madziulec Re: Polećcie żłobek w Legionowie! 03.11.06, 18:49 A w Legionowie jest tylko jeden zlobek... Miejski. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Polećcie żłobek w Legionowie! 03.11.06, 19:46 na forum dziala funkcja SZUKAJ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilif Re: Polećcie żłobek w Legionowie! 07.11.06, 20:50 ja żłobek w legionowie bardzo polecam. jak chce trochę więcej o tym poczytać to w wyszukiwarce tematów forum wpisz sobie "żłobki" i tam poszukaj czegoś o legionowie. jest na pewno bo rozmawiałam na ten temat z jedną z naszych forumowiczek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Polecam żłobek w Legionowie! 07.11.06, 22:26 MIejski i juz. Nie dlatego ze innych nei ma. Mozna zawsze dziecko wozic do warszawy, o ile sie tam parcuje. Ale nie. Ja nawet nie chec - wole potem gonic na zlamanie karku. Obecnie moj synek jest w 3 grupie - ma rytmike i korekcyjna gimnastyke, ktora nazywa "rozciagane koty". Z tego co widze po jadlospisie jest bardzo dobrze odzywiany. Do domu wraca czysty, usmiechniety i chetnie opowiada co danego dnia robil. W ciagu 2 tygodni nauczyl sie sam sciagac spodenki przed siadaniem na nocnik. Mysle, ze zostawiam ta swoje dziecko pod dobra opieka. Odpowiedz Link Zgłoś