1977

(18 wyników)
  • Data ciekawa, a życie wcale mi się nie układa. Często mam myśli samobójcze. Jestem samotna, bez pracy. Co robię źle? Dlaczego tak mi się nie układa? Co mogę zmienić? Bardzo proszę o pomoc. Moje literki: nie mam drugiego imienia, podaję pierwsze i z bierzmowania: Nx4, J,O,B,W,K,S,L,E,I x1, Ax6,
  • a co widać z mojej daty?
  • Czy ktoś może zinterpretować moją datę urodzenia?
  • Pytanie(4)

Moja data ur. to 25.02.78, numerologiczna 6, własnie złożyłam podanie na studia podyplomowe, czy uda mi sie na nie dostać,a 2 pytanie jest takie czy skonczy sie zastój i marazm w moim życiu osobistym? Z góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam
  • Bardzo proszę o wskazówki ,dla moje siostry kompletna ruina życia ,choroby dziecka ,bankructwo ,sprawy sądowe, 16.08.1975 2 imiona 2 nazwiska nie znam bierzmowania 1-5 2-3 3-1 4-2 5-4 6-2 7-1 8-0 9-3 pierwsze imię suma 27/9,drugie imię24/ 6, pierwsze nazwisko 21/3 obecne 16/7 jej męża 1.11.1977 1-3 2-2 3-0 4-0 5-2 6-1 7-0 8-0 9-0 dziękuje
  • Mężczyzna urodzony 25.08.1977 .Jaki jest proszę na odpisanie .Dziękuje bardzo .
  • Witam, na prawde czuje sie zagubiona. 5 dla mnie wiaze sie z dwoma skrajnymi osobowosciami, ktore zmuszaja czesto to bardzo trudnych wyborow. p. Januszu pomocy !!! Czasami mam juz dosyc tych wahan :( Moja data 6.11.1977. -agniecha
  • Witam panie Januszu, mialam kiedys przyjaciolke (ur. 7.04.1976), patrzac z perspektywy czasu byla to osoba, z ktora mialam jakis niesamowity, wrecz telepatyczny kontakt, rozumialysmy sie bez slow, mialysmy to samo poczucie humoru itd. niestety z czasem nasza przyjazn sie rozpadla, duzy udzial mial tu jej mąż, do którego ona przez wiele lat sie nie przyznawala (wyjechala za granice niby do ojca, a tak naprawde zawarla malzenstwo z rozsądku, czego sie wstydzila), ujawnily sie u ni...
  • Chciałabym dowiedzieć się czy moja data urodzenia (9.10.1977 r.).Czy na jej podstwie mozna określic co czeka mnie w przyszłości? Chodzi mi głównie o uczuciową sferę mojego zycia, bo jakos ostanio kiepsko mi się układa i nie mogę znaleźć odpowiedniego pratnera. Jes co prawda ktoś na kim bardzo mi zależy, ale on chyba nie odwzajemnia moich uczuć (jego data urodzniea 21.12.1977 r.)
  • bardzo prosze o interpretacje mojej daty urodzenia 24 grudnia 1977 g. 4.40 dziękuje bardzo
  • Panie Januszu, jestem tu nowicjuszką i przyznam że to co Pan robi dla innych na tym forum wzbudza wielki podziw :) Jeżeli można to poproszę o interpretację dla mnie 19.09.1977, poczekam sobie w tej dłuuuugiej kolejce i serdecznie pozdrawiam!
  • Witam. Moja przyjaciółka ma problemy i nie daje sobie rady w życiu.Proszę o interpretacje jej daty urodzenia to moze zrozumiemy w czym jest problem. 04.01.1977 r Z góry dziękuję i pozdrawiam.
  • Witam, przypadkowo (?) weszłam na to forum. Zaintrygowało mnie. Bardzo prosze o analize daty urodzenia. Bedę baaardzo wdzięczna. Pozdrawiam serdecznie
  • Urodziłam się 15.04.1977 r. Mam problemy ze znalezieniam pracy. Czy w tym roku uda mi się znaleźć dobrą pracę na stałę i czy w końcu z tym będę niezależna finansowo. A także czy zrealizuje się w wybranym przez siebie zawodzie. Wiem że jest Pan bardzo zajęty ale byłabym niezmiernie wdzięczna gdyby zechciał mi Pan odpowiedzieć, tym bardziej że z tego co się zdążyłam zorientować jest Pan dużym autorytetem w tej dziedzinie. Udzielona odpowiedź podtrzymałaby mnie na duchu. Pozdrawiam
  • Chciałabym doiwedzieć się czegoś na temat mojej daty urodzenia: 06.03. 1977. Pozdrawiam
  • 3 i 5.(6)

• Moja data urodzenia 22.03.1977, imię - 3, nazwisko - 8 razem 11, samogłoski to 6, spółgłoski 5. Jeżeli byłaby możliwość to proszę o interpretację takiego portretu numerologicznego. Czy brak w imieniu i nazwisku cyfry 4, którą mam w dacie urodzenia oznacza że mam karmiczną 4 czy też nie? Pozdrawiam
  • Ur. się 5.07.1974, on 23.11.1977 r. Poznaliśmy się 11.11.2005 r. Pragniemy razem zamieszkać i stworzyć rodzinę. Czy jest szansa na stały związek? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna