mercin.brezan 30.11.06, 20:32 Gratulacje z Żagania, czuję ze w końcu dostrzeżone zostaną problemy południa województwa: Lubska, Żar, Żagania, Szprotawy...etc :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nickii Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi z .. 30.11.06, 21:04 Gratuluje odwagi posłowi Fiedorowiczowi. Brawo!!! Jak najwięksi przegrani PO czyli Bachalski i Bukiewicz mogą dalej rządzić partią w regionie? To prawdziwy skandal, że mimo czerwonej kartki otrzymanej od wyborców nadal chcą rządzić, tym razem z tylnego fotela przez swoich figurantów. Bożenno Bukiewicz, w Zielonej Górze startując z ramienia PO wygrał by nawet miś Coralgol ale pani nie potrafiła. Dobrze że choć nie wybrali kinematografa na marszałka. Słyszałem, że ten Szymański to pożądny gość i zna się na biznesie. Oby tylko potrafił się uniezależnić od Bukiewicz, Bachalskiego no i swego zastępcy Ciemnoczołowskiego, który jest na pasku Bachalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woren Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 21:07 a może ktoś z Gorzowa powie jaki ten Bachalski jest naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.ztpnet.pl 30.11.06, 21:31 mercin.brezan napisał: > Gratulacje z Żagania, czuję ze w końcu dostrzeżone zostaną problemy południa wo > jewództwa: Lubska, Żar, Żagania, Szprotawy...etc :))) byłeś, jesteś i pozostaniesz kretynem do końca twoich dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.ztpnet.pl 30.11.06, 21:45 100000 tysiecy razy pisalem o slabej bukiewicz czlowieku bachala i sebie ciemnoczolowskim. Bylo tylko ujadanie zdraj... z zlielonogorskiej PO ze klamie. Czesio potwierdzil ze dba o Zielona Gore a nie tylko o swoj wlasny i partyjny interes !!! Brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.ztpnet.pl 01.12.06, 09:28 zgadzam sie z tobą Alek , NAJGORSZE CO MOGŁO NAS SPOTKAC TO TEN CIEMNOCZOŁOWSKI ! jest to figura ciemna i przydupas nawiekszego wroga ziel. góry Bachalskiego , Bukiewicz tez jest szemrana figura , jeden w drugiego sa siebie warci , obydwaj przegrali a ryja ile sie da ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tresmor Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.beyond.pl 01.12.06, 15:45 Ciemnoczolwski to jest zalosny figurant Bachalskiego, nic soba nie reprezentujacy, znam go, wiec wiem co pisze nie dziwie. Nie dziwie sie Fiedorowiczowi ze odszedl, ale naprawde chyba malo kogo byloby stac na taki krok, dlatego nalezy mu sie szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
mercin.brezan Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi 30.11.06, 21:50 Gość portalu: vts napisał(a): > byłeś, jesteś i pozostaniesz kretynem do końca twoich dni zielonogórska kultura najwyższego stopnia :))) co ci mistrzu w mojej wypowiedzi zaszkodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.backiel.com.pl 30.11.06, 21:52 przepraszamy vts-a ze istnieją Żagań, Żary, Lubsko czy Iłowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercin.brezan Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.backiel.com.pl 30.11.06, 21:51 przepraszam że istnieją takie miasta jak Żagań :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.11.06, 22:10 Fiedorowicz niech jeszcze złoży mandat posła.Żeby wywoływać intrygi nie potrzeba być wybrańcem narodu. Podobnie Bukiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajny listonosz ;) Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.ztpnet.pl 30.11.06, 23:06 Brawo!!! Mamy najmłodszego w kraju wice-marszałka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kick out Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 23:25 młodość i doświadczenie nie chodzą w parze, pożytku z niego nie będziemy mieli, ten facet nie skalał się pracą, no chyba że dla firmy Bachalskiego, no to ma nagrodę za wierność, karierowiczostwo czystej wody, a przegrana Bukiewicz to jej polityczny koniec w Zielonce, szykuje się wakat... młode wilczki do boju !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.ztpnet.pl 01.12.06, 09:32 te tajny listonoszu ! chyba jestes z rodziny tego przydupasa Ciemnoczołowskiego , lub sam piszesz listy pochwalne dla siebie , dla mnie jestes figura smieszną i faszywą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmok Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.06, 18:13 viceprzydu asa bo główny to B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były wyborca PO? głosoawałem na Fiedorowicza a nie na PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:36 i nie życzę sobie żeby mandat składał, co innego Bukiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
alfa1234 Zatrzymają Fedorowicza - zakład? 01.12.06, 00:27 Bachalski i Bukiewicz to przegrańcy. To oczywiste. Fedorowicz się obraził, ale niezbyt wiadomo, co chciał osiągnąć ktoś, kto w partii jest od roku. Koniec końców wydaje się, że sprawy się uspokoją - Schetyna przyjedzie w razie czego ;) A warto pamiętać, że Fedorowicza liderem listy zrobił Tusk, zsyłając JDJ do Senatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mercin Re: Zatrzymają Fedorowicza - zakład? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 00:53 JDJ powinien nie do senatu, tylko na zieloną trawkę,szkoda ,ze Tusk go nie spuścił,....byłaby całkiem fajna PO bez bachalskiego i budkiewicz.Ciemnoczołowski dalej nosiłby teczki za Bachalem............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zatrzymają Fedorowicza - zakład? IP: *.ztpnet.pl 01.12.06, 09:34 Fiederowicz to patrota ziel. góry i widze ,ze tylko jedyny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_zielonagora Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.ztpnet.pl 01.12.06, 01:03 Nowy układ sił w zarządzie województwa to duży sukces połuniowej części regionu. Miał być marszałek z Gorzowa a nic z tego nie wyszło. Bachalski chcąc na siłę wcisnąć Ciemnoczołowskiego na wicemarszałka musiał ustąpić w sprawie marszałka. Woźniak miał naprawdę duże szanse na objęcie fotela marszałka, ale Bachalski wolał kosztem Woźniaka wcisnąć zaufaną sobie osobę. Zatem zarząd przestawia się tak: - marszałek Szymański (z Żar) - wicemarszałek Ciemnoczołowski (z Zielonej Góry ale będzie zawsze za Gorzowem) - wicemarszałek Płonka (z Gorzowa) - członek zarządu Szablewski (Zielona Góry) - członek zarządu Fedak (z Zielonej Góry) Więc jest 3 do 2 dla południa regionu :P Co do Fiedorowicza to go bardzo podziwiam. To jest JEDYNA osoba która nie bała się postawić Bachalskiemu, który jest bardzo nielubiany nawet w Gorzowie (co pokazały ostatnie wybory na prezydenta miasta). Bukiewicz również przegrała i dziwi mnie to że przegrani (tzn. Bukiewicz i Bachalski) chcą mieć aż tyle do powiedzenia i sami obsadzają stanowiska w Urzędzie Marszałkowskim. Uważam że największym szkodnikiem lubuskiej PO jest właśnie Bachalski, traktuje partię jak swoją firmę swobodnie nią zarządzając. To nie Fiedorowicz tylko on powinien odejść!!! Wówczas lubuska PO by odżyła. Bachalski zawsze podejmuje decyzje które są dla niego dobre, nie kierując się przy tym dobrem partii (np. zawsze układał listy wyborcze w taki sposób, żeby na nich byli jego znajomi, gdyby nie zmiany tych list większość obecnych radnych sejmiku nawet by się w Urzędzie Marszałkowskim nie znalazła). Ja mam nadzieję że władze PO namówią Fiedorowicza do pozostania i przy okazji wykluczą z PO Bachalskiego. A Bukiewicz? Ostatni raz na nią zagłosowałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 01:52 Bukiewicz i Bachalski szkodzą PO.Może władze w W-wie zrobią porządek z tymi ludzmi.Szacunek dla Pana Czesława takich ludzi jest naprawde mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POwiec Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.06, 07:33 Czesiu może przemyśli swoją decyzje, a p. Buchała i p. Butkiewicz nie chcemy w partii za dużo zrobili krętactwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPIS juz nie zagl. na bukieiwcz IP: *.gala.net.pl 01.12.06, 10:46 w drug. turze glosowalem na bukieiwcz - ale po tym co prezent . z bachalskim to dobrze ze dostala kopa !!! zobaczcie ludziska to sa prawdziwe oblicza niekt. dzialaczy PO - to samo robi tusk w warszawce -walka ,buta i nienawisc - zniszczyc PIS ich domena i tylko to sie liczy w warszawce a gdzie ludzie ich marzenia ,praca dla nich nowe zalkady a nie markety i stacje benzynowe tak jak bylo dot. w zielonej gorze za 8 letniej kadencji sld w zielonej gorze - POPIS w zielonej gorze i niech dzialaja dla dobra ludzi zielonej gory - panie fiedorowicz niech pan dalej dziala w zielonej gorze dla dobra nas - trzeba tak jak w nowej soli robi prezydent - uklady ma gdzies - nowe zaklady i to sie liczy dla ludzi !!!! sld odstawic w lamus tacy ludzie jak pantak ,danielak ,listowski bochenski ,brachmanski nigdy nic nie zrobili w zielonej gorze i jeszcze teraz placza ze sie ich izoluje w zielonej gorze !! jeszcze maja czelnosc plakac nad swoim losem hanba to malo powiedziane - panie fiedorawicz ja wiem ze moich wypocin pani bukiewicz nie przeczyta bo to wielka senator ale to co ona pokazala to my ludzie zapam. na bardzo dlugo- chciala i zrobila to co sie robi w warszawce a tutaj trzeba nam spok. i nowych miejcsc pracy to jest to czym zyje zielona gora - pani bukiewicz skompromitowala sie i chron nas panie boze przed nia - POPIS do dziela pokazac ze obce nam spory - tacy ludzie jak urbaniak,budzynski mysle ze dobrze beda sluzyc zielonej gorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.ztpnet.pl 01.12.06, 09:37 marcin. Bachalski to najwiekszy wróg lubuskiego woj. ! i ten Ciemnoczołowski to jego przydupas [ to 5 kolumna Bachalskiego ten Ciemnoczołowski ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.ztpnet.pl 01.12.06, 13:43 cze marcin_zielona Wiem ze jestem pesymista ale wydaje mi sie ze zbyt optymistycznie podszedles do obsady zarządu wojewodztwa. Marszalek jest z Żar fakt (mam nadzieje ze on nie jest taki msciwy jak krolik) niby to poludnie ale pamietaj ze z obsadzenia jednak bachala. Czesio postapil zbyt pochopnie i emocjonalnie. Kto teraz bedzie pilnowal interesow ZG w PO ?? Przeciez zielonogorska PO juz praktycznie nie istnieje. Dobrze ze jest jescze Urbaniak Adam ale to tylko rada miejska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi z .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 07:38 Szkoda, ostatniego posła, który dbał o samorzady w regionie p.Fiedorowicza. Myślę, że PO samo sobie narobi wiecej szkody, niż PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg12 Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.06, 07:47 Mam prośbę do p. Fiedorowicza , proszę wrócoć do PO i walczyć o jej dobreimię wbrew pozostałym "graczom". Tu chodzi o przyszłość regionu, o nas a wyborcy ,wprawdzie dopiero za 4 lata sami ocenią postępowanie osób tworzących konflikty. My mamy rozwijać województwo lubuskie aby młodzi ludzie tu znajdowali pracę - działać jak władze Wrocławia.Plewy wywieje wiatr histori.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANUSZ Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 10:49 P.Fiedorowicz,gratulujemy odwagi,jest pan prawym człowiekiem. Jeżeli Tusk i inni nie reagowali na przekręty Bachalskiego to szkoda czasu tkwić w tej partii-PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :? Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 16:14 przciez oni by go tam przez najblizsze 3lata probowali zniszczyc! bachalski od zawsze rozpowiada niestworzone historie o jedynej osobie w tym wojewodztwie ktora potrafi mu sie sprzeciwic. nic dziwnego, w koncu trudno znalezc kogos kto by nie byl jego przydupasem, a bachalski bardzo tego nie lubi....takie sa wlasnie cechy tyrana.....bukiewicz wszystkich poklepuje a z drugiej strony noż wbija...niech małpa zajmie sie nieruchomosciami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POpis Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.06, 18:17 Co ona nawet tego nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi z .. IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.06, 08:10 No cóż, gratuluje Panu Szymańskiemu nowej funkcji, mysle, że jak dobierze sobie dorby zespół znający się na funduszach UE ( mamy nowy okres programowania) to dla Województwa będę korzyści. Jesli chodzi o Posła Fiedrowicza, no cóż, to prawdziwie uczciwy czlowiek, któremu zalezy na społecznej pracy. W Gubinie doświadzyliśmy rozgrywqek Bachalskiego z kandydatem na burmistrza Świtalskim, u nas nie daliśmy się omamić i wygrał Bartek, ale w Sejmiku widać nie chodzi o czystą i uczciwą grę. Szkoda. Poseł Fiedorowicz może i emocjonalnie podchodzi do polityki ale t oze wzgledu na Jego prawdziwe zaangażaowanie w pracę na rzecz społęczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.06, 08:43 Bartłomiej Bartczak burmistrzem w Gubinie - to faktycznie fenomen, chyba najmłodszy burmistrz wszechczasów. cv ma imponujące, niemniej nie ulega wątpliwości, że brakuje mu doświadczenia, a kojarzę go prawdę mówiąc jako niepoważnego chłystka - faktem jest jednak,że jeszcze niedano chłystkiem z racji wieku miał po prostu prawo być. Tak czy inaczej życzę mu i mieszkańcom powodzenia - Gubin strasznie podupadł w ostatnich latach, a ze Słubicami nie ma się nawet co równać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyczochrany zgadzam się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 11:18 Mimo iż moje serce bije po lewej stronie ( w sensie disłownym i przenośnym) a co do działalnosci PO w kraju mam duzo zastrzeżeń. To posł Fiedorowicza zawsze dazyłem dużym szacunkiem. Już od poczatku mojej społecznej dziłalności w min. Młodziezowej Radzie miasta ZG. mogłem liczyc na pomoc pana Czesława. Jest człowiekiem zyczliwym i bardzo ludzkim. Jego emocjonalne podejscie do wielu spraw wynika z tego że los ludzi i regiony bardzo lezu mu na sercu. Ponie Posle. Liczymy na Pana i Pana popieramy w tym co pan robi. Precz z bukiewicz i bachalskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikier Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi z .. IP: 217.116.110.* 01.12.06, 08:35 nieznam tych ludzi na tyle aby ich oceniac ale to co sie dzieje w polityce przechodzi wszelkie zasady dobrych manier i kultury politycznej,niewazne jest czy ktos jest dobry czy nie ,wazne jest kto kogo ogra i kto wiecej wezmie z wszelkimi przyjemnosciai kto kom wiecej dokopie ,partykularne interesy poszczegolnych osob i parti eliminuja z zycia politycznego tych ktorzy chca robic cos dla innych bez przyaleznosci do jakiej kolwiek prtii,ale nie to juz zawiele dla zadzacych i zdobywajacych wladze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wre Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi z .. IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.06, 10:13 Bachalski to gorzowiak mieszający w ZG.Ma swoje szkoły nauki języków.Zielonogórzanie popierajcie zielonogórskie firmy i doprowadzajcie do rozrostu lokalnego biznesu.Tak możemy zaprotestowac przeciwko p.bachalskiemu i jego polityce antyzielonogórskiej.Dobrze ze Bozena nie została prezydentem bo wtedy by gorzowiak rzadził zg bo ona tylko umie przytakiwac a broń boże już się postawić komus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurka Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.06, 11:40 Bachalski szkoly jęszykowe ma ale sam języków nie zna!!! Ciemnoczołowski to wariat z papierami ten człowiek leczył się psychatrycznie! Taki "zaufany"człowiek to jest właśnie osoba godna Bachalskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi z .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 10:43 Gratuluję wszyskim którzy przyczynili sie do odejścia PoasŁa Fiedorowicza z PO,dość prywaty Panie Fiedorowicz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO-wyborca Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 10:53 TY "miejscowy" zapomniałeś się podpisać - jestem pieskiem Bachala i ślepo wykonuję polecenia mojego pana. DO BUDY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popis WON ! Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: 62.87.177.* 01.12.06, 11:14 popis WON !popis WON !popis WON !popis WON !popis WON !popis WON !popis WON ! popis WON !popis WON !popis WON !popis WON !popis WON !popis WON !popis WON ! popis WON !popis WON !popis WON !popis WON !popis WON !popis WON !popis WON ! popis WON !popis WON !popis WON !popis WON !popis WON ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZSMPolek Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.06, 17:29 a w imie czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elector Zenujacy spektakl na odchodnym... IP: 195.177.222.* 01.12.06, 11:32 zadziwiajace samouwielbienie,fatalny styl uprawiania polityki, brak poczucia rzeczywistosci i w koncu obrazenie wielu powaznych osob - wszystko to dyskwalifikuje Fiedorowicza jako polityka Zupelnie zatracil poczucie rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Zenujacy spektakl na odchodnym... IP: *.ztpnet.pl 01.12.06, 13:52 Teraz to ciemnoczolowski taki zly ale jakos musial sie dostac do tego sejmiku. JA NA NIEGO NAPEWNO NIE GLOSOWALEM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Zenujacy spektakl na odchodnym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 15:09 "Warto być uczciwym" - panie Fiedorowicz,gratuluję odwagi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grand Prix 2006 Nominuje : Cyrk Fiedki IP: *.tdi.tktelekom.pl 27.12.06, 22:40 Gość portalu: elector napisał(a): > zadziwiajace samouwielbienie,fatalny styl uprawiania polityki, brak poczucia > rzeczywistosci i w koncu obrazenie wielu powaznych osob - > wszystko to dyskwalifikuje Fiedorowicza jako polityka > > Zupelnie zatracil poczucie rzeczywistosci. To był chyba CHICIOR ROKU, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erasmus Re: Nominuje chiciora electora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:15 Elector chicor zostales nominawany w kategorii "brak poczucia rzeczywistosci" Mysle rowniez ze masz szanse na nominacje w kategoriach: najglupszy post sezonu, wiernosc bulgarskim kanonom socjotechnicznym, najlepsze zaciemniecnie obrazu sezonu i specjalna nagroda jury za najglebsze wejscie w tylek bachalowi Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld won sld won IP: *.gala.net.pl 01.12.06, 15:40 sld won!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarys Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi z .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 16:06 Co to jest samorząd - to rządzenie naszymi pieniedzmi przez patrie. Ludzie ale to głupota poto płacomy podatki z naszych ciężko zarobionych pieniędzy aby potem jacys tam partyjniacy nimi szastali. Teraz mamy przy władzy trzy partie poczekamy zobaczymy jak długo bedą żyli w zgodzie. Pani Bukiewicz okazała się posłanką niedojrzałą dobrze ze w drugiej turze głosowania nie głosowałem na nią. Ty wstrętna babo - judasz. A pan Bachalski to u niego normalne ze zawsze przemawiz przez niego prywata a nie dobro naszego województwa- ludzie przejrzyjcie na oczy. Pozdrawiam Pana Czesława Fedorowicza taki powinien być poseł . Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do jarys bukiewicz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdrada IP: *.gala.net.pl 01.12.06, 16:37 mysle ze masz racje !!!!!!!!!!!!!!!!! ja glos. na bukiewicz ale juz nigdy tego nie zrobie !!!!!!!! cale szcz. ze ta kobitka przepadla ale nieszcz.polega na tym ze jest senatorem ktory to bedzie szkodzil zielonej gorze - panie fied. niech pan idzie do POPIS i sprawa prosta __ komuchy pa pa za te 8 lat a wy wraz z prezydent. nowej soli do boju o zielona gore i jej wspan. mieszk. - KTO TO JEST TEN bachalski jakie on ma prawo mieszac w naszym miescie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! srodze zawiedlismy sie na pani bukiewicz i mysle ze pan urbanski w to wszystko sie wmiesza !!!! POPIS dla zielonej gory a swary takie jak w warszawie robi tusk i komorowski to dla zielonej gory niech pozostana odlegle !!! bo tylko czerwoni na to czekaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut Re: bukiewicz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdrad IP: *.backiel.com.pl 01.12.06, 16:49 Gość portalu: do jarys napisał(a): KTO TO > JEST TEN bachalski jakie on ma prawo mieszac w naszym miescie a ja myslałem ze chodzi tutaj o województwo i stanowisko marszałka no ale tak województwo to zielona góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaan Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: 83.238.74.* 02.12.06, 17:49 Co to jest samorząd - to rządzenie naszymi pieniedzmi przez patrie. Ludzie ale > to głupota poto płacomy podatki z naszych ciężko zarobionych pieniędzy aby > potem jacys tam partyjniacy nimi szastali. Teraz mamy przy władzy trzy partie > poczekamy zobaczymy jak długo bedą żyli w zgodzie. Pani Bukiewicz okazała się > posłanką niedojrzałą dobrze ze w drugiej turze głosowania nie głosowałem na > nią. Ty wstrętna babo - judasz. A pan Bachalski to u niego normalne ze zawsze > przemawiz przez niego prywata a nie dobro naszego województwa- ludzie > przejrzyjcie na oczy. Pozdrawiam Pana Czesława Fedorowicza taki powinien być > poseł . Brawo. Dobrze powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 16:59 ciekawe co na to wszystko powie pan Tusk, dzięki Fiedorowiczowi będzie musiał przyjrzeć się Bachalskiemu i lubuskiej PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 18:39 Kto to jest Pan Szymański z Zar i czy się on zajmuje dobrze go znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.06, 19:02 Pan Szymański z Żar to przedsiębiorca. Prezes Poli-eko,Unitech-impex,Korner. Jego działalności społeczno-politycznej nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ops_1 Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 08:05 to nie ten SZymański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.zacisze.zgora.pl 02.12.06, 12:18 Jak to nie ten? To który w takim razie? Wydaje mi się, że ten właśnie. Kandydował także na burmistrza Żar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubartek Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 18:40 Może czasami trzeba postawic sprawę na "ostrzu noża". Śmieszą mnie głosy o przewadze południa czy też północy, ważne jest całe województwo. Szkoda p. Iwana, pokazał że potrafi zrobić dużo dobrego. Po co eksperymentować z p.Szymańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kongo Re: mam to w d.... IP: *.u3d.net 01.12.06, 19:00 Przywiozlem z holland towaru w hurcie na 100 tys papiera i sram na to co sie tu dzieje.za godzinke jade do Ploneza w Poznaniu na ruleteczke.A za tydzien do Peru lece z przesiadka w madrycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mam to w d.... IP: *.centertel.pl 01.12.06, 20:02 a kto wie... z ramienia jakiej partii jest ten nowy marszałek Szymański????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi z .. IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.06, 22:50 Bachalskiemu chodzi o kasę na szkolenia językowe z UE. Radzę uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi z .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 06:33 A czym to wszystko wobec wszechświata i wieczności.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 17:43 W dalszym ciągu nie wiem o jakiego Pana Szymańskiego chodzi? Bo o imieniu Krzysztof jest dwóch jeden jest adwokatem ,a drugi?Skąd pochodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Sprzedali Zielona Górę!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.12.06, 17:54 Jakies gorzowiaki znowu u koryta pani Bukiewicz wez sie pani w garsc o Bachalskim nawt nie wspomne bo mi się pięść zaciska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ) Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.tdi.tktelekom.pl 03.12.06, 17:33 Zielonej Górze gratulujemy... Fiedorowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Piekna para z nich bedzie IP: *.ztpnet.pl 03.12.06, 21:37 miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,3770295.html Brakuje tylko syneczka Sebastnianka Zielona Gora ma przechlapane. Tylko PiS moze obronic ja przed gorzowkim desantem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Piekna para z nich bedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:22 Marszałek Szymański pochodzi z Lipinek i nie jest tym wielkim przedsiębiorcą z Żar ani znanym adwokatem z ZG. To tylko zbieżność nazwisk. Pracował w mniejszych firmach, zna się trochę na biznesie. Szkoda Fiedorowicza, jestem dumny ze na niego głosowałem. Mam nadzieje, że to już ostatnie podrygi Bachalskiego i Bukiewicz. Czas skończyć z tym kolesiostwem. Czy wyniki wyborów, które przegrali z kretesem nic ich nie nauczyły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: Piekna para z nich bedzie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.12.06, 13:13 Co Wy bredzicie, przeciez to Fiedorowicz ze wgledu na znajomosc kumpli z dawnej UW ( Schetyna...) zostal czlonkiem PO 2 tygodnie przed wyborami do Sejmu. Wrzucil Go od razu na 1 miejsce na liscie!!! On ma gdzies PO i ich czlonkow, zalozycieli. UW nie jedna partie rozwalila i przy okazji siebie. Jak slucham Fiedorowicza to taki Mazowiecki bis, gada trzy godzny a raczej belkocze o niczym i do tego antagonizuje wojewodztwo. Nie lubie Bachalskiego, Bukiewicz - sa bez wyrazu ale to co reprezentuje Fiedorowicz to dno totalne. Nigdy nie przygotowany, glupio madry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian k. Re: Piekna para z nich bedzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:51 "Dno totalne" to osiagnales w swoim fantasmagoryjnym poscie... Naprawde nie dziwia ostranie wyborcze porazki pary B&B - wykorzystywanie partii do partykularnych interesów, otaczanie sie ludzmi niekompetentymi ale poslusznymi, sklonnosci do intryg i klamstw, etc... Mimo wielkich pieniedzy ktore wydali na kampanie i poprawe wizerunku, ludzie tego jednak nie zaakceptowali. Choc posatawa pana Bachalskiego nie dziwi - nie od dzis wiadomo ze ten czlowiek to zawodowy oszust, to p. Bukiewicz w moich oczach totalnie skompromitowala sie swa ulegloscia wobec niego. Pokazuje to jak falszywa to kobieta, przeciez jescze niedawno, jesli dobrze pamietam, byla jego najzagorzalsza przeciwniczka. A to ze wypiela sie na Fiedorowicza, ktory od poczatku popieral jej starania o fotel prezydenta miasta, tylko potweirdza powyzsza teze. Co do p. Fiedorowicza, to moze i zareagowal zbyt emocjonalnie wystepujac z partii, poniewaz byl jedynym czlowiekiem w regionie zdolnym tworzyc przeciwwage w partii dla skrzydla przydupasów Bachalskiego, jednak zachowal sie jak prawdziwy przedstawiciel spolecznosci lokalnej, a nie partyjny watazka, myslacy tylko o swym tylku i kolegach przytakiwaczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plankton Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.06, 22:46 Wcale mi nie żal „biednego” Czesia: trzecia kadencja w Sejmie, dotychczasowe działania raczej mizerne a pożytek dla Regionu marny. Jak na niezłego lawiranta przystało, po mistrzosku jak kameleon, potrafi umościć sobie wygodne gniazdko – stosownie do sytuacji. Ale w końcu dość tego! Oj Czesiu, Czesiu nie wypinaj się więcej na swoich Pryncypałów. Skargi to się pisało w minionej epoce. Nie wracaj szybko. Pa, pa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkopolanin Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: 80.51.166.* 05.12.06, 07:30 Gość portalu: Plankton napisał(a): > Wcale mi nie żal „biednego” Czesia: trzecia kadencja w Sejmie, doty > chczasowe > działania raczej mizerne a pożytek dla Regionu marny. Jak na niezłego lawiranta przystało, po mistrzosku jak kameleon, potrafi umościć sobie wygodne gniazdko stosownie do sytuacji. Ale w końcu dość tego! > Oj Czesiu, Czesiu nie wypinaj się więcej na swoich Pryncypałów. > Skargi to się pisało w minionej epoce. Nie wracaj szybko. Pa, pa... P...dolisz. Gdyby nie Czesio Zielonka by była peryferią dolnoslaskiego o randze Boleslawca, najwyżej Jeleniej Góry. Jak to skutkuje zajrzyj czasami na forum radomskie, koszalińskie, lub inne byłego wojewodzkiego. Nawet encyklopedia by pisała: "Zielona Góra - miesto powiatowe w woj. donośląskim...." Takim głąbom jak ty powinno sie tego zyczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 12:19 słusznie gadasz, Czesiu to gość a Zielonka to piękne miasto wojewódzkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:57 pan fedorowicz to na tle naszych zielonogorskich politykow swietlana niemal postac . ani ci on moj brat ani swat ale sledze to cale nasze zycie polityczne i on jeden jawi mi sie jako ten naprawde uczciwy . wyglada ze tylko jemu zalezy na mieszkancach i na tym co sie zwie _-dobro miasta . wiec kibicujmy mu i zastanowmy sie dobrze zanim go skrytykujemy . choc jestem zwolenniczka platformy to nie mam mu za zle ze sie z niej wypisal bo sie widac mocno w.... co jest zrozumiale . czesiu ! tak trzymaj ! masz w miescie swoich zwolennikow i jak sie pan kubicki nie sprawdzi jako prezydent to kandyduj w nastepnej kadencji . jestem pewna ze wygrasz !ale obecnemu prezydentowi zycze jaknajlepiej , jak sie nie da prawej i lewej stronie a pokaze ze ma wlasne i korzystne dla mieszkancow i miasta zdanie to ma szanse na dlugie i szczesliwe rzadzenie . on tez jest ok. byle tylko sie nie zmienil . byle tylko kolesie partyjni nim nie manipulowali . a na marginesie : kurcze - ludzie, czemu wy takie bledy ortograficzne robicie ?! czy jak sie pisze na komputerze to zasady ortografii nie obowiazuja?! mam cos takiego ze jak widze ze ktos pisze "u " zamiast "O" to juz mysle ze to tluk jakis . myle sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:04 o kurcze , sorry , nie fedorowicz a Fiedorowicz i nie z malej z z duzej litery . was krytykuje a sama nie lepsza jestem . ale to "o" i "u " i "z" zamiast "rz" to mnie wkurza. nie dosc ze na codzien ludzie strasznie przeklinaja jakby im slow brakowalo to jeszcze takie niechlujstwo w polszczyznie wsrod internautow .. przykre . zaznaczam : nie jestem nauczycielka !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.12.06, 14:13 zastanawiam się kim Szanowna Pani Poprawiaczko Błędów możesz był (bo szczerze wątpię w Twoją bezstronność). Jego życie zmienia się jak w kalejdskopie (UW, PO, bezpartyjny (błahaha)tylko marynarka w kratkę od lat bez zmian. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomas Re: Szymański marszałkiem a Fiedorowicz odchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 21:20 Ciekawe jak się miewa nasz niezależny poseł Fiedorowicz ??? Chyba dobrze, bo nie musi słuchać "mądrości"i chichotów Bukiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś