mania00077 21.05.06, 15:12 Mam pytanie,czy może ktoś jest zorientowany ile kosztuje minuta rozmowy z komórki do Polski.Mam telefon w Plusie i nie mam pojęcia jakiego wybrać operatora na miejscu.Proszę o pomoc zorientowanych w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel_bielsko Re: Jakie ceny połączeń tel? 21.05.06, 15:18 no raczej drogo. polecam miec telefon, ale korzystac wylacznie z smsow. lepiej kupic karte telefoniczna. dokladnej ceny nie opamietam. mi rezydentka mowila na poczatku jakie sa sieci, ktore najkorzystniejsze itd. sieci to: turkcell aria i jeszcze jedna - zapomnialem nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Jakie ceny połączeń tel? 21.05.06, 15:41 mania00077 napisała: > Pytanie bezprzedmiotowe.Trzeba zgłosić u operatora roaming( na Turcję) otrzymasz odpowiedz z podanym kodem z twojego telefonu i połączenie kosztuje tyle co w Polsce.Pierwszy raz jesteś za granicą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredna_krowa Re: Jakie ceny połączeń tel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 16:18 Ale jesteś nieprzyjemny.Odpowiedz dziewczynie jak pyta i nie bądź złośliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Jakie ceny połączeń tel? 21.05.06, 19:02 Gość portalu: wredna_krowa napisał(a): > Ale jesteś nieprzyjemny.Odpowiedz dziewczynie jak pyta i nie bądź złośliwy. Trzeba by pisać książkę aby dać instrukcje jak robi się to z własnego komputera i nie jest to miejsce do tego celu.Podpowiedziałem bardzo wyrażnie drogę,operator będzie doskonale wiedział co z tym zrobić a roaming na zagranicę to rutyna.Wynika z tego że nie jestem trolem ani tak złośliwy jak sądzisz,ale to twoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
yooreck Re: Jakie ceny połączeń tel? 21.05.06, 22:02 najkorzystniejsze ceny polaczen ma Turkcell - najpopularniejsza siec komorkowa w Turcji a cena polaczenia z polska kosztuje: okolo 8zlotych ( tak mam na billingu, tel w erze) Odpowiedz Link Zgłoś
mania00077 Re: Jakie ceny połączeń tel? 21.05.06, 22:29 Dziekuję za info yooreck! Konkretnie i bez złośliwych uwag jak twój poprzednik.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś