justyna1524 22.11.05, 11:51 Czy ktoś może zinterpretować moją datę urodzenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna1524 Re: 15 maj 1977 22.11.05, 16:51 Bardzo proszę o interpretację mojej daty, będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link
justyna1524 Re: 15 maj 1977 29.11.05, 09:33 Hmmm.. widzę, że na tym forum nikt nie jest na tyle miły, aby odpowiedzieć na mój wątek.. zauważyłam, że wątki traktowane są wybiórczo.. No cóż szkoda Odpowiedz Link
janus50 Re: 15 maj 1977 29.11.05, 10:32 witaj, to nie tak że traktuje się tu wątki wybiórczo. Obliczenie jednej daty i napisanie odpowiedzi to co najmniej pół godz. Zwróć uwagę, że wiele osób podaje nawet trzy- cztery daty. Są przypadki, gdzie trzeba nad jedną datą ślęczeć nawet dwie godz i dłuzej. Potem pozostaje jeszcze problem jak napisać odpowiedż osobie, której wibracje i droga życia nie napawają optymizmem. Napisać tak aby powiedzieć prawdę a jednocześnie jej nie zranić a w miarę możliwości dać otuchę. Miej proszę odrobinę cierpliwości. Nie zapomnieliśmy o tobie. Być może dziś wieczór uda mi się tobie odpowiedzieć. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link
justyna1524 Re: 15 maj 1977 29.11.05, 11:24 Witaj,ok. rozumiem. Przepraszam, że wyciągnęłam błędne wnioski. Mam tylko nadzieję, że w przypadku mojej drogi życiowej nie jest tak, że nie napawa optymizmem. Chociaż gdy tak spojrzeć na moje związki z mężczyznami, to nie można powiedzieć abym miała szczęcie.. Zawsze "pakowałam" się w niewłaściwe związki z nieodpowiednimi mężczyznami.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: 15 maj 1977 29.11.05, 22:17 z dnia urodzenia 15 wszystko przychodzi do ciebie samo, przyciągasz jak magnes przyjaciół, prezenty, możliwości życiowe. Z łatwością uczysz się, ale nie lubisz siedzieć nad książkami, wszystko samo ci wchodzi do głowy. Jesteś zdolna do ofiary, ale jeżeli ktoś na to zasługuje. Jest w tobie cień egocentryzmu. Nie uznajesz dominacji nad sobą. Masz w sobie dużo sił, jesteś wiecznie młoda. Lubisz demonstrować szczodrość. Jesteś dobrą aktorką. z całej daty 44 liczba mistrzowska Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się nieprzeciętną osobowością i licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad sobą, silna wola i kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji urodzenia 44 obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do rządzenia. Ma szansę wspiąć się na najwyższe szczeble drabiny społecznej, zdobyć władzę i bogactwa, a nawet tworzyć i obalać całe imperia. Jest to autentyczny człowiek sukcesu, triumfujący w każdej dziedzinie. Osoba o tej wibracji obdarzona jest również zmysłem praktycznym i potrafi posługiwać się swoją bogatą wyobraźnią tworząc wielkie, pełne rozmachu projekty. W działaniu wykazuje dużą dozę sprytu, posiada zawsze jasną wizję całości i nigdy nie pracuje w sposób chaotyczny. Dzięki swej pomysłowości znajduje genialne rozwiązania sytuacji na pozór bez wyjścia. Jest to urodzony szef i przywódca, inteligentny, myślący w sposób chłodny i analityczny, w każdej sytuacji wykazujący równowagę emocjonalną i całkowicie panujący nad swym umysłem i ciałem. Wskazane jest aby dana osoba zajmowała się działalnością społeczną i charytatywną nawet o zasięgu międzynarodowym. Jeśli się nie realizujesz jako 44 to jesteś 8 - Masz panować w świecie materialnym. Nie dla ciebie iluzja, natchnienie i poezja. Poznaj prawo rządzące wielkimi fortunami, wymaga to od ciebie ogromnej dyscypliny w stosunku do wymaganej sytuacji. Miej silną wolę i żelazną rękę. Nie możesz sobie pozwolić na słabość. Nie pozwól żeby pieniądze rządziły tobą, bo stracisz, ty sam musisz być panem pieniądza. W tym roku weszłaś w drugi cykl 6 Przez te lata odkryjesz, że możesz brnąć na przód tylko wtedy, gdy złożysz jakieś osobiste ofiary niezbędne do przyniesienia korzyści innym. Większość twego życia w tym okresie będzie się skupiała wokół domu i rodziny. Jest to okres, który nie będzie się skłaniał ku szybkiemu wzbogacaniu się, ponieważ dążyła będziesz do bycia bardziej bezinteresowną i mniej zapotrzebowaną na osobiste nagrody. Będziesz miała okazję zostać idealistką, mediatorską i prawdopodobnie liderką w swoim środowisku. Oczywiście ognisko tego okresu skierowane będzie na rodzinę i sprawy domowe. Jest to cykl w którym zazwyczaj zakłada się rodzinę a jeśli ona już jest to istnieje prawdopodobieństowo nowego związku lub romansu. Duże prawdopodobieństwo nieplanowanej ciąży. Również w tym roku weszłaś w swój drugi szczyt 3, który będzie trwał do 37 roku życia. Bardzo przyjemny okres życia. Wiele niespodzianek i nie planowanych wydarzeń. Dużo przyjaciół, znajomych. Związki, flirty. Znakomity okres twórczy dla artystów. W czarnych szczytach ( to nasze wady nad którymi musimy pracować i które nam przeszkadzają w życiu) masz dwie piątki. Kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń, tendencja do podchodzenia do seksu na zasadzie fanatycznej lub zupełnie odwrotnie czyli seks nie jest mi do niczego potrzebny. Twój pierwszy cykl 5 powodował własnie przyciąganie niewłaściwych męzczyzn, również dlatego że był w tobie pęd do poznawania wszystkiego i potrzebę swobody. Pozdrawiam zmęczony niezwykle, ale w sumie optymistycznie dla ciebie Odpowiedz Link
justyna1524 Re: 15 maj 1977 30.11.05, 09:16 Witaj,dziękuję za bardzo interesującą i optymistyczną interpretację. Jestem po wrażeniem trafnego opisu. Wiele cech sie zgadza, choć nie jestem typową 8 ani 44. Jestem materialistką to prawda, pieniądze mają dla mnie duże znaczenie. A one też mnie lubią, nigdy nie miałam większych problemów z ich brakiem. Egoistką.. lubię gdy wszystko idzie po mojej myśli, jestem uparta. Z mistrzowskiej 44 tylko niektóre cechy dotyczą mnie. Zaciekawiło mnie zdanie " W tym roku weszłaś w drugi cykl 6 Przez te lata odkryjesz, że możesz brnąć na przód tylko wtedy, gdy złożysz jakieś osobiste ofiary niezbędne do przyniesienia korzyści innym" Nie bardzo go rozumiem. Aha.. teraz już wiem dlaczego pakowałam się w te wszystkie niewłaściwe związki z mężczyznami. W tej chwili już jestem naprawdę zmęczona kolejną porażką.. i straciłam chęć do tworzenia nowych związków. Ponieważ jestem zupełnym laikiem w sprawach numerologii czy mogę jeszcze Cię prosić o wyjaśnienie jak to jest z tymi cyklami i szczytami w życiu ? Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link
janus50 Re: 15 maj 1977 30.11.05, 11:02 Witaj, istnieje przekonanie w numerologii, że osoby urodzone 15, tak jak ty nie muszą się specjalnie starać o pieniądze, wystarczy że wyciągną dłoń a pieniądze same do nich przychodzą. Szczyty- Każdy człowiek ma swoje życie podzielone na 4 szczyty życiowe, które trwają różnie w zależności od wibracji z daty urodzenia. Pierwszy szczyt kończy się w zależności od wibracji pomiędzy 25 a 36 rokiem życia, drugi trwa 9 lat, trzeci również 9 a czwarty do końca życia. Cykle trwają równolegle ze szczytami i trwaja zawsze równo 1 - 28lat, drugi 28 lat a trzeci do końca życia Pozdrawiam Odpowiedz Link
justyna1524 Pytanko do Janusa50 09.12.05, 15:42 Mam jeszcze jedno pytanie; co to są liczby karmiczne i jaki jest ich wpływ na życie. Czy u mnie również się one pojawiają ? Pozdrowionka Odpowiedz Link
janus50 Re: Pytanko do Janusa50 09.12.05, 16:01 liczby karmiczne to wibracje związane z cierpieniem które musimy ponieść w aktualnym życiu. Jest to prawo karmiczne a więc jeśli zadaliśmy w jakiś sposób komuś cierpienie w poprzednim wcieleniu teraz musimy to odpracować, więc przeżyć cierpienie, które w poprzednim wcieleniu zadaliśmy bliżnim. Np. ktoś kto się wzbogacił na ludzkiej krzywdzie i cierpieniu w aktualnym życiu będzie wiódł życie nędzarza. Ktoś kto opuścił swoich bliskich będzie cierpiał na skutek samotności. Pozdrawiam Odpowiedz Link
justyna1524 Re: Pytanko do Janusa50 12.12.05, 08:57 Czy takie liczby pojawiają się w mojej wibracji numerologicznej ? Pozdrawiam miłego dnia Odpowiedz Link
justyna1524 Re: Pytanko do Janusa50 16.12.05, 09:03 Czy liczby karmiczne pojawiają się w mojej wibracji numerologicznej ? przypominam sie z moim pytankiem.. pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Pytanko do Janusa50 16.12.05, 11:26 w twoich wibracjach nie ma żadnych liczb karmicznych. A tak na marginesie masz bardzo rzadko spotykane wibracje. Z daty urodzenia 9 - a więc wszystko dla innych nic dla siebie. w szczytach i cyklach wyłącznie 6 i 3 więc umiłowanie rodziny. Musisz być wspaniałym człowiekiem jeśli się realizujesz w pozytywie. Pozdrawiam Odpowiedz Link