2001

(11 wyników)
  • W tych latach określenie 'troll' pojawiło się na forum 27 razy. W 2004 - 3 razy. W 2005 - 77 razy. W 2006 - 672 razy... Znamienne?
  • tak mi sie przypomnialo. kurcze to juz dwa lata temu. pamietam, kilka dni wczesniej wrocilem z wakacji w polsce. pracowalem normalnie ale po jakims czasie koledzy zaczeli mowic ze cos sie stalo w nowym jorku (sluchali radio). podobno samolot uderzyl w wtc. pracowalem nadal jak gdyby nigdy nic........ drugi samolot uderzyl w wtc. czyzby zarty kolegow? jednak wygladali powaznie. zaczalem sluchac razem z nimi. czyzby zart radiowy? chyba nie. sprawdzilismy kilka innych stacji, to samo. c...
  • Od pięciu już lat również w Polsce jest Pareda Techno - w Łodzi. O wiele mniejsza od tej berlińskiej ale również doskonała. Na zakończenie Wielkie Mega Party w łódzkiej hali sportowej- impra na ponad 10000 ludzi (sala d''n''b , minimal , jangle , chill out i wiele innych) Zapraszam
  • Witajcie znowu w PRL. Polacy bardzo kochają komunę i tesknią za nią. Teraz na pewno będzie lepiej!!!!
  • Rozumię choć nie podzielam obaw pseudokierowców przed radarami drogowymi. 29 października 2001 o godz.18:00 kierowca samochodu furgon Dewood Lublin zabił dwoje ludzi 24 lat Aurelia i 18 lat Kamil. Jechał z wielką prędkością ulica Nadbrzezie omijając rogatkowe radary przy ul. Igołomskiej. Kom. policji mgr.inż Marek Szwabowski z Komendy Policji w Nowej Hucie przybyły na miejsce wypadku nie tylko nie zebrał danych personalnych od ludzi którzy tam byli tuz po wypadku, ale nawet nie ozn...
  • Kiedys czytalem ze pas bedzie wydluzony pod koniec 2001 pozniej pod koniec 2002. Urzad wojewodzki ma do dyspozycji 15 mln (kontrakt regionalny?) do wydania na pas a jak nie to pienadze moga przepasc.
  • Na kogo glosowac w wyborach? Moim zdaniem najlepszy wuybór to sld. Prawica miała szanse i co?...ogromna dziura w budżecie, rosnące bezrobocie, bieda, niezadowolenie społeczne. Nie sądze by lewica wprowadziła jakieś rewolucujne zmiany, ale mam nadzieję, że razem z Kwaśniewskim bęndą prowadzić odpowiedzialniejszą i mądrzejszą politykę. Prezydent i rząd z jednego klubu...więc może coś się ruszy. Zresztą uważam, że Miller jest inteligentniejszym i lepszym politykiem niż szanowny pan K...
  • Dlaczego nie płyną z Gdańska do Krakowa? To byłby dopiero wyczyn!
  • Zbluzgana,zjechana,wyśmiewana rzez redaktorów GW i czytelników Centrum Plaza otrzymała tytuł Budowy Roku 2001. Ludziom nie dogodzisz.
  • www.fun.from.hell.pl/2004-01-14/Tesciowa-Gajos.mp3
  • pisze o tym dzisiejsza Rzeczpospolita, www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050905/kraj/kraj_a_3.html Fałsz Donald Tusk (PO) : "W Sejmie zobaczyłem chore układy. Postanowiłem z tym walczyć. Założyłem Platformę Obywatelską. Zdecydowaliśmy, że nie będziemy brać pieniędzy z Waszych podatków" (w ulotce którą w ostatnich dniach dostali mieszkańcy większych miast). Prawda Nieprawdziwe jest ostatnie zdanie. PO w 2001 r. dostała refundację kosztów kampanii, czyli pieniądze za wprowad...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna