Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jak Wam się podoba Miss Polonia 2004??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:06
    ano własnie- jak wyżej...
    moim skromnym zdaniem średnia urody była po prostu przeciętna, i to nie
    złośliwośc ani zazdrość z mojej strony- ja na ulicy widuję ładniejsze panny,
    poważnie! co myślicie?
    była taka jedna, cud urody dziewczyna- typ latino wręcz- kocie oczy i ogrom
    wdzięku, ale odpadła przed finałem. Wygrała jakaś przeciętna, moim oczywiście
    zdaniem, blondyneczka;-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: anka Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:11
        Moją uwagę zwrócila jedna dziewczyna, ktora wyróżniala sie urodą sposród
        pozostalych, mianowicie dziewczyna z numerem 7 (miala Monika na imie). Uważam,
        że byla bardzo ładna i "rzucająca sie w oczy".
        Ta, ktora wygrala, moim zdaniem, to przecietna, szara laska.
        • canile Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? 12.09.04, 15:13
          a może jakieś linki? bo ja ich nie widziałam...
          • vendea Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? 12.09.04, 15:37
            prosze bardzo:

www.misspolonia.com.pl/fin_04/18_borowicz.htm
            ogladalam sam koniec i przynajmniej odpowiedz na pytanie sedziow naszej miss
            byla zabawna, pozostale 4 madralinskie mowily o ratowaniu swiata a nasza kasia
            na pytanie co zrobilaby z milionem oswiadczyla, ze zrobilaby wszystko, zeby go
            podwoic :-D bu ha ha ha

fizycznie tez mi sie wlasciwie podoba - troche nienaturalny kolor wlosow, ale
            buzia bardzo ladna i taka klasyczna! figura tez bez zarzutu. a ze jest taka
            rezolutna, mysle ze dobrze wybrali!
      • Gość: Richelieu* Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: 195.117.90.* 12.09.04, 15:15
        taaak, nikt tego dziadostwa nie oglądał, na jedynce była czekolada
        ale rzuciłam okiem na inny tv akurat wtedy gdy jakaś panna odpowiadała na
        pytanie co zrobiłaby gdyby została prezydentem super mocarstwa.
        - E,ą,ę, zrobiłabym tak, żeby w całym państwie zapanowała radość i dobro

umarłam ze śmiechu
      • Gość: kia Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:20
        tak:) wybór miała jeszcze krótko uzasadnić, ale nie dała już rady;-)
        • b_bb Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? 12.09.04, 15:29
          Nie oglądałam.
          Na stronie:
          www.misspolonia.com.pl/04_fin_a.htm
          podobają mi się dziewczyny z numerami: 2,4,14,18 i 24.
          Nie wiem, jaki cel mają teraz te widowiska. Dziewczyn nie można dokładnie
          obejrzeć, bo filmowane są tak, by pokazać szoł, zwykle marnej zresztą jakości.
          Wszystkie są wystylizowane jednakowo, mają identyczne stroje, nie mają szans, by
          zaprezentować swoją osobowość i wdzięk, jeśli takowe posiadają.
      • Gość: kia Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:34
        wygrała panienka z numerem 18
        a ta moja faworyta miała numerek 3 ; miala coś w sobie;)
        • Gość: kropeczka Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:48
          Dziewczyna z numerem 18 od początku była moja fawortytką i bardzo się
          cieszę ,że to właśnie ona została Miss Polonia 2004.Jest naprawdę
          śliczna,subtelna,ma bardzo delikatny typ urody.Wygladała uroczo na tle licznych
          biorących udział w konkursie blondynek,one wszystkie wydawały mi się takie
          same,banalne i nieciekawe,a przede wszystkim sztuczne,np.panie z numerami 1 i
          13.Poza tym ładna była też kandydatka z nr 24.Laska z numerem 7(o ile pamiętam
          I wicemiss)była beznadziejna,miała nieco "konikowatą"twarz:)
          • Gość: pawel Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:57
            7 nie zostala I vicemiss, niestety odpadla przed ścisłym finalem. Tez uwazam ze
            byla śliczna.
            18 jest do bani.
            3 byla za niska na miss.
            • Gość: go Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.04, 16:14
              o matko!!! niektore to normalnie "frankensztajny"!!! nie ogladalem tego, ale
              ze zdjec wynika, że poziom byl okrutnie niski. ta, ktora wygrala, jest
              zwyczajna dziewczyną, ale w porónaniu z cała reszta jest faktycznie najlepsza.
              niektórych sie po prostu przestraszyłam, np. dziewczyny z nr 20 - brrrrr!!!!!
              może wyszly tylko tak na tych zdjeciach, ale w takim wypadku po cholere
              zatrudniac beznadziejnego fotografa?
            • Gość: Richelieu* Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: 195.117.90.* 12.09.04, 16:17
              e tam, 3 jest najładniejsza. prawie tak ładna jak ja ;)
              • Gość: go Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.04, 16:21
                :)
                • Gość: Richelieu* Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: 195.117.90.* 12.09.04, 17:29
                  to nie jest wcale śmieszne , hihi, tylko autentyczne
            • blinski Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? 12.09.04, 17:11
              człowieku, siódemka to kompletna porażka - wygląda jakby twarzą kładła bruk.
              no ale perły (no, może lekka przesada - powiedzmy tombak) przed wieprze;
              najlepsze są wg. mnie 9, 16 (gdyby tylko miała mniej 'masywną' szczękę) i
              wspomniana już 24.
              w ogóle strasznie słabe te kobity.. w porównaniu do np. misski i wicemissek
              (oprócz 3. wicemiss) z '87 to straszna kiła.

www.misspolonia.com.pl/87_polonia.htm

oczywiście trzeba wziąć poprawkę na jakość zdjęć i ówczesną fryzurową modę:)
          • Gość: Chiara Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 19:20
            W 100% zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Też uważam, że najladniejsza była 18 i
            24, a 7 wyżej wspomniana jako ładna, jest wg mnie beznadziejna. Ale fajnie jak
            sie spotka identyczną opinię aż w tylu punktach:)
        • blinski Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? 12.09.04, 17:00
          nie wiem czy coś w sobie miała, ale na latino to ona nie wygląda:) raczej na
          farbowaną na kruczą czerń dresiarę z podblokowej ławeczki:)
          w każdym razie ja takie wrażenie odnoszę patrząc na nią.
      • kiddo Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? 12.09.04, 16:27
        ja nie przyglądałam sie panienkom, w ogóle włączyłam tylko na chwile, skacząc
        po kanałach i trafiłam akurat jak "śpiewała" Edyta Górniak - śpiewała w
        cudzysłowie, bo to był tak koszmarnie wykonany playback, że jeszcze teraz pękam
        ze śmiechu!! Wyglądalo to tak, jak by w ogóle nie znała słów, przekomicznie!!
        Ruszała ustami jak ryba ghyhyhyyy Nie rozumiem, skoro wynajmują taką Górniak,
        pewnie za grubą kasę, żeby wystąpiła i ZAŚPIEWAŁA na gali, to dlaczego jest to
        wykonanie udawane, na niby, i to jeszcze takie marne???
        • b_bb Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? 12.09.04, 16:32
          O, Górniak śpiewała!? Przecież ona pożegnała się ze sceną. :P:P:P Może teraz
          będzie tylko śpiewać z playbacku, skoro wszem i wobec ogłosiła, że kończy z
          karierą muzyczną. ;)))
          • gocha221 Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? 12.09.04, 16:43
            haha dobre!!! z tym playbackiem
            ja nie widzialam ani Gorniak ani missek, dopiero dzis na onecie je obejrzalam:-)
            ale a propos Gorniak:
            podobno musiala wystapic, bo juz wczesniej miala podpisaną umowę na ten występ:-)
        • blinski Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? 12.09.04, 17:17
          no dobra, ale na nią przynajmniej w przeciwieńsrwie do kandydatek można było
          sobie popatrzyć:)
          • miska_malcova Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? 12.09.04, 17:50
            nie ogladałam tego badziewia, ale laska, która wygrała jest całkiem ładna
      • Gość: Dorotka Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 19:04
        A Górniak śpiewała jednak z playbacku-hehehe
      • diastema Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? 12.09.04, 19:33
        najladniejsza z tych co byly do wyboru ;)))no i ma taka sympatycnza buzke;)
      • Gość: Jolie Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.09.04, 21:44
        urocza subtelna nastolatka ale bez wyrazu niestety !! napewno nie jest brzydka
        ale na miano najpiekniejszej polki raczej nie zasluzyla... poza tym wszystkie
        kandydatki wygladaly na wyborach niemal identycznie z tymi wystylizowanymi
        sztucznymi usmiechami!!...nie dalam rady obejrzec do konca:)
      • gocha221 Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? 12.09.04, 21:48
        a jak sie spisała nowa "gwiazda" TVN czyli Mołek??
        bo to chyba ona prowadziła.....
        • Gość: kasia838 Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 22:06
          potakiwala na kazde slowo wypowiedziane przez Oliwiera:))poza tym troche jej
          sie buzka swiecila.
      • Gość: chopinnn Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: 80.244.140.* 12.09.04, 23:27
        miss jest spoko, Mołek jest też spoko, niektóre babki były ujdzie ale dużo
        takich że o matko
      • Gość: Marina Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.strl401.mi.comcast.net 13.09.04, 03:59
        Wybrana miss to moim zdaniem bardzo ladna dziwczyna
        i ma w sobie najwiecej wdzieku w porownaniu z innymi
        ktore byly jakies takie nijakie. Napewno ma duze szanse
        w wyborach Miss World bo ma delikatne rysy twarzy i
        jestem pewna ,ze zrobi wrazenie. W pierwszej 10-tce napewno
        ja zobaczymy. Ale musze przyznac,ze
        te beznadziejne ich tance i kiczowate stroje to bylo
        raczej zalosne przedstawienie. No i na koniec te suknie
        okropne. Moje pytanie by brzmialo: Dlaczego te dziewczyny
        nie mogly wystapic we wlasnych sukniach wieczorowych tylko
        ktos im narzucil w czym maja wystapic. Bylo widac ,ze wiekszosc
        zle sie czula w tych fatalnych kreacjach !!!!
      • Gość: Nina Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 09:03
        najbardziej podobała mi się dziewczyna z numerem 22 - nie wiem czy kojarzycie
        • blinski Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? 13.09.04, 09:08
          pani nazwiskiem stanik:)? no nie wiem.. mi się średnio podoba.
      • Gość: Majka Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 13.09.04, 09:16
        Dziewczyna bardzo ladna, ale wydaje mi się, że nie ma szans w wyborach Miss
        World, przypuszczam że nawet nie znajdzie się w pierwszej dziesiątce.
        • Gość: martin Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 21:21
          Nie podoba się. Idąc ulica, spotka sie sporo ładniejszych .
      • Gość: anne Re: jak Wam się podoba Miss Polonia 2004?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 01:10
        Jak zwykle wygrała jakaś przeciętniaczka a później jeszcze wszyscy sie dziwią,
        że za granicą nie ma szans- bo taka jest prawda nie ma się co łudzić. " Kto ma
        kasę ten tańczy"- nikt mnie nie przekona ,że nasza miss pochodzi ze zwykłej
        przeciętnej rodziny- wręcz przeciwnie zapewne ma dzianego tatusia. W naszym
        kraju da się kupić wszystko....A piękne ale biedne ? Nie mają szans...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka