Dodaj do ulubionych

Witam proszę interpretacje

15.12.10, 21:15
Bardzo proszę o wskazówki ,dla moje siostry kompletna ruina życia ,choroby dziecka ,bankructwo ,sprawy sądowe,
16.08.1975 2 imiona 2 nazwiska nie znam bierzmowania
1-5
2-3
3-1
4-2
5-4
6-2
7-1
8-0
9-3
pierwsze imię suma 27/9,drugie imię24/ 6, pierwsze nazwisko 21/3 obecne 16/7
jej męża 1.11.1977
1-3
2-2
3-0
4-0
5-2
6-1
7-0
8-0
9-0
dziękuje
Obserwuj wątek
    • alte_seele Re: Witam proszę interpretacje 16.12.10, 12:05
      witaj,

wszystkie okolicznosci, o ktorych piszesz znajduja swoj wyraz w dacie urodzenia Twojej siostry. Ich przyczyny sa zlozone: po pierwsze prawdpopodobnie destrukcyjny małzonek. Siotra wychodzac za niego za maz myslala, ze bedzie miala nad nim kontrole, ze go sobie podporzadkuje, ale jest on - podobnie jak siotra - silna osobowoscia, ktora realizujac sie neagtywnie moze miec sklonnosci do awantur, do kwestionowania zasad wspołzycia spolecznego, wyslugiwania sie innymi, postawy roszczeniowej - a cykl 1 wskazuje, ze powinien podejmowac inicjatywy i liczyc bardziej na siebie.

Po drugie - sklonnosc do zbytku. Po trzecie otaczanie sie zlymi doradcami, pseudoprzyjaciolmi, pochlebcami, od ktorych nie trudno sie uzaleznic.

W 2011 roku siostra wchodzi w nowy cykl. Wibracja 1 moze przyniesc zmiany w roznych sferach zycia oraz nowe szanse, ktorych nie wolno przegapic. Jednoczesnie wchodzi w cykl o wibracji 11/2. W kontekscie 16/7 z dnia urodzenia w ciagu tych 9 najblizszych lat nie wykluczone zmiany w zwiazku. Jesli chodzi o sytuacje materialna, na szybka, diametralna poprawe na razie sie nie zanosi. Siostra jako jedynka numerologiczna nie lubi zaleznosci od innych, ale poki na taka zaleznosc i pomoc innych chyba sie zanosi.

Jesli chodzi o wibracje wlasne, to podaj prosze litery z imion nadanych przy urodzeniu + nazwiska panienskiego.

pozdrawiam,

alte_seele
      • anitap5 Re: Witam proszę interpretacje 16.12.10, 12:56
        Dziękuje za odpowiedz ale akurat to już zdążyłam przeanalizować bardziej mi chodziło jak im pomóc bo dokładnie tak jak napisałaś mąż ją ciągnie w dół ciągle liczy na czyjąś pomoc jak tylko popada w kłopoty poddaje się grozi że sobie coś z robi nie potrafi wyjść z kłopotów czy jest szansa że on się jakoś w ogarnie .
        imię
        siostry
        A-1
        k-1
        M-1
        O-1
        N-1
        I-1
        drugie imię
        A-2
        R-1
        M-1
        I-1
        nazwisko panieńskie pierwsza litera nazwiska to p
        A-1
        E-1
        P-1
        L-1
        w-1
        pisałaś zmiany w związku co miałaś namyśli
        a co z nim 11.1.1977
        • anitap5 Re: Witam proszę interpretacje 16.12.10, 13:09
          ja zle policzyłam ona nie jest w cyklu 7 ?
          • alte_seele Re: Witam proszę interpretacje 16.12.10, 14:10

każdy ma szanse wyjść na prostą, jeśli bardzo tego chce...mężowi Twojej siostry będzie prawdopodnie trudno, bo ma sporo braków w wibracjach - w kazdym razie tak wynika z Twoich obliczeń...Po 36 roku okoliczności jego drogi zycia beda dla niego bardziej laskawsze.
            Siostra powinna uzupelnic brak 8 - bedzie jej latwiej w kwestiach finansowych, bo wowczas jest szansa, ze ograniczy sklonnosc do podejmowania nadmiernego ryzyka i rozrzutnosci.
            W innych kwestiach zachecam do samodzielnej analizy smile

pozdrawiam,

alte_seele

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka