Dodaj do ulubionych

Jak za darmo sprawdzić ilość minut w Erze????

IP: 80.51.251.* 20.12.05, 21:34
Czy jest jakiś numer, bądź kod dzięki któremu można za darmo sprawdzić ile
minut mi zostało?? Niedawno zmieniłam Orange na Erę i nie wiem...w Orange po
wstukaniu kodu *124*# mogłam sobie sprawdzić w mixie stan konta. A w Erze
odkryłam jeden taki numer, ale to nie wchodzi w darmowe minuty, tylko dochodzi
osobno do rachunku. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: ted Re: Jak za darmo sprawdzić ilość minut w Erze???? IP: *.chello.pl 20.12.05, 22:19
      bezpłatnie się nie da,niestety
      • Gość: LaurenO Re: Jak za darmo sprawdzić ilość minut w Erze???? IP: *.compower.pl 22.12.05, 00:19
        Chodzi pewnie o Nowy Konfort. Czy na pewno się nie da? Jesli ktoś ma jakaś Idea,
        prosze pisać. :)
        • yavorius Re: Jak za darmo sprawdzić ilość minut w Erze???? 22.12.05, 07:56
          zadzwoń pod 602963 (ale nie bezpłatnie, chyba 29 lub 48 groszy za połączenie)
          • Gość: SBKch Re: Jak za darmo sprawdzić ilość minut w Erze???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 08:49
            Mam ten sam problem, trzeba wydać 29gr, poza tym nie ma jak dowiedzieć się o
            reszcie wydatków (tych poza minutami wliczonymi w abonament, i np. połączeniami
            na 602963, transmisją GPRS, itp.)
            • yavorius spróbuj 22.12.05, 08:50
              wysłać smsa o treści K pod numer 602 (płatny standardowo). Jakaś informacja
              zwrotna przyjdzie, ale nie wiem, czy z dokładnym podziałem na GPRS:)
              • Gość: SBKch Re: spróbuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 14:43
                Przychodzi informacja zwrotna, ale w niej nie jest napisane nic o GPRS, wysłałem
                kilka e-mail'i w tej sprawie do biura obsługi abonenta Ery i potwierdzili że nie
                ma żadnej możliwości bezpłatnego, czy też płatnego sprawdzenia informacji o GPRS!
                • Gość: xyz Re: spróbuj IP: *.olsztyn.mm.pl 23.12.05, 07:34
                  A wysyłając sms pod numer 602 tracę darmowego smsa czy płacę dodatkowo?
                  • yavorius z tego co pamiętam 23.12.05, 08:04
                    to tracisz darmowego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka