Dodaj do ulubionych

ważne pytanie!

30.01.06, 15:20
Urodziłam się 15.04.1977 r. Mam problemy ze znalezieniam pracy. Czy w tym
roku uda mi się znaleźć dobrą pracę na stałę i czy w końcu z tym będę
niezależna finansowo. A także czy zrealizuje się w wybranym przez siebie
zawodzie.
Wiem że jest Pan bardzo zajęty ale byłabym niezmiernie wdzięczna gdyby
zechciał mi Pan odpowiedzieć, tym bardziej że z tego co się zdążyłam
zorientować jest Pan dużym autorytetem w tej dziedzinie. Udzielona odpowiedź
podtrzymałaby mnie na duchu.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: ważne pytanie! 30.01.06, 15:28
      witam, zdecydowanie nie jestem autorytetem, są na tym forum osoby, które mają
      dużą wiedzę ale widocznie nie mają czasu... Postaram się odpowiedzieć jutro..
      Pozdrawiam
    • atos89 Re: ważne pytanie! 03.02.06, 14:33
      Czy mogłabym mieć jeszcze raz gorąca prośbę o interpretację, gdyż sprawa jest
      dla mnie bardzo ważna. Z góry dzięki.
    • janus50 Re: ważne pytanie! 03.02.06, 15:35
      15-4-1977
      dzień urodzenia 15 - wszystko przychodzi do ciebie samo, przyciągasz jak magnes
      przyjaciół, prezenty, możliwości życiowe. Z łatwością uczysz się, ale nie
      lubisz siedzieć nad książkami, wszystko samo ci wchodzi do głowy. Jesteś zdolna
      do ofiary, ale jeżeli ktoś na to zasługuje. Jest w tobie cień egocentryzmu. Nie
      uznajesz dominacji nad sobą. Masz w sobie dużo sił, jesteś wiecznie młoda.
      Lubisz demonstrować szczodrość. Jesteś dobrą aktorką.
      z całej daty 7 -
      ROZWÓJ WEWNĘTRZNY, ZROZUMIENIE UKRYTYCH PRAWD, WTAJEMNICZENIE. Przeznaczony
      jesteś na doradcę lub kapłana. BĘDZIESZ SAMOTNY WŚRÓD TŁUMU (samotność
      potrzebna do realizacji 7). Nie gromadź dóbr materialnych, – kto straci w życiu
      materialnym, narodzi się w duchowym. Niczego nie szukać, przyjmować to, co
      niesie życie. Aby zrozumieć świat istniejący poza zmysłami, aby zrozumieć
      siebie, wskazana jest MEDYTACJA.
      Negatywne cechy wibracji 7: upierdliwość, sarkazm, ironia, znajdowanie winy u
      innych, próżniactwo, złośliwość, chytrość, podłość, oziębłość w stosunku do
      innych.
      Ostrzeżenie – 7–ki najczęściej popadają w nałogi. 7 jest najlepszym złodziejem.
      co do pracy najlepsze rezultaty osiągają pracując na własny rachunek. Nigdy
      nie powinny angażować się w spółki.
      od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 6 - Przez te lata odkryjesz,
      że możesz brnąć na przód tylko wtedy, gdy złożysz jakieś osobiste ofiary
      niezbędne do przyniesienia korzyści innym. Większość twego życia w tym okresie
      będzie się skupiała wokół domu i rodziny. Jest to okres, który nie będzie się
      skłaniał ku szybkiemu wzbogacaniu się, ponieważ dążyła będziesz do bycia
      bardziej bezinteresowną i mniej zapotrzebowaną na osobiste nagrody. Będziesz
      miała okazję zostać idealistką, mediatorską i prawdopodobnie liderką w swoim
      środowisku. Oczywiście ognisko tego okresu skierowane będzie na rodzinę i
      sprawy domowe.
      do ukończenia 29 roku życia w pierwszym szczycie o wibracji 1 - Rozwijaj swoją
      indywidualność, dąż do samodzielności nie licząc na przyjaciół i rodzinę. Masz
      być twarda jak skała. Wyeliminuj obawy i strach. Potrzebna ci wiara we własne
      siły. Bądź w służbie własnych przekonań, idź do przodu i działaj.
      W okresie dzieciństwa może się tak zdarzyć, że nie ma się możliwości własnej
      samodzielności, ponieważ jest się ograniczanym przez rodziców i szkołę.
      Wszystkie odruchy dziecka typu – samodzielność i odwaga są tłumione.
      po ukończeniu 29 roku życia wchodzisz w drugi szczyt o wibracji 3, potrwa on do
      38 roku życia - Bardzo przyjemny okres życia. Wiele niespodzianek i nie
      planowanych wydarzeń. Dużo przyjaciół, znajomych. Związki, flirty. Znakomity
      okres twórczy dla artystów. Udzielaj się towarzysko, przyjmuj zaproszenia,
      twoje szanse czekają na ciebie wśród ludzi.
      Twoje czarne szczyty czyli wady - 2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na
      punkcie swojej własnej osoby.

jak widzisz, wkrótce wchodzisz w nowy szczyt, to wielka szansa na zmianę i to
      pozytywna, musisz jednak realizować ten szczyt tak jak powinien on być
      realizowany, wtedy szczęście ciebie znajdzie.
      POzdrawiam
      • atos89 Re: ważne pytanie! 03.02.06, 15:40
        Dzięki śliczne. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka