Forum Auto-Moto Auto-Moto
ZMIEŃ
      2003

2003

(147 wyników)
    • W 2003 roku kupiłem Fiata Pandę z silnikiem 1.2, w najbogatszej wówczas wersji Dynamic Plus – w cenie ok. 37 tys. PLN. W tamtym czasie intensywny marketing Fiata starał się przekonać, iż model ten powstaje w polskiej fabryce, uznanej za najlepszą pod względem jakości, w całym międzynarodowym koncernie. To pozwalało z nadzieją patrzeć na przyszłą eksploatację mojego auta, gdyby nie… smutna rzeczywistość. W moim aucie, wciągu 3 lat eksploatacji, wystąpiły następujące awa...
    • Witam, Orientujecie się czy w Mazdzie 6 z roku 2003 silnik 2.0 w benzynie jest pas czy łańcuch rozrządu i co ile km zalecana jest wymiana tego elementu? Z gory dzieki za pomoc
    • jestem napalony na Mondeo TDCI, rocznik najchętniej 2003-2004; moję pytanie brzmi czy są serwisy ASO lub inne które są w stanie dokładnie sprawdzić takie mondeo, czy jest z nim wszytsko ok. ; sprawdzą stan turbiny, silnika, wtryskiwaczy, faktyczny stan licnzika itp. Tzn. chcę mieć pewność że przejadę nim ze 100 tys bez powazniejszych napraw. Będę wdzięczny za wszelkie informację; pozdrawiam
    • Witam! Rozważam ofertę zakupu opon używanych (mało) - bieżnik 9 mm, ale jedną z ich cech jest rzeczony w temacie rok produkcji 2003. W związku z tym mam pytanie czy warto rozważać tą ofertę, czy też ze względu na to, że są dość dawno temu wyprodkowane, nie należy sobie zaprzątać nimi głowy?
    • -227 000 000 Euro, pod kreska w 2002 roku ! -384 000 000 Euro, pod kreska w 2003 roku ! Pewnie przegieli pale z tym cudownym silnikiem diesla,o ktorym tak glosno na Forum ?
    • mam dylemat. Z założenia na okres "przejściowy" kupiłem Peugeota 406 z 1998 r. I jakoś tak wyszło, że jeżdżę nim już rok (45kkm) i jestem zadowolony. Nie popsuł się nigdy, jest wygodny, na tyle stary, że nikt się go nie czepi. No ale ile można nim jeździć. Ma 222kkm przebiegu. 2,1 TD Wczoraj byłem u znajomych handlarzy (ściągaczy samochodów), od których zawsze brałem samochody i mają ładnego Mondeo 2.0TDCI z 2003r z 70kkm (zakładam, że prawdziwy- wygląda na tak, poza tym oni mnie by nie...
    • Nie znam opinii na temat tych samochodów. Chciałbym kupic w silniku diesla, silnik 3000m3.
    • Powaznie zastanawima sie nad zakupem Renault laguny kombi z 2003 r, silnik diesel 2.2 Poradźcie babie czy warto? Czy to bardzo awaryjny model czy ok? Auto jest pewne, z udokumentowanym przebiegiem. Zastanawima sie tylko czy taki 4-latek nie będzie przysparzal mi zbyt wielu problemow (kosztownych wizyt u mechnanikow, elektrykow itp.)
    • Witam, Mam pytanie odnośnie tego autka. Wiem, że autko z takim silnikiem nie jest dynamiczne,ale jak się nim jezdzi, jak drogie są do niego części, czy jest awaryjne i wogóle jakieś inne uwagi. Zastanawiam się nad kupnem tego autka (a z racji tego że jest mało popularne w Polsce,zeby je zobaczyć muszę jechać prawie 300km)- dlatego chce się upewnić czy wogóle warto się nim interesować. Odnośnie spalania jedni mówią, że pali poza miastem 7,5l a inni że nawet 4,5 - 5,0 l . A to s...
    • Jak sprawuje się auto z tym silnikiem. Jak jest z miejscem we wnetrzu auta. Czy częsci zamienne są drogie do tego samochodu. Czy auto jest usterkowe. Ile trzeba będzie płacić za OC do takiego A6 z 2003 roku(bo na jednej stronie wyliczyłem ze OC wynosi tyle samo co dla samochodu z klasy średniej z silnikiem diesla z 2003 roku, czy to prawda). Proszę o opinie użytkowników
    • Witajcie, mam do kupienia, od znajomej firmy, Touarega z 10.2003 roku, pelna opcja, automat, klima, skora, tempomat, pelna elektryka itp za ok. 78 tysiecy. Ogladalismy oferty w internecie i ceny sa kosmicznie rozne - od 71 do prawie 100 za podobne. Tutaj znam sprzedawcow - to nie handlarze, tylko firma, ktorej wlasciciel jezdzil, wiec mialoby to sens, ale ma przejechane ok. 150 tys i, choc to diesel, boje sie nieco chociazby zuzycia silnika. Czy uwazacie, ze warto? Co jeszcze nalezaloby...
    • www.thecarconnection.com/index.asp?article=5600 Pare ciekawych bajer: - system dzwiekowy z certyfikacja THX (wtajemniczeni wiedza o co chodzi) - klimatyzowane siedzenia (standard w samochodach tej klasy) - troche wiecej mocy, choc nadal niewiele w stosunku do konkurencji Cena maksymalnej wersji to $44 tys. Za te pieniadze mozna kupic Infiniti M45 z znacznie mocniejszym silnikiem i lepszym wyposazeniem...
    • Szukam opinii o tym samochodzie, jak często odwiedza serwis i ile to pali i czy w ogóle warto to kupić .
    • ...gania. Hej, Moze Wy eksperci wymyscile co to? Gdzie w okolicy Katowic sie z tym udac. Auto sprawne, ABS dziala bez zarzutu podobnie jak i wspomaganie. Caly czas niestety wywala "blad" i swieci sie wyzej wspomniana kontrolka - co generalnie wkurza, bo nie wiadomo czy akurat teraz faktycznie sie to nie zepsolo czy tez dalej swieci bez powodu. Serwis nie bardzo potrafi sobie z tym poradzic - kasuja ok. 100zl, mowia, ze swieci sie kontrolka bo komputer sygnalizuje blad (no ale ...
    • Pomóżcie mi sie zdecydować. Oba mi sie podobają. NIe wiem, jak z ewentualnymi naprawami i eksploatacja samochodu. Maja takie same silniki. Co wybrać Scenika z 2003r czy V40 z 2001? Oba maja mały przebieg. Liczę na sugesteie. Pozdrawiam Ann
    • www.oeamtc.at/netautor/na_pro/wrapper/jpegs.php3?filename=Auto=/adac_pannenstat2003_4.jpg Ciekawe, w roku 2003 korola potrzebowala lawety wiecej razy niz, fokuc, astra, golf bora leon beetle, a tyle samo razy co berlingo i kangoo, jaris z kolej potrzebowal lawety czesciej nizli twingo..
    • Bardzo ciekawa gazeta, a szczególnie dodatek do nr 11/2003
    • Samochody Peugeot 307 niebezpieczny towar na polskich promach z Ystad. Te samochody sa wpuszczne na Polenfärjan ale po odpowiednim przygotowaniu.<POwod ryzyklo samozapalenia. Polski przewoznik (rederiet) podjal te nowe formy bespieczenstwa na wzor dunskiej DFDS Seaways i Samso Linien ktore juz wprowadily te formy dawniej. Poleferries zrobily krok naprzod niz dunczycy ktorzy sie zadowalaja zdjeciem kabla plus akumulatora.. P-307 jedzie jako niebezpieczny ladunek i jest zaparko...
    • mam pytanie, znajoma ma dylemat. co myślicie o ofercie zakupu samochodu nowego, 0 przebiegu, który stoi od 2003 roku na składzie celnym, cena jak nówka minus 30%. samochód stoi pod chmurką, podobno raz w miesiącu odpalają te bryczki żeby nie zardzewiały do reszty. czy warto? podobno takie "garażowanie", i jeszcze bez garażu, to nawet gorzej dla auta niż normalny przebieg. ale z drugiej strony nawet nie jeżdżony i można go mieć za b. dobrą cenę... na co radzicie zwrócić uwagę prz...
    • Wady, zalety, warto się pokusić?? Z góry dziękuję za odpowiedź

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna