glownie z RM, wchodzenie na gazete wyborcza zle wplywa na ich zdrowie psychiczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymitri Re: "Chamstwo inaczej", czyli koszerny humor ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:47 Prostaczy humor i koszerne chamstwo. Prymityw i brak kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: "Chamstwo inaczej", czyli koszerny humor ! IP: *.kazimierz.m4.pl 19.12.05, 20:23 Czy to konkurs odgadnij autora postu? "koszerny humor" hmmmmm? MAM!!! Leszek Bubel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garfield69 Re: I tak oto beret został symbolem religijnym IP: 200.46.75.* 15.12.05, 16:40 A poniewaz sady i policja sa teraz w rekach PiS-u wiec winni beda na pewno ukarani. Tylko czy za taka wolna Polske zgineli gornicy z kopalni Wujek ? Historia kolem sie obraca. Nastapil obrot o 360 stopni, tyle ze inna ideologia jest teraz panujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
dziecina.betlejemska Aż miło czytać jak się mohery pienią!!!! 15.12.05, 18:07 Aż miło czytać jak się mohery pienią. Strzał w dziesiątkę, w czuly punkt moherowego buractwa. A gierka jest rewelacyjna, bardzo dowcipna i pomysłowa! Hahahaha! Berety, pobluzgajcie teraz trochę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarka Re: I tak oto beret został symbolem religijnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:34 Doskonale powiedziane , beret jako symbol religii, ciekawe czego jeszcze nam zabrnią?? Nie możemy dac się , trzeba walczyć o wolnośc słowa młodych ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Niski poziom, zenujące... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:25 Wolisz dzieci pana G., który w stanie wojennym kolaborował z Jaruzelskim, a teraz kreuje się na wielkiego polskiego patriotę? I ma bardzo "polskie" niemieckie nazwisko, kosmetycznie spolszczone z "Gertig"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_swinia Re: Niski poziom, zenujące... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 08:10 Gość portalu: jan napisał(a): > To chyba dzieci Wałęsy są twórcami witrynki, albo Adasia Szechtera to chyba bekarty rydzyka sa tworcami witrynki, albo ojca krola Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter Niski poziom? 15.12.05, 08:20 Ale przecież chyba i tak wyższy, niż w Twojej rozgłośni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Niski poziom, zenujące... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 08:58 spiskowa teoria dziejów, a czemu można sobie żartować z Żydów,a z Radia Maryja nie ? Chłopcy z Młodzieży Wszechpolskiej mogą naśladować hitlerowców, którzy zabili kilka milionów Polaków, a moherowy berecik stał sie świętością - chyba komuś sie z Krzyżem pomylił ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Niski poziom, zenujące... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 16:27 To spróbuj napisać artykuł krytykujący Żydów - będziesz miał zaraz sprawę sądową i będziesz wyklęty za antysemityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cammm Re: Niski poziom, zenujące... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:19 Gość portalu: Aga napisał(a): > To spróbuj napisać artykuł krytykujący Żydów - będziesz miał zaraz sprawę > sądową i będziesz wyklęty za antysemityzm. Nie kłam dziecinko. Jak najbardziej możesz. Zupełnie spokojnie, kiedy będziesz pisała prawdę. Ale jest też mnóstwo przykładów (vide prałat Jankowski), że można kłamać bezwstydnie i pozostać bezkarnym. Kościół kolportuje mnóstwo pisemek o takiej treści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chamoobrona Darmowa kampania reklamowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:44 "Niech wszyscy się dowiedzą w przedświątecznym czasie, jak ta firma traktuje starszych ludzi i ich rozgłośnię". Głupie LPR i RM, zrobią świetną i na dodatek darmową reklamę tej firmie. A House się z nich wszystkich śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Niski poziom, zenujące... 15.12.05, 11:00 Bardzo mi się podoba reklama. To naprawdę nie moja wina, że nieszczęście tego kraju jakim jest PIS z twarzą radia co ma ryja, wzbudza pusty śmiech u ludzi myślących normalnie. Oj szykuje nam się kadencja pełna kabaretu i śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel_ojca_R Witaj, o znawco życiorysów wszetecznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:52 to głąbie nie wiesz, że poprzednik prezia starozakonnych kocha(ł) jak większość tego ksenofobicznego motłochu. no to kiedy Pan Jezus został obrzezany? czy już się obraziłeś i lecisz do sądu, czy ci wara opadła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Niski poziom, zenujące... IP: *.kapy.bydg.pl / 217.97.147.* 15.12.05, 17:51 Świetna reklama , precz z Rydzykiem !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT4D Re: Niski poziom, zenujące... IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 15.12.05, 18:08 Hehehe... House moze nie ma dobrych ciuchow, ale z pobudek ideologicznych ide sobie cos tam kupic w te swieta. :P To ohydne, klamliwe i zydozercze radio trzeba tepic wszystkimi mozliwymi sposobami! ------------ IV RP - tak wielu chrzescijan - tak malo lwow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarka Re: Niski poziom, zenujące... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:32 Bynajmniej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawe Ależ mamy młodzież!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:18 Pierwszego chowu! Czyli trzodę chlewna!! Ogłupiałe i otępiałe dzieci bez zasad i honoru. Dzieło GWnianej i TP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Ależ mamy młodzież!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:49 A jakie mamy stare dewoty w naszym kraju szkoda gadac tyle lat przezyly i nic sie nie nauczyly mozna im klasc do glowy co sie zechce. A organ nazywany potocznie mozgiem chyba u nich zaniknal bo nie wiem ile klas szkoly podstawowej musialbym skonczyc i zakonczyc edukacje zeby wierzyc w te brednie i dac sobie robic pranie mozgu. Dobrze ze wiekszosc tego elektoratu juz wkrotce bedzie wachac korzenie kwiatkow moze cos sie wtedy zmieni w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Ależ mamy młodzież!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:42 greg - bezmózgowiec !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Ależ mamy młodzież!! IP: 217.96.36.* 15.12.05, 11:13 Jesli tylko to potrafisz napisac, to sam jestes bezmozgowcem. A co do dzieci, to nie jestemdzieckiem i mnie tez rozsmieszyla ta reklama. Trzeba podchodzic z pewnym dystansem do wszystkiego. A niestety "Moherowe berety" same sobie szkodza pieniactwem i brakiem logicznych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
yardley Re: Ależ mamy młodzież!! 15.12.05, 00:36 Za to "starszyznę" mamy wspaniałą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neni Radio Maryja i to przetrwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:19 To błahostka, mimo, ze cuchnaca! Obrzydlistwo w stylu TVN. My i tak kochamy Radio Maryja. Jeszcze bardziej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez ryja Nie przetrwa! IP: *.fbx.proxad.net 14.12.05, 23:03 Zycze ryjowi by nie przetrwal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość szanowny [; Re: Radio Maryja i to przetrwa! IP: *.ols.vectranet.pl 15.12.05, 21:12 Loooooooool... czysty fanatyk/fanatyczka. Nie wiem czemu Radio ma ryja podpina sie pod kosciol. Przeciez moglaby to byc partia albo moze lepiej, sekta :). "POLITYKA I RELIGIA TO DWA RÓŻNE ŚWIATY! POLITYKA I RELIGIA MUSZĄ ZOSTAĆ ROZDZIELONE!" Jan Paweł II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx@xx Alleluja i do przodu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:20 Zło przeminie! Wybaczamy wam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher SUPER! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:22 Teraz to Radio Maryja jest już znane i będzie słuchane nawet tam, gdzie do tej pory ludzie nie słuchali! Ależ ewangelizacja!nGazetka mimowolnie zrobiła sobie kuchę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZATAN Re: SUPER! IP: *.nfz-krakow.pl 15.12.05, 14:55 A radio maryja obraża moje uczucia religijne! Choć przyznam, że mocherowe berety mnie podniecają. Trzeba wprowadzić modę na mocher wśród prostytutek (również męskich)- to będzie pojednanie z RM FM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: córka.rydzyka Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:22 na prymitywów w moherach odpowiadamy prymitywnymi metodami walki. Make love not moher ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syn Marnotrwany [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moher Fajne! .....Make love not moher!.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:54 Fajne! .....Make love not moher!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magg Brawo o.Rydzyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:23 Brawo redemptoryści. Brawo Radio Maryja. Brawo Telewizja Trwam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezz zdecyduj się na jednego nicka IP: *.altec.pl / *.altec.pl 14.12.05, 21:33 W 10 minut wpisałeś się pod 10 różnymi nickami; takie sztuczne robienie "oburzonych moherów" tylko cię ośmiesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: zdecyduj się na jednego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:27 Daj spokój, z takim bezmózgiem nie ma co dyskutować.. nie dość, że głupi, to jeszcze schizofrenik:) Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Re: zdecyduj się na jednego nicka 14.12.05, 23:40 Rozdwojenie jaźni widziałem, ale rozdziesięcenie??? Może to ON sam najwyższy czarownik z Czarnej Wieży - Rydzykon! Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka BRAVVVO ZA ODWAGE!!!! Oczywiscie IV Rzeszy 14.12.05, 21:36 niedlugo wszyscy innomyslacy beda siedziec albo w obozach albo w wiezieniach ale ejszcze trzeba sie pocieszyc wolnoscia ktora sami w wyborach sobie ograniczylismy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abo SuperHiper kwadrat! IP: *.prenet.pl 14.12.05, 21:46 Świetny pomysł! SuperHiperDeLux kwadrat! Tak 3mać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyRydzyk Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety IP: 195.69.81.* 14.12.05, 21:51 Jestem tylko ciekaw na jakiej podstawie chca zazadac zdjecia witryny. Skoro nie pada tam ani slowo ani o radiu maryja ani o wartosciach przez "CH". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:58 też jestem oburzony, powinni spalić na stosie autora strony! zwłaszcza że rydzów chomiki nie jedzą. to już wyraźna obelga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ema Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety IP: *.chello.pl 15.12.05, 10:29 uhaha, no właśnie, ja też jestem oburzona; chomik wchmdający rydza obraża moje uczucia chomicze Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety 15.12.05, 11:07 Oczywiście że chomiki nie jedzą rydzyków - otruły by się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat ale jaja jak moherowe berety... kapito stronka!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:05 nie dac sie ciemnogrodowi ktory ciagle wyje o obrazaniu uczuc religijnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: ale jaja jak moherowe berety... kapito stronk 14.12.05, 22:11 tworcy znakomici, idioci z sejmu polskiego i inni lprowcy niech wiedza ze to poczatek walki z ciemnota , zacofaniem, obskurantyzmem , szowinizmem i nietolerancja. Ciemnosc nie zwyciezy nad jasnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olewacz Wiecej takich stron dla rownowagi. IP: *.versanet.de 14.12.05, 22:07 Dlaczego mocherowe dewoty maja byc pod ochrona, a pedaly nie ??? Demokracja po Polsku. olewacz Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.musial Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety 14.12.05, 22:18 i czym sie tu podniecac. Reklama zenujaca (gierki w stylu zabij Husajna), trafiajaca chyba do ludzi na poziomie przedszkolakow. Jesli target group to mlodziez 15-25 to czuje sie bardzo niedoceniony jak czlonek tej grupy. Ryanair za to pomysl calkiem trafiony:) Z jajem i bez jakiegos prymitywnego uderzania mlotkiem w swinski ryj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja no grunt to dobry PR IP: *.devs.futuro.pl 14.12.05, 22:33 Dawno o HAUSIE nic nie było słychać, No cóż padło na jakże szacowne grono ofiar. Najbardziej tolerancyjnych , ineligentnych, no rzec mozna "Kwiat Polski" (- no przecież nie młodzieży) i kupe miłych epitetów.... Ale ten Kwiat Polski z mocherowym listkiem to już nie pamięta cenzury (?) - teraz oni chcą nam robić cenzurę. TAKIEGO WAŁA. Co żal Wam otwartych granic, w miarę wolnych mediów no i akurat w tym wypadku - wolnego rynku. Hause jest w tym momencie kryty z kazdej strony, żaden prawnik się do nich nie dobierze - bo za co. Gdzie tam jest wprost religia, rydzyk, radio M. To niby dlaczego sympatycy czerwonych kapturków nie pozwali HEYAH do sądu? Ale jaja, ktoś słucha jeszcze w tym kraju RADIO M i jeszcze w to wierzy i z moich podatków żyje ta cała rzesza mocherowa. Ja pieprze, ja sobie nie zyczę aby choćby 5 zł. z moich podatków szło na tych ludzi. Powinni poprosić Ojca Dyrektora - na pewno w swym miłosierdziu pomoże wszystkim potrzebującym. ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:23 A gdzie tu obraza uczuć religijnych? Czyżby panowie z LPRu modlili się do beretów z moheru, zamiast do Pana Boga? Z tego co wiem, fetyszyzm nie jest uznany oficjalnie za religię, w związku z tym o obrazie uczuć religijnych nie może tu być mowy. Ciekawe, że mnie ta gra akurat nie obraża, chociaż jestem wierzącym i praktykującym katolikiem (choć przyznaję, rozgłośnię ojca dyrektora mam głęboko w poważaniu, bo sieje nienawiść i nie ma nic wspólnego z wartościami chrześcijańskimi). Niektórzy działacze jak widać mają chyba moher zamiast mózgu.. Nie bez powodu moja babcia mawia, że jak Pan Bóg chce kogoś pokarać, to mu rozum najpierw odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.musial Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety 14.12.05, 22:27 obrazac to mnie tez nie obraza (tez jestem katolikiem), ale przyznasz chyba ze jest co najmniej zenujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 22:32 Żenująca cokolwiek jest, ale ja mówiłem tylko o tym, że nie uważam tego za obrazę uczuć religijnych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiani Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety 15.12.05, 01:05 popieram, jestem praktykującą katoliczką (serio), ale nie modlę się przecież do rydzy, ani do beretu, na litość boską... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traf Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety IP: *.torun.mm.pl 14.12.05, 22:54 Hehehe juz sam tytul jest smieszny.Juz widze wyslaników rydzyka pikietujacych przed sklepami haus.A nasi politycy sa chyba zabardzo zwiazani z rozglosnia,chodzi o kaske czy co? zwala z beretów robi sie symbol walki z religia!! Haha Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety 14.12.05, 22:55 galba napisał: > I cóż tu powiedzieć... Jak widać prymitywów z chamskimi pomysłami nie brakuje. Zdecydowanie smieszniejsze od tej strony sa teksty o obrazie uczuc religijnych Marka Kotlinowskiego. Ciekawe co go tak "obraziło" swinski ryj ? Beret? czy moze rydz ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 07:58 > Zdecydowanie smieszniejsze od tej strony sa teksty o obrazie uczuc religijnych > Marka Kotlinowskiego. Będzie jeszcze zabawniej, zobaczysz. Tak śmiesznie że aż łzy będą lecieć tym, którzy nie poparli PiSu i LPRu. Niech ktoś zorganizuje pikietę przed stroną internetową! Odpowiedz Link Zgłoś
xegar Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety 14.12.05, 22:57 galba napisał: > Jak widać prymitywów z chamskimi pomysłami nie brakuje. Może Ty i ktoś z Twoich kręgów napisze, co wolno krytykować, a co Święte Jest i nie wolno? Jakaś taka lista... Bo jeśli chodzi o uznaniowe zakazywanie różnych zjawisk, to w Polsce mamy duże tradycje, kultywowane szczególnie w latach 50-tych i późniejszych XX w. Pod koniec lat 80-tych mówiono, iż "odtąd, co nie jest zabronione, będzie dozwolone". Już myślałem, że rzeczywiście tak się stało, ale znalazło się oto Radio Maryja, które odgrzewa metody stalinowskie: sianie atmosfery zagrożenia (teraz już wiem, co znaczy Rydzykowe "trzeba siać..."), wyszukiwanie wrogów wewnętrznych, tworzenie bojówek zwalczających ludzi o odmiennych poglądach itp. Xe. PS. Serwis moheroweberety.net jest całkiem sympatyczny i trzeba nie mieć poczucia humoru, żeby poczuć się urażonym. Głosy sprzeciwu jednak mnie nie dziwią, bo poczucie humoru jest właściwe osobom inteligentnym, a Radio Maryja nie jest skierowane do tego typu osób. Z tego względu nie obiecuję sobie, że Ty i Tobie podobni będą umieli przeczytać ze zrozumieniem tekst mojego postu. Nawet nie dziwię się, że nie masz nic do napisania. Korzystasz jednak z demokratycznego prawa głosu, rzeczy niewyobrażalnej dla Twoich przyjaciół. W "Naszym Dzienniku" nie ma Forum i proponuję wszystkim zastanowienie się, czy brak forum wynika z tchórzostwa, czy też prostego faktu, iż w systemach totalitarnych z Władzą się nie polemizowało. Odpowiedz Link Zgłoś
sushi4004 Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety 14.12.05, 22:58 Masz na myśli bandytów rzucających kamieniami w pokojowe demonstracje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Prymityw, chamstwo czy debilizm ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:04 A może wszystko naraz. Odpowiedz Link Zgłoś
yaraz82 Rabat aktualny mimo protestów ?:) 14.12.05, 23:14 :-) No ale rabat nadal aktualny mimo protestów mam nadzieje :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Prymityw, chamstwo czy debilizm ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:51 Wszystkie cechy typowe dla środowiska Gazety Wyborczej: Prymityw, chamstwo i debilizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisior Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:17 Będę w takim razie kulturalny: galba-ty homoseksualisto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathyy Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 23:42 poza radiem mozna jeszcze mlotkiem przywalic babci - sam nie wiem czemu ale tluklem az mi sie myszka przegrzala ;-))) a z tego ze ta cala obluda, falsz i katolickosc chodzi wkur.wio.na ta stronką jestem wrecz zajebis.cie zadowolony. i z tym to uczuciem blogiego zadowolenia poloze sie dzis spac, pierwszy raz od kiedy prezydentem jest w tym kraju poltorametrowy, katolicki chomik wreszcie ktos wam na odcisk nadepnal, stado baranow ojca tranzystora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasd Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety IP: 213.155.168.* 15.12.05, 00:45 > poza radiem mozna jeszcze mlotkiem przywalic babci - sam nie wiem czemu ale > tluklem az mi sie myszka przegrzala ;-))) > a z tego ze ta cala obluda, falsz i katolickosc chodzi wkur.wio.na ta stronką > jestem wrecz zajebis.cie zadowolony. > i z tym to uczuciem blogiego zadowolenia poloze sie dzis spac, pierwszy raz od > kiedy prezydentem jest w tym kraju poltorametrowy, katolicki chomik > > wreszcie ktos wam na odcisk nadepnal, stado baranow ojca tranzystora. dokładnie, spieprzaj dziadu - i babcio w berecie, niech wreszcie bedzie porzadek w tym katolickim kraju, gdzie srednia partnerow seksualnych wynosi 1/3 sredniej swiatowej. Czas na zmiany... na podatek liniowy.. na tolerancje.. a nie na trwanie w tym g.wnie.. z kaczorami, lepperami, giertychami, rydzykami i gwalcicielami na czele.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 14.12.05, 23:35 lol nie wiem co mają do tego hiphopowcy, oni w sklepach house ubierają sie równie często jak metalowcy Odpowiedz Link Zgłoś
obrazoburca Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety 15.12.05, 14:56 Reklam nie adresuje sie przeciez do grup czynnie dokonujacych zakupów danego produktu czy marki. No to teraz juz wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko raz 01 [...] IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 14.12.05, 23:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistago własną babcie by sprzedali IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 15.12.05, 00:06 by rylko kase zarobić. i tyle Aludziska głupie się tym podniecają żena ,żaena ,żean i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars a mnie sie to podoba :-) 15.12.05, 00:12 bo nie znosze klamliwego Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Hymn moherowych beretow 15.12.05, 05:31 moher to sila, moher to lud, moher to ksiedza radosny wzwod Rydzyk i wierna Leonida niejednego przegnali Zyda zawszone Zydki i pedaly przed moherami beda drzaly komuchom jaja oberwiemy cyklistom detki przeklujemy Masonow w beton i po krzyku kochamy cie ojcze Rydzyku tys naszym krolem, tys nasz pan MOHER to jest prawdziwy szpan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d3f.0rm4t0r Re: Hymn moherowych beretow IP: *.chello.pl 22.12.05, 23:39 I dobrze im jadą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Hiphopowcy wabieni na moherowe berety IP: *.chello.pl 15.12.05, 00:23 brawo Artman i House. Prosze o wiecej takich pomyslow. Drukuje kupon i ide zaraz na zakupy do House. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś