Dodaj do ulubionych

Fiskus ściga przedsiębiorców

IP: *.urzug.uni-duesseldorf.de 12.02.04, 21:15
PRYMITYWY Z URZEDOW SKARBOWYCH !!!! KIEDY TO SIE W KONCU SKONCZY??? TA ICH
PIEPRZONA SAMOWOLA W INTERPRETACJACH???
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Fiskus ściga przedsiębiorców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 22:09
      A w Krakowie fiskus sciga przed sądem dyrektyora szpitala, który gdy nie dostał
      pieniedzy NFZ wolał kupić leki ratujące zycie niz w terminie zapłacić podatki.
      Sa dwie mozliwosci: albo urzędnicy skarbówki maja gdzieś dobre imie państwa
      albo w ten sposób walcza z rzadem Millera, któremu takie doniesienia na peqwno
      nie służą.
      Jedno jest pewne dbaja tylko o własny interes a zwykłych ludzi maja za oszustów.
      • Gość: km2bp Re: Fiskus ściga przedsiębiorców IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.02.04, 22:44
        Będą niedługo następne wybory i będziemy musieli znów wybierać " między
        czerstwą bułką a
        zgniłym pomidorem, „ bowiem wszystkie polityczne świnie w tym kraju są takie
        same niczym Orwelowskie świnie z folwarku zwierzęcego. A główne zadanie tych
        sprzedajnych świń czyli wyprzedaż za bezcen majątku narodowego dobiega już ku
        końcowi i nie wierzcie ze ktoś poza obcym kapitałem będzie mógł w tym
        sfrajerowanym kraju rządzić Polska gospodarka i rolnictwo ledwo zipią i w
        dodatku są systematycznie dobijane przez Rząd , a to wygórowanymi roszczeniami
        skarbowego lub wymogami biurokratycznej chujni europejskiej. Sklepy w Polsce
        pomału zamieniają się w PEWEXY forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
        f=73&w=10579975 Miliony nie mają pracy bo lepiej za nędzne grosze z zasiłku
        kupować towary wyprodukowane za granicą. A rząd skutecznie niszczy każdą
        inicjatywę gospodarczą, bo nie ma już, kogo łupić. Sprzedał już zbyt wiele firm
        to teraz podnosi podatki. Sytuacje tą najlepiej obrazuje przykład magnata
        ziemskiego właściciela 20 wiosek, który żył głównie z daniny ściąganej od
        chłopów. Pan ten pewnego razu, przegrał w karty 19 wiosek i została mu jedna a
        on
        chciał dalej żyć jak pan no to podniósł chłopom daninę. To samo nasi okupanci w
        rozbuchanym ponad miarę sektorze administracji państwowej nie planują zwolnień
        a wręcz przeciwnie. Pieprzona banda sabotażystów

Narodowy Ruch Społeczny do Walki z Fiskalizmem i Biurokracją
      • Gość: km2bp [...] IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.02.04, 22:54
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Władek Re: Fiskus ściga przedsiębiorców IP: *.udn.pl 13.02.04, 12:16
        Przestępcy? To ludzie z po za SLD.
    • Gość: ember Re: Fiskus ściga przedsiębiorców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 22:19
      Czy rzetelność dziennikarska nie nakazywałaby poprosić o komentarz kogoś z
      Urzędu Skarbowego?
      • Gość: Polski Separatysta Re: Fiskus ściga przedsiębiorców IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.02.04, 01:07
        KM dobrze pisze. Ciekawy jest we wczorajszej GW artykuł o panu senatorze, na
        którym państwo straciło 43mln, długi jego firm były darowane przez róznych
        wysokich urzędników.
      • Gość: kami Re: Zobacz też! IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 19:39
        Prawy górny róg pod zdjęciem. Masz to czego szukasz.
        • Gość: kami Re: Zobacz także! IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 19:42
          znaczy sie miało być Zobacz także!
    • Gość: ja2701 Re: Fiskus ściga przedsiębiorców IP: 212.244.166.* 13.02.04, 07:10
      spierałem się z Urzędem Skarbowym o zwrot podatku, miałem opinie 2 radców
      prawnych że zwrot się należy, w swoich pismach powoływałem się na konkretne
      paragrafy kodeksu cywilnego, podobne orzecznictwo, niestety pan po drugiej
      stronie biurka wiedził lepiej choć skończył tylko zarządzanie i marketing.
      to po co nam prawnicy ??
      • Gość: rer Re: Fiskus ściga przedsiębiorców IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.02.04, 14:47
        Myślę ,że miałeś do d.. radów prawnych.Coto znaczy tylko zarządzanie i
        marketing?
      • Gość: rer Re: Fiskus ściga przedsiębiorców IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.02.04, 14:50
        Myślę,że miałeś do dupy radców prawnych.Co to znaczy skończył tylko zarządzanie
        i marketing?
    • unsatisfied6 ewolucja komuny 13.02.04, 08:57
      zapraszam dodyskusji na forum Bydgoszcz

ewolucja komuny

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10729962
    • unsatisfied6 okazja czyni złodzieja 13.02.04, 11:12
      nie chcę wypowaidać się na temat żądań fiskusa - oczywiscie absurdalne .

tak samo absurdalne jak te "kursy pedagogiczne dla właścieli firm" .

jak właścicieli firm potraktowali okazję zatrudniania praktykantów
      po zdobytych "kursach" . ano jako darmową siłę roboczą . faktycznie
      "pracodawca" ( w códzysłowiu , bo nie płacił w ramach ustanowionego
      prawa adekwtnej do pracy płacy - bywało 200 000 zł ) zwalniał
      wszystkich "praktykantów" po praktyce a zatrudniał nowych "praktykantów "-
      /powinno być darmowa siła robocza a nie pratykant/

bywało , że praktykanci pracowali znacznie ponad ustwawowe 42/tydz ,
      wierząc ze ewentualnie dostaną stały angaż i potrzebne doswiadczenie .
      faktycznie wiekszość z nich , po skończonych "praktykach" zasilało
      rzesze bezrobotnych .
    • Gość: znachor Re: Kroczem do Europy! IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.04, 19:02
      Jeżeli uczennice są prawidłowo wyszkolone, to ulga powinna przysługiwać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka