ogrom Re: 11.11.1977 10.12.05, 14:03 Panie Januszu bardzo bym prosiła o opis mojej daty. Odpowiedz Link
janus50 Re: 11.11.1977 10.12.05, 19:02 z dnia urodzenia 11 brak natychmiastowych decyzji powoduje w tobie wewnętrzne napięcia i konflikty. Działasz szybko, ale intuicja ma dużą przewagę nad intelektem. Jesteś apodyktyczny, narzucający swoją wolę z bezwzględnością. Trudno się przed tobą usprawiedliwić. W uczuciach jesteś zaborczy. Skłonność do gromadzenia pieniędzy może się stać dla ciebie celem życia. z całej daty 1 INDYWIDUALIZM Ucz się niezależności od najmłodszych lat. Masz realizować wszystkie swoje projekty do końca sama. Praca twoja nad poszerzaniem wiedzy ma trwać do końca życia. Z ciałem i umysłem rozwijaj sprawy duchowe, inaczej nie będziesz wiedziała, że są na świecie inne wartości. Jesteś urodzonym przywódcą, nie lubisz iść w tłumie, i właśnie, dlatego w tym, co robisz masz być perfekcjonistką. Rysem twojego charakteru jest ambicja. W negatywie możesz się realizować jako upadająca gwiazda lub sfrustrowany dyrektor. Jedynka harmonijna w pozytywie może osiągnąć doskonałe spełnienie życia i doprowadzić do celu innych ludzi w całkiem nowych sferach działania. Uważaj na emocje, jednym uczynkiem niewłaściwym, spowodowanym emocją, możesz przekreślić cały dorobek życia. Prowadź, nie możesz być jedną z tłumu, nie bierz wzorców, idź swoją własną drogą. po ukończeniu 28 roku życia weszłaś w swój drugi cykl 11 przez cały cykl będziesz odczuwać brak i niedosyt, zaradzić temu może intensywna praca wtedy emocje przejdą. Duże możliwości w profesjach artystycznych. Jesteś bardzo bogaty emocjonalnie. Nie jesteś człowiekiem praktycznym, więc rozwijaj pozytywne walory swojej duszy. do 35 roku życia pozostajesz w swoim pierwszym szczycie 4 z 13 Wszystko jest bardzo stabilne i wolno się toczy, tworzą się fundamenty przyszłości. Szczyt wymaga pracy i nieustannej cierpliwości, pojawiają się ograniczenia. W grę może wchodzić przesadne zaangażowanie w pracę albo wręcz przeciwnie totalne lenistwo. Agresja. W tym szczycie wchodzą w wibrację 4 dwie liczby. Pierwsza to mistrzowskie 22 gdzie realizacja swych zamierzeń i celów materialnych jest na najwyższym poziomie i nie sprawia większych problemów. Druga to karmiczna 13, która powoduje porażki w swoich dążeniach. Działa tak samo jak 7 z 16 czyli karmiczna waląca się wieża co może powodować rozpad związków. tyle z liczb... Pozdrawiam i życzę szczęśliwego życia! Odpowiedz Link
ogrom Re: 11.11.1977 10.12.05, 19:17 Bradzo dziękuje Januszu! Ale ja jestem kobietką! TYle z liczb a co może być z czego innego ??? i co z tego innego być może? pozdrawiam Olla Odpowiedz Link
ogrom 29.10.1975 10.12.05, 19:31 a oto data mojego kochanego kolegi........ ech coś nas do siebie ciągnie ale czy to wypali)))) a inna data 14.11.1977 - jesli nie nadwyrężę Twojego czasu! Odpowiedz Link
ogrom Re: 11.11.1977 10.12.05, 19:55 a tak naprawdę na co 11 czy też 1 powinna zwracać uwagę w najbliższej przyszłości? Odpowiedz Link
ogrom Re: 11.11.1977 10.12.05, 20:08 janus50 napisał: Pozdrawiam i życzę szczęśliwego życia! A czy ja wogóle mam na nie szanse ??? Odpowiedz Link
janus50 Re: 11.11.1977 11.12.05, 12:32 pełna analiza numerologiczna obejmuje również wibracje wynikające z imion i nazwiska lub nazwisk. Tak więc wyliczenie z daty urodzenia z reguły dają tylko ogólny zarys i to często bardzo niepełny. A co do twoich szans to wyraźnie to przecież widać, jesteś w cyklu jedenaście a to cykl rozwojowy przecież. pozdrawiam Odpowiedz Link
ogrom Re: 11.11.1977 01.02.06, 13:38 Chciałabym się podzielic z Wami taką informacją, że jestem pod wrażeniem opisu. No juz pierwsze zdanie jest ytrafione bezwględnie. Brak natychmiastowych decyzji i jakies sensowne zakończenia powodują u mnie totalne zniechęcenie. Niech to się tylko nie ciagnie latami, bo wtedy nic juz nie zrobie. Czuje się zablokowana wtedy((( A samodzielność jak najbardziej... uwielbiam czuć swobodę w działaniu....... Jednak numerologia ma rację BYTU!!!! Odpowiedz Link
ogrom Re: 11.11.1977 11.12.05, 14:43 Janusz bardzo Ci dziękuje!!! Możesz spojrzeć na date 29-10-1975.... i jakoś porównać jeszcze dodatkowo z 11-11-77. wielkie dzięki Też Ci zyczę spokojnego, harmonijnego życia!!! Odpowiedz Link